Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Audi A3 yem oldu GSXR 1000e

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Audi A3 yem oldu GSXR 1000e
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladım ben o sözü...
damlaya damlaya göl olur Gülümsüyorum
kırmayın birbirinizi

saygılar
erdinç
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edy1, benim bir problemim yok ama hala anlamakta güçlük çekiyorlar inat ediyorlar bazı şeyleri resmen at gözlüklerini takmışlar illede benim fikrim olsun..kimseyide kırmak istemem ama illa bana laf sokuluyorsa da altta kalmam kusura bakmasınlar..benimde bir sözüm var sakla samanı gelir zamanı Dil çıkarıyorum
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gayet sıradan video,araba motoru çekmiş bukadr basit,
boşu boşuna polemiklere girmişiniz yine........
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party soylemek istedigini anliyorum dostum.Bazi otomobillerle motosikletlerin yarismasi gercekten zor.Yani bazi arabalarla gercekten saka olmuyor msupra da bunlardan bir tanesi....
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NatureBoy demiş ki:
Knife-Party soylemek istedigini anliyorum dostum.Bazi otomobillerle motosikletlerin yarismasi gercekten zor.Yani bazi arabalarla gercekten saka olmuyor msupra da bunlardan bir tanesi....

Anlayan birisi olması beni çok sevindirdi hala 1 video ile Msupra geçildi diyorlar evet kabul ediliyor kısa mesafede geçildi ama yardı deldi gibi terimler kullanılmamalı..uzundada o geçiyor benim derdim bu değil anlatmak istediğim at gözlüklü davranmamak ve kırıcı deldi yardı gibi terimler kullanmamak bir kerede kabul etseler nolur yani Göz kırpıyorum yoksa motorla arabanın zevkleri ap ayrı tartışılmaz
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Audi nin bu serisiyle oynasa daha iyi olurdu Gülümsüyorum

ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Alkışlıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party, bosuna dıl dokme.. at gozluklerı kaynaklı...
herkesın kendı dogrusu...
bazı seyler vardır gercegı ıldıgın halde kabullenemessın..
bunyene ters gelır
sen ne kadar gercegı bılsende gunah mıs ayıpmıs gıbı gelır Bravo
o sebebden sal dızgınlerı rahvan gıtsın...
araba motoru gecemez İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir dıyelım olsun
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişey gördüm sanki Çok gülüyorum

mercedes amg serisi ve M5 serisi ile aynı Bravo

işte rsmler Bravo Bravo Bravo

M5 bmw

AMG mercedes

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sen motosikletten anlamıyosun.iyi bir otomobil kullanıcısı olabilirsin okey.çok hızlı otomobil kullanabilirsin onada okey.motosikletten anlamıyor,
tadını bilmiyorsun.burada katıldığın her on topicten yedisi otomobil v.s. motor topicleri.hala emeğe saygı falan diyosun.ne emeği yaa,basıyosun parayı alıyosun arabayı iki,üç araba parası harcayıp motor ömrü kısıtlı saçma aletler yapıyosun ki onlar bile başedemiyor s.s.lerle.EMEK BUNUN NERESİNDE?

kendini kandırma,sen iyi motosiklet kullanabilsen otomobilin adını ağzına almazsın.çünki sende biliyosun GTİ,GSİ,VTS....ların hepsini 500 cc dandik nakedbike lar hallaç pamuğu gibi atıyor.

sana elli sefer söylendi.sen arabanın motor bloğunu bile değiştir,biturbo,nos koy eeee;motor egzos filtre çıksın karşına.ALEMİN UYANIĞI SEN MİSİN?neymiş türkiyede yokmuş.YOK YAA...sen dolu araba diye onu sunarsan ben de sana ghostriderin turbo busasına bak derim(499HP-top speed:ENOUGH)...
gerçi o kadar modifikasyona rağmen M-supra hala fabrikasyon 1000 likle başedemiyor o ayrı komedi.

En son emrerd tarafından 23.07.2008 - 13:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party, pitman, arkadaşlar birbirmizi anlıyamıyoruz herlade...ben motor geçilmez demiyorum ki...ben diyorumki sen arabaya 3 araba parası modifiye yap sonra normal motorla kapıştır..bunu diyorum ben olurmu böle bişey..Knife-Party, bende arabacıyım arkadaşım bana m3 mü r1 de ben m3 ü seçerim..bende şu anda arabyla gazlıyorum yani anlatmak istediğim ben at gözlüğü ile değil sen at gözlüğü ile bakıyorsun olaya.ayrıca türkiyede motora okadar modifiye yapılmaması motorun o kadar hız yapamıyacağı anlamına gelmiyor ki
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
a3 geçti diye sevinen motorcu varmıdır Şok oldum

Çok gülüyorum Aynen. Bu video biraz da bazukayla sinek vurmak gibi olmus. Ben eski motorum shadow 750 ile bile A3 vb. benzerlerine 160 km/h'a kadar toz yutturuyordum. Bir kere de Audi TT denk gelmisti isiklarda. Adam sinir hastasi olmustu Çok gülüyorum Benimle birlikte rayjay de vardi. Adam arkamdan bana bakarken bir de 600 F'le o yanindan gecince ne oldugunu sasirmisti Çok gülüyorum (yanlis anlasilmasin, 600 F benden sonra kalkmisti Gülümsüyorum ) Hey gidi gunler, ne guzel motordu shadow Motordelisi . Bazi arkadaslar yazmis 500'luk naked bile yeter diye, 500'luk naked degil, 750'lik cruiser bile yetiyor Göz kırpıyorum
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_alp_,
seni anlıyorum.gerçekten çok keyifli.benimde bir audi tt leşim var Çok gülüyorum

yunusxy,
tamamen katılıyorum.ayrıca F-1 araçları bariz takıyor moto GP ye.biz bunları anlıyoruz zaten mesele yok.

tekrarlıyorum supraya biturbolu m-3 motoru tak onu da NOS la,motor akrep tüple gelsin...yok öle üç köfte beş kuruşa..o zaman motorda turbolu olsun(nosa gerek yok)
modifiyenin sınırı yok.en güzeli fabrikasyon aletleri kıyaslamak.elli kere yazdım duvara anlatsam anlar be...fabrikasyon süper spor otomobiller belli;ne kadar gidecekleride belli.forumda çok şükür M-5 tokatlayan porsche tokatlayan arkadaşlar var.nedir bu kuyruk acısı...
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konu amacına ulasmıstır kilit Dil çıkarıyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal