Tarih: 22.07.2008 - 15:40 Mesaj konusu:
edy1, benim bir problemim yok ama hala anlamakta güçlük çekiyorlar inat ediyorlar bazı şeyleri resmen at gözlüklerini takmışlar illede benim fikrim olsun..kimseyide kırmak istemem ama illa bana laf sokuluyorsa da altta kalmam kusura bakmasınlar..benimde bir sözüm var sakla samanı gelir zamanı
Knife-Party soylemek istedigini anliyorum dostum.Bazi otomobillerle motosikletlerin yarismasi gercekten zor.Yani bazi arabalarla gercekten saka olmuyor msupra da bunlardan bir tanesi....
Tarih: 22.07.2008 - 16:44 Mesaj konusu:
NatureBoy demiş ki:
Knife-Party soylemek istedigini anliyorum dostum.Bazi otomobillerle motosikletlerin yarismasi gercekten zor.Yani bazi arabalarla gercekten saka olmuyor msupra da bunlardan bir tanesi....
Anlayan birisi olması beni çok sevindirdi hala 1 video ile Msupra geçildi diyorlar evet kabul ediliyor kısa mesafede geçildi ama yardı deldi gibi terimler kullanılmamalı..uzundada o geçiyor benim derdim bu değil anlatmak istediğim at gözlüklü davranmamak ve kırıcı deldi yardı gibi terimler kullanmamak bir kerede kabul etseler nolur yani yoksa motorla arabanın zevkleri ap ayrı tartışılmaz
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 753 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 22.07.2008 - 18:52 Mesaj konusu:
Knife-Party, bosuna dıl dokme.. at gozluklerı kaynaklı...
herkesın kendı dogrusu...
bazı seyler vardır gercegı ıldıgın halde kabullenemessın..
bunyene ters gelır
sen ne kadar gercegı bılsende gunah mıs ayıpmıs gıbı gelır
o sebebden sal dızgınlerı rahvan gıtsın...
araba motoru gecemez dıyelım olsun _________________
bence sen motosikletten anlamıyosun.iyi bir otomobil kullanıcısı olabilirsin okey.çok hızlı otomobil kullanabilirsin onada okey.motosikletten anlamıyor,
tadını bilmiyorsun.burada katıldığın her on topicten yedisi otomobil v.s. motor topicleri.hala emeğe saygı falan diyosun.ne emeği yaa,basıyosun parayı alıyosun arabayı iki,üç araba parası harcayıp motor ömrü kısıtlı saçma aletler yapıyosun ki onlar bile başedemiyor s.s.lerle.EMEK BUNUN NERESİNDE?
kendini kandırma,sen iyi motosiklet kullanabilsen otomobilin adını ağzına almazsın.çünki sende biliyosun GTİ,GSİ,VTS....ların hepsini 500 cc dandik nakedbike lar hallaç pamuğu gibi atıyor.
sana elli sefer söylendi.sen arabanın motor bloğunu bile değiştir,biturbo,nos koy eeee;motor egzos filtre çıksın karşına.ALEMİN UYANIĞI SEN MİSİN?neymiş türkiyede yokmuş.YOK YAA...sen dolu araba diye onu sunarsan ben de sana ghostriderin turbo busasına bak derim(499HP-top speed:ENOUGH)...
gerçi o kadar modifikasyona rağmen M-supra hala fabrikasyon 1000 likle başedemiyor o ayrı komedi. _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
En son emrerd tarafından 23.07.2008 - 13:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.07.2008 - 12:19 Mesaj konusu:
Knife-Party, pitman, arkadaşlar birbirmizi anlıyamıyoruz herlade...ben motor geçilmez demiyorum ki...ben diyorumki sen arabaya 3 araba parası modifiye yap sonra normal motorla kapıştır..bunu diyorum ben olurmu böle bişey..Knife-Party, bende arabacıyım arkadaşım bana m3 mü r1 de ben m3 ü seçerim..bende şu anda arabyla gazlıyorum yani anlatmak istediğim ben at gözlüğü ile değil sen at gözlüğü ile bakıyorsun olaya.ayrıca türkiyede motora okadar modifiye yapılmaması motorun o kadar hız yapamıyacağı anlamına gelmiyor ki _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Aynen. Bu video biraz da bazukayla sinek vurmak gibi olmus. Ben eski motorum shadow 750 ile bile A3 vb. benzerlerine 160 km/h'a kadar toz yutturuyordum. Bir kere de Audi TT denk gelmisti isiklarda. Adam sinir hastasi olmustu Benimle birlikte rayjay de vardi. Adam arkamdan bana bakarken bir de 600 F'le o yanindan gecince ne oldugunu sasirmisti (yanlis anlasilmasin, 600 F benden sonra kalkmisti ) Hey gidi gunler, ne guzel motordu shadow . Bazi arkadaslar yazmis 500'luk naked bile yeter diye, 500'luk naked degil, 750'lik cruiser bile yetiyor _________________ ride like you stole it
_alp_,
seni anlıyorum.gerçekten çok keyifli.benimde bir audi tt leşim var
yunusxy,
tamamen katılıyorum.ayrıca F-1 araçları bariz takıyor moto GP ye.biz bunları anlıyoruz zaten mesele yok.
tekrarlıyorum supraya biturbolu m-3 motoru tak onu da NOS la,motor akrep tüple gelsin...yok öle üç köfte beş kuruşa..o zaman motorda turbolu olsun(nosa gerek yok)
modifiyenin sınırı yok.en güzeli fabrikasyon aletleri kıyaslamak.elli kere yazdım duvara anlatsam anlar be...fabrikasyon süper spor otomobiller belli;ne kadar gidecekleride belli.forumda çok şükür M-5 tokatlayan porsche tokatlayan arkadaşlar var.nedir bu kuyruk acısı... _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız