Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya Draglarına Hazırlık (İskenderun) Fotolar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya Draglarına Hazırlık (İskenderun) Fotolar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ROM3O
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Konya Draglarına Hazırlık (İskenderun) Fotolar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videolarda var onlarıda eklenecek sadece bir kaç kare resim ekliyorum...

sami ustamız saolsun motorumuzu hazırlıyor hiç bir ücret talep etmiyor daha dogrusu kimse bişe istemeden herşeyini ortaya koyuyor Gülümsüyorum

irfan ustamız sami usatamız sürücümüz halil abiye teşekkürler dileriz.. ve emegi geçen herkeze
başak asansör katkılarıyla
Başa dön
ROM3O Çevrimdışı ROM3O Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani 25inde kesin konyadamı olucak drag
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar daha pist yapım aşamasında bitişide ay başını bulacak biz K.M.K Yöneticileri böyle bir açıklama yapmadıkları müddetçe yarış falan yok kulakdan olma sözlerle boşuna motor falan hazırlamayın böyle bi organizasyon yapılacagında size gerekli duyurular yapılır.
karaprens_08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suleyman__83, Bravo Bravo
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bilmiyorum sadece gördügüm kadarı ile konyadaki pisttin yapım aşaması ekim ayını geçer sanırım çok işi varmış gibi görünüyor tabi yetkililerin çabaları dogrultusunda erkende bitme olasılıgı olabilir sanırım Bravo inşallah konyamız için hayırlısı bir an önce ne ise o olur ama bize kalsa gönül ister bu ay bitsin:-)
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 22.07.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pistimiz henüz bitmedi biraz önce Mehmet Şirin Metin Şirin ve gardaşım Kıvırcık Ahmet oradaydık ve yeni çektigim fotolardan bir kaçtanesi ALLAH izin verirse en kısa zamanda bitecek ve hazır hale gelecek şimdiden hepimize hayırlı ugurlu olsun

--Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 22.07.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar.. Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah en kısa zamanda biter pistimiz bıktık akhisardan..ödemişten Gülümsüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MOTOMERT42
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah biter birazda onlar bizim ayağımıza gelsin
MOTOMERT42 Çevrimdışı MOTOMERT42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Düz ova old için ok gibi her yer..burada motor yarışı olmasında nerde olsun..inş bir an önce biterde fotolara bakarız.
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden başarılar abilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ROM3O, başarılar dilerim,inşallah pist en kısa zamanda bitecek,sağolsun Mehmet Şirin abimiz (Elit Motor) çok ilgileniyor ona ne kadar teşekkür etsek azdır Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarılar dıleyelım sımdıden Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 30.07.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emegi geçen herkeze teşekürler OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal