Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - elazığdan keban arapgir üzeri kemaliye turu yapıyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

elazığdan keban arapgir üzeri kemaliye turu yapıyoruz

elazığdan keban arapgir üzeri kemaliye turu yapıyoruz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
spormotosiklet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:10    Mesaj konusu: elazığdan keban arapgir üzeri kemaliye turu yapıyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar.uzun bir aradan sonra elazığ motosiklet kulubu olarak kaliteli bir
gezi düzenleme kararı aldık.
rota uzun ve motor için özel seçildi.
elazığ malatya erzincan ve tunceli il sınırlarının tamamına girip çıktık. toplam 350 km ..

çok güzel ve bol virajlı uzun bir tur oldu.

öncelikle geziye kaılan tüm akadaşlara teşekkür ederim bileğinize sağlık..

gezide 5 küçük 5 büyük motor vardı...
ama planlı gidişimiz kimseyi üzmedi...
uçurum dağ ve virajı çoook fazla olan yolda allaha şükür kimse düşmedi.

herkese tekrar teşekkürler

işte final resim gezi hakkında herşeyi anlatıyor aslında

bu linkte gezimizin ayrıntıları video olarak...

http://www.akilli.tv/video/205726/elmok-un-keban-arapgir-kemaliye-gezisi.aspx

keban da beş dakka mola...

işte arapgir de (mustafanın lastiği patladı) mola veriyoruz..

yavrular yatıyor birazım diglensinler...

arapgirden sonra yolunda göze çarpan sinek durduruyor bizi

işte kemaliyedeyiz

kemaliyede yeşilikler

yemek zamanı

kemaliye ye gittik ya kanyonlar...

iştee...

gv 650 bu yolda da gidiyo

eee gv 650 gider fjr 1300 e ne olmuş ..Göz kırpıyorum

bu da zs250

medine fukaraları sıraya geçmiş gene

geri dönüyouz arapgir de çay molası..

Başa dön
spormotosiklet Çevrimdışı spormotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-37331.html
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı ozgur_654 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel gezmişsiniz,manzaralar çok güzel elinize sağlık.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.07.2008 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşaallah ne güzel gezmiş yemiş içmişiniz,Allah muhabbetinizi bozmasın,fotolar için tşk ediyorum Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 23.07.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper gezi olmuş. Tekerinize sağlık
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem. Memleketimizin hey yeri ayrı güzel batısından doğusuna. Siz bu dağlarda gezdikçe bu memleket çakallara kalmaz!!! Bravo

Elinize ayağınıza Çoook seviyorum inize sağlık, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne güzel gezmişsiniz arkadaşlar,bende Arapgir liyim sayenizde azda olsa Arapgir i görmüş olduk ellerinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
corvette
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim kemaliye liyim en son 2 sene önce gitmiştim ve memleketimi çok özlemiştim yemin ederim fotoğrafları eğini kemaliyemi görünce çok duygulandım çok teşekkür ederim. Daha çok fotoğraf varsa veya eğinin içinden ileriki zmnlarda çekerseniz çok rica ediyorum bana yollamanızı. Bu sene sonunda gitmeyi düşünüyorum ve bol bol fotoğraf çekip internette yayınlamak istiyorum çünkü benim gibi özlem dolu olan çok insan olduğunu biliyorum.

Tekrar teşekkür ederim.
Mehmet Somuncu
as6273@hotmail.com
Başa dön
corvette Çevrimdışı corvette Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş o uçurumlar ne öyle ya...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal