abi valla güzel gezi olmuş.ben ilk defa sizin fotolarda deniz gördüm.her ne gaddar da büyüktür.bilmem anlatabildim mi ömer abi... _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
ABİ COK GÜZEL Bİ GEZİ OLMUŞ AHMET ABİ FOTOLAR SÜPER ELİNE SAĞLIK SENİN İŞİNDE ZOR VALLA ABİ AMA NE YABACAN MECBURSUN GATLANACAN _________________ BoZKuRT MD
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6715 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 22.07.2008 - 11:00 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, Gece 24:00 dan itibaren telefonumu kapatıyorum bundan sonra karar verdim. Biz 1-1 e razıyız 1 haftadır. Beyimiz 3-1 maça gidiyor. Allah tan reva mı bu yaa
Hayabusa, Ömer abi uzaklarda sanırım kardeşim, bu kadar rahat konuştuğuna göre
ali_42, O maçın sonucunu bende merak ediyorum valla. Bencede yenilmiştir. Ben dedim senin takıma beni de al, yardım edeyim diye ama nerdeeeeee. Bencil adam almadı beni takıma _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
ali_42, öylemi 3..1 diyorum yensemde yenilsemde önemli degil haftaya 4 ..1 denecem
HalilRR, ne kadar kıskancsın be halıllım takımda seni de görmek isterimm _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Dec 06, 2006 Mesajlar: 400 Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA
Tarih: 23.07.2008 - 14:46 Mesaj konusu:
o gün ben konyaya gidiyodum motorla ben bu iki hayabusayı gördüm allahım ne biçim bir sesti o sanki gök gürlüyodu yollara sıgmıyordu hayabusalar çok hoş bir gezi olmuş muhabbetiniz daim olsun _________________ ^^HAK edeni HAYATIMA sokarım HAK etmeyenin HAYATINA sokarım^^
sempatik, Ömer Bozkurt, kardeşlerim maşallah Allah bozmasın... Tanıdık bi hoca varsa kendinizi bi okutun yoksa nazar değecek size.. Buralara da beklerim... _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız