Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kayıplar Bulundu-Konya-Antalya-Alanya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kayıplar Bulundu-Konya-Antalya-Alanya

Kayıplar Bulundu-Konya-Antalya-Alanya
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.07.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi valla güzel gezi olmuş.ben ilk defa sizin fotolarda deniz gördüm.her ne gaddar da büyüktür.bilmem anlatabildim mi ömer abi...

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbRKamiL
Üye
Üye

MesajTarih: 22.07.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ COK GÜZEL Bİ GEZİ OLMUŞ AHMET ABİ FOTOLAR SÜPER ELİNE SAĞLIK SENİN İŞİNDE ZOR VALLA ABİ AMA NE YABACAN MECBURSUN GATLANACAN
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Gece 24:00 dan itibaren telefonumu kapatıyorum bundan sonra karar verdim. Biz 1-1 e razıyız 1 haftadır. Beyimiz 3-1 maça gidiyor. Allah tan reva mı bu yaa Sinirlendim Sinirlendim

Hayabusa, Ömer abi uzaklarda sanırım kardeşim, bu kadar rahat konuştuğuna göre Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ali_42, O maçın sonucunu bende merak ediyorum valla. Bencede yenilmiştir. Ben dedim senin takıma beni de al, yardım edeyim diye ama nerdeeeeee. Bencil adam almadı beni takıma Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Çok gülüyorum
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vermişiniz çoşkuyu Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallaha super olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, öylemi Gülümsüyorum 3..1 diyorum yensemde yenilsemde önemli degil haftaya 4 ..1 denecem
HalilRR, ne kadar kıskancsın be halıllım Dil çıkarıyorum takımda seni de görmek isterimm Gülümsüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 22.07.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, ama bu haksızlık ömer abi geziyor Bravo
sen pc başında resimlerle uğraşıyorsun

ellerine sağlık ahmet paylaşım için teşekkür çok güzel resimler
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat50 abi yapmasan da olmuyor ki,elim mahkum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proeros
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tatil budur işte ... ruslar ... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
proeros Çevrimdışı proeros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proeros, icrahat yokdur sanmıyo ben bunler hepsı

reklama be Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wadek
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere modelmisin nesin insanlar tarafından dıslanmak terslenmek hosuna gidiyor heralde..
Başa dön
wadek Çevrimdışı wadek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş valla sabah sabah içim gitti Çok gülüyorum
mavidev_21
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya/ist.

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay bu işte yaa.... süper Alkışlıyorum OK Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

cbrmusti, dayı mesajı bana yollanmadığı halde aldım... işin gerisi mesajın asıl muhattabı Çok gülüyorum
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o gün ben konyaya gidiyodum motorla ben bu iki hayabusayı gördüm allahım ne biçim bir sesti o sanki gök gürlüyodu yollara sıgmıyordu hayabusalar çok hoş bir gezi olmuş muhabbetiniz daim olsun Alkışlıyorum
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sempatik, Ömer Bozkurt, kardeşlerim maşallah Allah bozmasın... Tanıdık bi hoca varsa kendinizi bi okutun yoksa nazar değecek size.. Buralara da beklerim... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Başa dön
euler Çevrimdışı euler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal