Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 156 Nereden: düşler ülkesinden
Tarih: 23.07.2008 - 13:53 Mesaj konusu:
tamero, sen merak etme abim o beni çoookkkk bağırttı. hatta ilk bağırttıklarındanımdır. eskiye dayanır bisim ilişkimiz.. ben volkan abimi çook seviyorum zaten.. oda beni sever.. sevişiris yani bis anlıyacağın uzun zamandır. _________________ HONDA TEAM
(Ayıp Oldu ama 06 R6 Kırmızı Beyazından )
Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Tarih: 23.07.2008 - 14:03 Mesaj konusu:
hondateam, hadi len sen artcıyken hep unuturdum seni arkamda olup olmadığın belli değildiki mubarek arkada olduğu hiç belli olmazdı süperin ötesi bir artcıydın sen
e sen bilirsin onu önüme seni arkama alırım sonra bende günah gitti ona göreee kimvurduya gitme arada _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 23.07.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
VOLKANRR, abey sen yap yabancı yapmasın abey akşama görüşrüs o zaman. uzun saçlı arkadaşım ve ben ordayız +2 yaneee _________________ HONDA TEAM
Tarih: 23.07.2008 - 14:22 Mesaj konusu:
ilkerdumduru, arkadaşım tahminlere göre ortalama kişi sayısı 25-30 arası ama avrupadan gelecek olan yoğun akımla bu sayı değişebilir. saygılar... _________________ HONDA TEAM
honda team tşk. buarada olamayacak arkadaşlar için üzüldüm çünkü en son toplantı resimlerinde müthiş bir enerji vardı karelere yansıyan umarım akşam aynı enerji ortama hakim olur
VOLKANRR, abey artçın benmiyim uzun saçlı arkadaşımda sığarmı motora acaba
amann sakın haa kardeşim , sakın artçı falan olayım demeyesin hayatının hatasını yaparsın bostancıya kadar SENİ SEVİYORUM DİYE BAĞIRISIN YOLLARDA ben bindim beni yollarda bağırttı çünkü bana inanmıyosan gevezekadına sorabilirsin oda aynı hataya düşmüştü
Kendinle karıştırdın beni galiba. Bugüne kadar kime artçılık yaptım da "bostancıya kadar arkasından seni seviyorum" diye bağırdım. Sen gerçekten yaşlanmışsın.
Tarih: 23.07.2008 - 16:06 Mesaj konusu:
ilkerdumduru, onu sen değiştiremezsin sadece adminler değiştirir
ne yapmak istediğini yaz ben ileteyim istersen
_________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
uzun zamandır bende gelemiyorum ist.dışındaydım bu akşam gelmek için fırsat bulacam şimdiden iyi eğlenceler..... bu arada hakkı abi verelerdesin ya..!!!! _________________ Suskunluğum asaletimdendir;
Her söze verilecek cevabım var ama,
Önce bakarım söze lafmı diye;
Sonra söyleyene bakarım adammı diye!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız