Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, sen merak etme abim o beni çoookkkk bağırttı. hatta ilk bağırttıklarındanımdır. eskiye dayanır bisim ilişkimiz.. ben volkan abimi çook seviyorum zaten.. oda beni sever.. sevişiris yani bis anlıyacağın uzun zamandır. Dil çıkarıyorum

Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondateam, hadi len sen artcıyken hep unuturdum seni arkamda olup olmadığın belli değildiki mubarek arkada olduğu hiç belli olmazdı süperin ötesi bir artcıydın sen OK

e sen bilirsin onu önüme seni arkama alırım sonra bende günah gitti ona göreee kimvurduya gitme arada Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ilkerdumduru
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akşam ortalama olabilecek kişi sayısı hakkında fikri olan varmı acaba ??? GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Başa dön
ilkerdumduru Çevrimdışı ilkerdumduru Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, abey sen yap yabancı yapmasın abey Delirdim akşama görüşrüs o zaman. uzun saçlı arkadaşım ve ben ordayız +2 yaneee Bravo

Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkerdumduru,
Alıntı:

Akşam ortalama olabilecek kişi sayısı hakkında fikri olan varmı acaba ???

beni bi fikrim yok ama bir kisi eksik olacak oda ben İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BİDE BİZ Üzgünüm
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkerdumduru, arkadaşım tahminlere göre ortalama kişi sayısı 25-30 arası ama avrupadan gelecek olan yoğun akımla bu sayı değişebilir. saygılar... Dil çıkarıyorum

Başa dön
ilkerdumduru
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda team tşk. buarada olamayacak arkadaşlar için üzüldüm çünkü en son toplantı resimlerinde müthiş bir enerji vardı karelere yansıyan umarım akşam aynı enerji ortama hakim olur Çok gülüyorum
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
hondateam demiş ki:
VOLKANRR, abey artçın benmiyim Gülümsüyorum uzun saçlı arkadaşımda sığarmı motora acaba Dil çıkarıyorum

amann sakın haa kardeşim , sakın artçı falan olayım demeyesin hayatının hatasını yaparsın bostancıya kadar SENİ SEVİYORUM DİYE BAĞIRISIN YOLLARDA ben bindim beni yollarda bağırttı çünkü bana inanmıyosan gevezekadına sorabilirsin oda aynı hataya düşmüştü Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Kendinle karıştırdın beni galiba. Bugüne kadar kime artçılık yaptım da "bostancıya kadar arkasından seni seviyorum" diye bağırdım. Sen gerçekten yaşlanmışsın.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilkerdumduru
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ilkerdumduru olan kullanıcı adımı değiştirdim bilginize ...

Ama bakıyorumda becerememişim Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkerdumduru, onu sen değiştiremezsin sadece adminler değiştirir
ne yapmak istediğini yaz ben ileteyim istersen
OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
esmerrab
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun zamandır bende gelemiyorum ist.dışındaydım bu akşam gelmek için fırsat bulacam şimdiden iyi eğlenceler..... bu arada hakkı abi verelerdesin ya..!!!! Bravo
Sonra söyleyene bakarım adammı diye!!
Başa dön
esmerrab Çevrimdışı esmerrab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Ben kimde kalıcam bu hafta Çok gülüyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, bende olmadığı kesin Göz kırpıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolu açın ben ben ben geliyorum motoru çalıştırdım yola çıyorum 9,00 gibi ordayım Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal