Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD 26.07.08 C.tesi Evliya Çelebi Parkında Toplanıyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD 26.07.08 C.tesi Evliya Çelebi Parkında Toplanıyoruz

Konya MD 26.07.08 C.tesi Evliya Çelebi Parkında Toplanıyoruz
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Konya MD 26.07.08 C.tesi Evliya Çelebi Parkında Toplanıyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlarım benim kaza yapmamda dolayı uzun zamandır bir araya gelmiyoruz

birbirimizi özledik ve bir araya gelelim istedim cumartesi akşamı saat:20.30 da hepimizin bildigi yer olan

Meram yolunda Evliya Çelebi Parkında toplanalım istedim hem muhabbet edecegimiz bir ortam olur hemde

pazar günü nereye gidecegimze karar veririz benim fikrim Seydişehir Tınaztepe Beyşehir gazlayalım derim ben

yinede Cumartesi akşamı hep birlikte karar verelim

Tüm motorcu ve motor sever arkadaşlarımı görmek istiyorum

YER:EVLİYA ÇELEBİ PARKI

TARİH:26.07.08 CUMARTESİ

SAAT:20.30

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah orda olacaz lakin pazar günleri hep çalışıyorum ben bundan sonra İstemiyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir gezi olur gercekten tınaztepeyi tercih ederim başkanım seni aramızda tekrar görmek çokgüsel bir sey iyiki varsın Alkışlıyorum Çoook seviyorum
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bira varmı Çok gülüyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

osman9370, Eyvallah

tennere, bira çocuk işi olur bogma rakı var olurmu

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
nazarmet
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükrü bize uyar,tınaz tepe ve beyşehir.
Başa dön
nazarmet Çevrimdışı nazarmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım eger tınaztepeye giderseniz aman yollara dikkat kum sermişler yola arabalar taş fırlatıyor.çok tehlikeli.keyifli virajlar Alkışlıyorum
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutlaka oradyımmmm.....iyi bir progrrammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr sahin bencede güsel bir program seydişehirde olursam bend ekatılırım inş Alkışlıyorum
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yokkkk.ben geçen hafta gittimmmm..yollar süperdi hatta yanakalrı bile bitirdimmm...ama beyşehir yolu allah muhafazaaa İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
atomR1
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oke kesın gelırız bulusmaya ozlemlıyız ne zamandır ztn Delirdim
Başa dön
atomR1 Çevrimdışı atomR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşaalha osmanım buyur gel mutlaka beklerimmm haaa.... Bravo Bravo Bravo Bravo osman9370, bravo sanaaa

Başa dön
ta_one
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kankam sahın professıonal pılotsun ama beysehır yolu motorculara gore degıl bence cok bozuk baskanım allahtan manı gelmesse ordayız pazar gunude topluca tınaz tepeye akarız
Başa dön
ta_one Çevrimdışı ta_one Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toplantıya gelicem ama geziye raftinge gideceğim için katılamıyacağım.Bensiz gezin bi türlü gezemedik beraber çıldırıcam Üzgünüm
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN MALUMUNUZ CALISIYORUM AMA HALIT YASINI CENGIZI RECEBI OSMANI KATILMALARINDA SELAMLARIMI ILETICEM HEPINIZE SIMDIDEN IYI EGLENCELER BIRLIKTEN GUC DOGARMIS TOPLANIN YAVAS YAVAS GAZLAYIN HASAN BABADAN ÖGÜTLER Delirdim Delirdim
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal