Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lenkerende(elcik sonu??) montaji...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lenkerende(elcik sonu??) montaji...

lenkerende(elcik sonu??) montaji...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlarda Bonus olsun Gülümsüyorum Gülümsüyorum

buda pazartesinden ducati hayranlarina...

Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
msx1987
Üye
Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Bravo http://www.motordelisi.com/modules/Forums/images/smiles/ok.png
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 18.07.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık Bravo
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada daha daha deneme firsatim olmadi..vibrasyon ve dengeyi etkileyip etkilemeyecegini bilmiyorum.onlarida denedikten sonra yazarim
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76: selam,vibrasyon konusunda fikir verirsen seviniriz.Gene maşallah demeden geçmiyorum motoruna Göz kırpıyorum

Bu arada lenkerende zannedersem Almanca'sı, Türkçesi 'Denge Demiri,Denge Topuzu veya Baland Demiri de ' denebilir. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ryangt,sanirim öyle....dedigim gibi buralarda su siralar (yanlis yazarsam kusura bakmayin)kaza cin takilan su demirler(sturzpad) yerine buralarda motorblocklari takilmaya basladi...ama dedigim gibi daha elime gecmedi...gecerse buradan devam ederim...hava kötü buralarda sanirim yarin deneme firsatim olacak yarin...
Bu arada Ryangt,sizin serviste 1000km bakiminda verdiginiz hizmet ve fiyati ögrenebilirmiyim,ona göre buradakilere kapak yapcam.abertmadan gercekci olarak.simdiden sagol
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motora can kurban ya..
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sturzpad resimlerini de paylaşırsan sevinirim.

1000km rutin bakımda 3 Litre Motor yağı (JASO-MA kriterlerine uygun,isteğe bağlı olarak 10/40 veya 15/50) (yağ haznesi 2,2 litre ancak yağ filtresiyle beraber 2,6-2,75 litre yağ aldığı için 3 litrelik yağ açmak zorundayız.)

Litresi 25 YTL X 3 = 75 YTL.
Yağ Filtresi orjinal 35 YTL

ilk 1000 bakımda işçilik ücreti alınmıyor. Yani 75 + 35 = 110 YTL

110 YTL = 58 €

İlk 1000 bakımda hava filtresi,cıvatalar vs vs hepsi kontrol edilip sıkılıyor.

58€'yu hala çok pahalı bulanlar var ayrı konu,Almanya'da ne kadar?
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, motorun çok hoşş,suzukıci mi oluyorum ne..... Dil çıkarıyorum
ama eray a gıcıklığına r1 alacam.... Gülümsüyorum
şaka bi yana son koyduğun resimler çok hoş.... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.07.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ufacık ayırıntı bile bile motorun görünüşünü etkiliyor Bravo Gülümsüyorum
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil tavsiye ederim pisman olmassin...Erbil resim bol,daha koyarim Gülümsüyorum

Ryangt,burada yag 5 litre yari sentetik 25,95€(10W-40)
tam sentetik yine 5 litre 33,95€(5W-50)
yag filitresi Meiwa:7,95
Champion:7,95
Delo:6,95
ama ilk 100km bakiminda alinan para 200-250€ arasi fiyat verdiler...Ayin 31.de randevu verdiler.ozamana kadar full doluymus...gittigimizde görecez bakalim ne yapacaklar..ama ne edersin garanti yüzünden mecbur götürcez...gecen sali arabayida hazirlamistim oraya gelecektim,motoruda getircektim.son anda vazgectik...Keske gelseydim sana getirirdim Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lenkerende denince benim aklima gidon/yönlendirici ucu , gidon sonu gibi seyler geliyor .
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş Bravo OK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stromer, dogru diyosun.sanirim o demek Bravo
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76: keşke gelseydin,sana 50€'ya yapardık Çok gülüyorum
şaka maka Almanya'da alınan 200-250€ gerçekten çok fazla,bizde herşeyi burda pahalı sanıyoruz..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal