Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - klr600 yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

klr600 yardım

klr600 yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:58    Mesaj konusu: klr600 yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilerim kuzen bi klr 600 almş servise vermiş dün çkmış servisten ve aynı sorun izmirde veya manisada bu motordan anlıcağına emin olduğunuz biri var mı ??
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 18.07.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan35, sanırım izmirde ercan usta setup servis bu konunun ehlidir.. Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 18.07.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manısa da ege motor var kendısı bmw ve kawasakı nın yetkılı servısıdır su an benım motorumda orada. ısının ehlı bırıdır.adresını ıstersen kenan evren sanayı sıtesınde 1.blok ta ege motor dersın gosterırler. sahıbı orhan sanduk tur ama rıdvan ısmı ılede cagırırlar. tel ıstersen bana pm at sana yardımcı olurum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkr ettim abilerm Gülümsüyorum
Başa dön
hakan35 Çevrimdışı hakan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal