Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiyede festival

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiyede festival
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zozik
Üye
Üye

Nereden: istnbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Türkiyede festival Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam motorcu arkadaşlarım marmok motor festyivali rezaletinin ardından yalova motor festivali rezaletinide yaşadık hep beraber türkiyede artık motor festivali yapacak yada ikinci üçüncü festivali daha ileri götürecek daha güzelleştirecek bir organizasyon cu olmadığı son festivalle birlikte ayyuka çıktı artık bu organizasyonları yapanların tek amaçının para olduğu kimseyi eğlendirmek hoş vakit geçirtmek olmadığı ortaya çıktı aynen koyun gibi boş bir araziya çağırılmış açıkt 40 dereceyi vuran sıcağın altında yapılan bu son festivale ne demek gerekir bilemiyorum ben artık kjağır oluyorum motorcu arkadaşlarım bazı organizasyoncuların kendilerini bu adı takaıyorlar bana göre alakasız kişlilerin bu işi bilmeyen kişilerin olduğu aşikar bu işin dansözle çoluk çoçuk rock cularla olmucanı bu işi adam gibi yapmak gerektini öğrenmeleri gerekiyor binlerce kilometre gelen bu motorcu arkadaşlara üzülüyorum kusura bakamayın ama bunlar acı gerçekler umarım daha güzel günler görecez
Başa dön
zozik Çevrimdışı zozik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zozik, Delirdim dostum bence yıllar once E.MO.K IYI gecer
fest lerın kralı o gırmışdım yıllar önce ben ESKI TRANSALP VARDI o zmanlar

çunku eskı ve endura kokar buram buıram daksi Bravo Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

e.mo.k herkes gıtsın Bravo

marmok bellı ıdı oyle olcagı Çok gülüyorum o takvımde olumu hıç Çok gülüyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zozik, sanırım sizin standınız vardı orada ? ? ?
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.07.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zozik, sonuna kadar katılıyorum yalova festıvalınde bende vardım tam bı rezalet festıvalın 1 gunu inekler otluyomus Beğenmedim 2 gunu ben gıttım kımse yok rezaletten baska bısey degıldı sonuna kadar katılıyorum Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa festivali gayet güzeldi Çok gülüyorum bekleriz seneye Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşşallah daha öncekilere benzemez OK

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu bir festivalden ne beklediğinze bağlıdır. Biz Yalova Festivaline arkadaşlarımızı görelim, biraz denize girelim, biraz da eğlenelim diye gittik. Organizayonda aksaklıklar olduğu doğru, müzik geç saatlerde başladı, söz verilen bazı konserler gerçekleşmedi, ama maksat eğlenmekti ve biz eğlendik. Sürekli yıkıcı eleştiri yapmak yerine yapıcı eleştiriler yapalım. Yalova festivalinde organizatörlerle bir araya geldikve biraz sohbet ettik. Pek çok sponsor sözünü tutmamış, bir çoğu son dakika goli ile yüksek fiyatlar istemiş. Kusura bakmayın ama adamlar zaten 10 YTL aldılar festival ücreti olarak. O para inanın oraya çekilen elektriğin, kurulan tesisatın, Bulutsuzluk Özleminin (çoluk çocuk rock çı denildiği için), dans çıların bile parasını karşılamaz. Biraz da eğlenceli tarafında bakın işe. Biz son dakikada gitme kararı aldığımız için, biraz dezorganize gitik ve festival alanında sağolsunlar organzizatörler de bişeyler yapmaya çalıştı. Bulduğumuz çadırda ise sabaha kadar soğuktan titredik, ama bu bile bir maceraydı bize.

Eleştirmek en doğal hak, ancak bunu çamur atmak şeklinde değil de, şunlar şunlar eksikti veya şu şöyle yapılsa daha iyi olurdu gibi bir yaklaşımla yaparsak, sanırım bundan sonraki festivaller daha iyi olur. Yok sürekli bir şikayet halinde olursak da yakında festival yapacak motorcu kalmayacak ülkede.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geçen sene Memleketim Yalovada senelik izindeyken festivale rast gelmiştim...Bi uğrayayım dedik kuzenle ne var ne yok tanıdık yüzleri görelim ama sanki ayrı bir dünya idi...Millet motor ve dostluğun özüne değil(istisnaları tenzih ederim)Prefabriklerde koyun koyuna yatıp(çok afedersiniz) kafayı çekmeye gelmişti...
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiyede insanları mutlu etmek ne kadar zor. Zaten zor olan zor gelişen motosiklet birliği ancak bu tip organizasyonlarla gelişir. Şimdi birini eleştirirken düşünmek lazım siz motor camiası için neyaptınız da orda gecelerce uykusuz kalmış herşeye rağmen şartları zorlayan insanları biraraya getirmeye çalışan insanları eleştirirken tekrar düşünüyor musunuz diye. Tamam belki iyi bir organizasyon yoktu o ya da bu sebeple ama herkes çok samimi ve içtendi oraya gelip eğlenmeyen insan ben görmedim.
Yurtdışında festivaller tabiki daha iyi ama karşılaştırdığın ülkedeki şartları , festival prosedürlerini, o ülkenin motorculara bakışını iyi bilmek elmayla armutu karşılaştırıp burda klavye başında böyle bol keseden sallamamak lazım.
Ben organizasyonda uğraşan emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyorum. Eleştiren arkadaşlar da seneye bir ucundan tutarlarsa eminim çok daha güze şeyler çıkacaktır ortaya
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zozik
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili gitano arkadaşım sen klavye başı bol kese diyorsun ama galiba tezeklerin içinde yatmak seni baya mutlu etmiş ne dim senin gibi düşünenlere ancak böle festival olur bide avrupa falan diyorsun unutmaki medeniyetlerin beşi anadoludur avrupa değil saygılar
Başa dön
zozik Çevrimdışı zozik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla zozik arkadasım sen tezeklerin yanında yatmışın o senin problemin ha ben cevrede tezek görmedim senin burnuna kendi kokun gelmiş olabilir. ben yattıgım yerden de gecirdiğim festivalden de mutluydum. madem türkiyede festival diyorsun ardından ne alaka anadolu medeniyetlerin beşiğidir die kendini yalancı cıkarıyorsun savundugun seye ters sevgili arkadasım. zaten sen bida gelme festivale biz iyiyiz yani baya hem de. bu topiğide benle atışarak uzatma istersen sen görüşünü söylemişin ben söyledim konu kapandı. lastik istiyorsan verim uzat uzat kendini iyi hisset burda gereksiz polemiklere girmeyelim dimi ama canım kardeşim
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zozik
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili geveze hanım gitanoya yazdıklarımda senin için geçerlidir ne beklediniz önemli diyorsun çoluk çoçuk rockcu dedim grup 8 sen nerder duydun bu gurubu 10 alınıyormuş bir çadır vermişler vs vs vs yaw inek otluyordu yanımızda ne bir ışık düzeni ne bir müzük düzeni istersen ben sana bir festivalin nasıl yapıldını anlatim 15-20 firma bulurusn cadır başına 2 milyardan kapı açarsın 1 milyara anlaşırsın 1 milyar alan parası ödersin 3 milyara sahne kurdururusun ondan sonra vilayette ne kadar rockcu yetme varsa sadece yemek ve yol parasına sizi sahneye çıkaracam dersin arayada modası geçmiş 50 yaşına dayanmış adı unutulmuş yada hiç meşhur olmamış gece expresi moğollar mor ve ötesi bunlar kurtarıcı gurplardır biraz uğrassan 5 milyara çıkarlar sahneye. neyse sen daha ii bilirsin bu işleri ben seni üzmüyüm daha fazla ama asla unutma sen ne veriyorsun diyue sorma ne verdin ne alkdın ona bak 5 bira içip dansöze bakıp zıpladım eğlendim diyorsan sen baya kolay birisin sana ii eğlenceler

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

gitano arkadaşım kabadayı uslubunu beğenmedim hiç nereye neden gideceğim seni bağlamaz. zoruna gidiyorsa cevap yazma arkadaşım akrabalığınmı var organizatörle
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zozik, anlaşılan senin canın sıkılmış ve sataşmaya yer arıyorsun. Sana cevap vermeye gerek bile yok. Ben çok eğlendim, sen eğlenmediysen bana ne.

Çok biliyorsun madem bu işleri, seneye de bir festival sen organize ediver, biz de gelelim ve festival neymiş görelim. Bravo
Başa dön
zozik
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geveze hanım inan yapacam ama senin gibileri eğlendirmek ağrıma gider cünkü cingene misali tencereye tıklatsam oynarsının .
Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğlence anlayışlarımız oldukça farklı. Biz her ortama uymasını biliriz, gerekirse tencere çalar göbek atarız, amaç bir arada olmaksa, baba rockçı olmadan da eğleniriz. Çıkar salsa da yaparız, tango da, hip hop da. Bu arada şöyle bir bakıyorum da yazmış olduğun 46 mesajın nerdeyse 35 tanesi tişört satışına yönelik. Sanırım sen bu festivalde umduğun satışı yapamadığın için çamur atma derdindesin. Bana göre yeteri kadar gereksiz muhabbet oldu burda. Bundan sonra sana cevap vermemeyi tercih ediyorum, sen de internette tişört satabileceğin başka festivalleri araştır istersen.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal