Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS'nin Apache RTR Fİ 160 modeli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS'nin Apache RTR Fİ 160 modeli

TVS'nin Apache RTR Fİ 160 modeli
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
heart
Üye
Üye

Nereden: kyrklareli

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:30    Mesaj konusu: TVS'nin Apache RTR Fİ 160 modeli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar TVS'nin Apache RTR Fİ 160 Delirdim diye bi modeline rastladım internette dolaşırken motoru merak edenler
http://www.tvsapache.com/thebike.aspx adresinden bakabilirler. BU model Türkiyeye gelicekmi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı diye merak ettim. Hepimizin tekeri düz bassın teşekkürler
Başa dön
heart Çevrimdışı heart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seneye gelıcek dıye duymustum en guzel yanı dijital gosterge olması Bravo ama cok pahalıya gelecekmıs benden demes Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah pahalı olmaz çünkü çok hoşuma gitti hele gene TURuncu olması Dans Delirdim

Son Mesajdan 45 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar TVS'nin iyi bir iş çıkarmış gibi geliyor ben şahsen çok beğendim.Sizin düşünceleriniz neler ?

Son Mesajdan 1 saat 52 dakika sonra eklendi:

Bu motoru benden başka beğenen yokmuuu Üzgünüm

Son Mesajdan 1 saat 56 dakika sonra eklendi:

? ? ?
Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görüntü olarak Apache'den fazla bir fark göremedim ben..
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Görüntü olarak Apache'den fazla bir fark göremedim ben..

stop farkı galiba,arka sele tutamakları ve göstergeler Bravo ama çok şık gelirse satar Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelirse alırım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende dusunurum almayı bu pahalı benzın fıyatlarında buyuk makınaya bınemıcez malum kapı onunde tutmuyoruz Çok gülüyorum
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa grenajını değiştirseler bence daha hoş olur, zevk meselesi tabiiki beğenenlerde vardır.. Bravo umarım gelir...
heart
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kafa grenajı banada ilk baştan sıcak gelmedi ama şu an gözüme güzel gözüküyor + far halojen Çok gülüyorum
Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenilik
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erbatur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu makina aynı zamanda enjeksiyonlu fakat türkiye ye gelmesi biraz zor bizde ki malum vergi ve fonlarla fiyat oldukça yüksek kalıyor o yüzden apeche ile yetinmek zorundayız.....
erbatur Çevrimdışı erbatur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
seneye gelıcek dıye duymustum en guzel yanı dijital gosterge olması Bravo ama cok pahalıya gelecekmıs benden demes Çok gülüyorum

sen çok biliyon zaten Çok gülüyorum Beğenmedim
bu motor türkiyeye gelmiyor tvs bayisiyim türkiyeye 180lik gelecek seneye Bravo Bravo Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting demiş ki:
crazy_81 demiş ki:

bu motor türkiyeye gelmiyor tvs bayisiyim türkiyeye 180lik gelecek seneye Bravo Bravo Bravo

yalan soylıyo ınanmayın Çok gülüyorum kandırıkcııı Çok gülüyorum

bu arada 180 lık gelırse herlade bı 7-8 mılyarda o olur sanırım hee dogrumu yeğenım ??? Çok gülüyorum
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
xciting demiş ki:
crazy_81 demiş ki:

yalan soylıyo ınanmayın Çok gülüyorum kandırıkcııı Çok gülüyorum

bu arada 180 lık gelırse herlade bı 7-8 mılyarda o olur sanırım hee dogrumu yeğenım ??? Çok gülüyorum

180gelince bu forumda görüşürüz gülüm Gülümsüyorum
şu anda istersen 150cc siyah 2009model verebilirim Çok gülüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heart
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180 lik hangisi yawss Şok oldum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal