Şimdi dünyayı yeseler doymayan iki kızımla iştirak edeceğim toplaşma alanına o yüzden piknik sepetimi doldurma hazırlıkları ile uğraşıyorum..
Bir de twister getiriyorum."Ben oynamam,delikanlı adamı bozar bu oyun "diyen tüm ağır abiler nasıl oynuyormuş göreceğiz Hakan,MehmetTan,İbo kesin oynuyor,başka kim oyanayacak ??? _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 18.07.2008 - 15:32 Mesaj konusu:
Eyvahhh akşam FİLM var desenize..
Twister oynayacaklar şimdiden ŞOK fotografların içinde görsün kendini. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 18.07.2008 - 18:41 Mesaj konusu:
Akşam lütfen PARK düzenine özen gösterelim.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 26.07.2008 - 13:36 Mesaj konusu:
Geçen CUMA yiğenimin SÜNNET DÜĞÜNÜ sebebiyle katılamadıgım ÇAYIR-ÇİMEN buluşmasına bu hafta DİNÇER ilesi olarak TAM KADRO katılacagız................ _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız