Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Audi A3 yem oldu GSXR 1000e

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Audi A3 yem oldu GSXR 1000e
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, bazı seylerı cok uzatıyosun yada anlamak ıstemıyosun...
ben 9 senedır ss kullanıyorum...gecer gecmez gelılemez gıbı bısı denmıyor..bunu dıyen sızsınız...araba motoru gecemez dıyosunuz...
madem adam basmıs parayı yapmıs parası var..emek harcanmadan heves olmadan ısden anlamadan sadece para ıle olmuyo bu ısler...
sende bas parayı sende doldur o zaman motorunu...
artık uzatmayın bu muhabbetı ya... lutfen ..
yunusxy, kardesım bı nebze dedıklerın dogru fakat fabrıkasyon verılerı baz alınırsa ss motosıklet fabrıka cıkısına gore cc sıne gore ps ıne gore standart donanımlı arabadan daha ustun...+ hala anlamak ıstemedıgınız yada anlamadıgınız yada ne bılım kabul etmedıgınız olay gecer gecemez olayı deıl... adam yapmıs gosterıye sunmus..
bu forum harıcınde bı kac forumdada uyelıgım var ve hıc bırınde vay deler ıcınden gecer anasını aglatır kgıbı kımse bısı kullanmıyo...yapmıs veya YAPTIRMIS helal olsun gıdıyo dıyo...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd demiş ki:
bence sen motosikletten anlamıyosun.iyi bir otomobil kullanıcısı olabilirsin okey.çok hızlı otomobil kullanabilirsin onada okey.motosikletten anlamıyor,
tadını bilmiyorsun.burada katıldığın her on topicten yedisi otomobil v.s. motor topicleri.hala emeğe saygı falan diyosun.ne emeği yaa,basıyosun parayı alıyosun arabayı iki,üç araba parası harcayıp motor ömrü kısıtlı saçma aletler yapıyosun ki onlar bile başedemiyor s.s.lerle.EMEK BUNUN NERESİNDE?

kendini kandırma,sen iyi motosiklet kullanabilsen otomobilin adını ağzına almazsın.çünki sende biliyosun GTİ,GSİ,VTS....ların hepsini 500 cc dandik nakedbike lar hallaç pamuğu gibi atıyor.

sana elli sefer söylendi.sen arabanın motor bloğunu bile değiştir,biturbo,nos koy eeee;motor egzos filtre çıksın karşına.ALEMİN UYANIĞI SEN MİSİN?neymiş türkiyede yokmuş.YOK YAA...sen dolu araba diye onu sunarsan ben de sana ghostriderin turbo busasına bak derim(499HP-top speed:ENOUGH)...
gerçi o kadar modifikasyona rağmen M-supra hala fabrikasyon 1000 likle başedemiyor o ayrı komedi.

Yazdıkların saçma motor iyi kullanan neden araba kullanmasın böyle bir kaide yok sen motor fanatiği olabilirsin ama ben değilim motorumuda kullanırım arabamıda beni kimse yargılayamaz sen bile !!!...GTİ,GSİ muhabbeti değil konumuzda motorun geçmesi normal buna hiçbirşey diyen yok sidik yarışıda yapmıyoruz ama benim dediğimi hala anlamamakta direniyorsun Msupra 71 mm'lik pt71 turbosuna sahip ( [b]biturbo değil[/b ] ve geç dolan bir turbo dolduğu zamanda sarıyor diyorum motor gibi tutunamıyor gazladığın zaman araba 3 şeritte gidip geliyor..1000'lik kısa mesafede geçebilir dedim ama okumamışsın ama uzun mesafede şansı yok dedim ve o yarışta yapıldı gsxr1000 299 la giderken Msupra 354 le geçti dedim...Kusura bakma her topice boş boş yazılar yazamıyorum bana göre değil her dakika her topice msj yazmak..Ayrıca bir arabanın supersport gibi hız için üretilmiş motoru geçmesi ve ya yürümesi güzel bir şey senin dediğin aksine bu bir zevk meselesidir saçma birşey değil..Uyanık muyanık laflarını kullanmazsam sevinirim ne bu samimiyet ? evet bu forumda bir arabayı savunuyor olabilirim ama sonuçta ben saygıyı elden bırakmıyorum lütfen ben kimseyle Yok yaa deldi yardı gibi terimlerle konuşmuyorsam sende konuşma olur mu ? Supersport motorlar zaten hızlı amaç onları kıstas alıp onlarla yarışmak zaten neden illa standart al diyorsunki..

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=cjTn5-rkAIA&feature=related bahsettiğim traction control da bu 3 şerit olayı..ktunnel.com'dan izleyebilirsin

En son Knife-Party tarafından 23.07.2008 - 15:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''gerçi o kadar modifikasyona rağmen M-supra hala fabrikasyon 1000 likle başedemiyor o ayrı komedi'''
Bu cumle komik geldi bana.....
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pehh 220 Çok gülüyorum nedirki Çok gülüyorum
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party,
1-bu forumdaki motosiklet üzerine topicler boş ise ve sen bu yüzden yazmıyorsan hatırlatayım burası motordelisi...

2-sen zaten cevabı vermişsin.süpersportlar zaten hızlı benim de tam olarak söylemek istediğim bu,zaten hızlı ama binici ister,bilek ister,cesaret ister sadece parayla emekle olmaz... İyi fikir

3-sen de benim konuşma şeklimi yargılayamazsın.evet alemin uyanığı sen misin neden fabrikasyon motorla cıvatasına kadar değişmiş araba.ha olayın bence komik sence trajik olması gereken yeri supranın hala standart litrelik spor motorlarla başedememesi.yani sen para+emek(sence) uğraş didin 20000ytl lik motor tepelesin seni.... Motordelisi tabi bende olsam kızarım Çok gülüyorum
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, m3 ün videoları burda yayınladığı zaman ben orda, keşke o arabayı kullanabilsem ,çok güzel yapmış bile dedim...o sölediğin laflar benim için geçerli değil... İyi fikir
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.07.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla akıl karı değil A3 arbayala 1000 lik kapışması.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd demiş ki:
Knife-Party,
1-bu forumdaki motosiklet üzerine topicler boş ise ve sen bu yüzden yazmıyorsan hatırlatayım burası motordelisi...

2-sen zaten cevabı vermişsin.süpersportlar zaten hızlı benim de tam olarak söylemek istediğim bu,zaten hızlı ama binici ister,bilek ister,cesaret ister sadece parayla emekle olmaz... İyi fikir

3-sen de benim konuşma şeklimi yargılayamazsın.evet alemin uyanığı sen misin neden fabrikasyon motorla cıvatasına kadar değişmiş araba.ha olayın bence komik sence trajik olması gereken yeri supranın hala standart litrelik spor motorlarla başedememesi.yani sen para+emek(sence) uğraş didin 20000ytl lik motor tepelesin seni.... Motordelisi tabi bende olsam kızarım Çok gülüyorum

1-Forumda cbr125 mi daha hızlı tvs mi cbr125 kaç basar gibi topiclerle mi uğraşıcam ? Her topic önceden açılmış gibi birbirini tekrarlıyor temcit pilavı misali..

2-Araba 1.5 ton bunu motor gibi 1/1 oranla hp beygir yapmak para ve emek ister çünkü motordaki gibi eksoz takmaya benzemiyor bu işler mapping ve bir sürü ayar gerekiyor elektornik olarak bile..Bak hala baş edemiyor diyorsun hala bir video ile baş edemiyor geçemiyor diyorsun ve tepeliyor diyorsun sorunda burda polemik yaratan bunca kelimeler cümleler dargınlıklar bu yüzden oluyor bana herkes arabacı diyebilir ama tarafsızım motoruda çok severim arabayıda..Bu arabaları yapmak emek gerçekten ne kadar anlamasan da araba garajda 1 yıl yatar sürekli parçalar takılıp sökülür uymak ki yüksek güçlerde yürüyecek arabanın yürüyen aksamında bile uğraşılması gerekir..senin motoruna eksoz filtre takmana benzemiyor bu işler bir gün Maslak Sanayin'de ismini vermiyim reklam olmasın oraya gelirsen ne kadar emek harcandığını gözlerinle görürsün bu işlerin kolay olmadığını...videoları izle gör kim neyle baş edemiyor..

Bu arada o gsxr1000 li videoda geçilmesinin sebebi intercooler hortumunun patlaması ki o yüzden turbo basınç basmıyor..

Burda ise zx10r ve cbr1000rr ile yarışıyor ve motoru kullananlar drag sürücüleri yani tırt motorcu değil..

http://www.youtube.com/watch?v=Ov5SFOl2kp0

burdaki video için baş edemiyor diyorsan ise dikkat edersen önüne geçiyor motorlar ve gaz kesmek zorunda kalıyor..

http://www.youtube.com/watch?v=9AeDrddSV5E&feature=related

burda bakarsan geçiyor zx10r ve cbr1000r'ı..

konuşma uslubunu yargılayamam ama konuştuğun kişi benim hitap ettiğin kişi benim.Ben sana insan gibi davranıyorsam senin öyle konuşman gerekir saygı diyoruz biz buna..

Edit:Biraz saygılı olsanda seviyeli bir şekilde tartışsak..tartışma dendiği zaman kavga demek değildir bilgi paylaşımıdır ama ne yazık ki bu ortamı sağlayamıyoruz hemen har har har karşıdakinin üstüne saldırmak geliyor aklımıza tartışmak..

Edit2:Bu arada emek emek emek bunu eleştiriyorsun ama emek demek teknik bilginin arabada uygulanması uğraşılması..güçlü bir arabanın kırılmaması için yüksek güçlerde yürümesi peak değerlerde yürümesi ve devir bandının turboya göre motorun yapılması için bir o kadar matematik ve teknik bilgi gerektiren birşey...Motora komple eksoz takıldığı zaman Air/Fuel Ratio ayarı için power commander denen cihazı kullanıyoruz dimi peki aramızdan kaç kişi map yazmayı biliyor kaç kişi motoru kırmadan avans vurmadan ayar yapabilir..bunu bilmek uygulamakta bir emektir.. Bravo

En son Knife-Party tarafından 23.07.2008 - 17:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party,
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/5365ec0893ac49ce4bb74467321ff6542feaba9b1c678cb3236ee81a48f8cfc982cfb7195489a41c17040

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/5365ec0893ac49ce4bb74467321ff6542feaba9b1c678cb3236ee81a48d5e49df7c39f107cf7c46517040

ilk video da damı hortum patladı ?
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gösterdiğin videolar aynı zaten sadece farklı açılardan çekilmiş hali...

http://www.youtube.com/watch?v=DV2UXEXby28&feature=related

burdanda bakabilirsin yunusxy 09.03...aynı tarih birçok kişi çekmiş

Edit:Ya burdaki mevzu geçilip geçilmemesi değil yunusxy benim derdim bazı şeylerin kabullenilmesi hortum patlamış matlamış tamam geçilmiş sonuçta kısa mesafe normal ben birşey demiyorum sorun kabullenilmemesi ve tartışmanın boyutları söylenen kelimeler delme,yarma alemin uyanığı sen misin gibi laflar ben kimseyle öyle konuşmuyorsam benlede öyle konuşulmaması lazım bu artık holiganlık gibi...

Son mesajım bu konuda bir daha yazmayacağım gsxr1000 güzel bir motor Allah herkese nasip etsin A3'ün baş etmesi imkansız..
Başa dön
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende son kez bişey söliyim verdiğim 2 videoda farklı dikkat edersen İyi fikir
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet farklı şimdi fark ettim yanlış videoya baktım kusura bakma..dediğim gibi geçilip geçilmemesi önemli değil artık konuyu kapadım kısa mesafede geçilmeside normal hiç kimse geçilmez değil..
Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party,

tvs apachi ce cbr 125 birçok otomobilden daha çok ilgilendiriyor beni.artı;niçin hep geçmek geçilmek,aç bir gezi topiği,motorunu ve seni görelim.slowokan arkadaşımız bir tır seferi topiği açtı ve çok ilgi gördü sonra 2. ve 3. topicleri açtı.tırları tanıttı.
sende aç bir otomobil modifiye topiği görelim öğrenelim.ama sen ancak bu araba v.s. motor topiclerindesin.kaç kişiyle papaz oldun,güzellikle elli kere anlattım.bin bir örnek verdim.
bak şimdi arkadaş topik açmış A-3 gsx-r 1000 falan diye sen hemen oradasın ve iğneliyosun..(bk:bu topicteki ilk mesajın)

öğrenmişiz emeğe saygı emeğe saygı.emeğin ne!saygısızlık nasıl oluyor.sen önce saygı göster srad 1000 e.adam yere göğe sığdırılamayan arabayı ayırdı işte.izledim ben o videoyu.
yok turbosu şey olmuş yok zx-10 gaz kesmiş önüne geçmiş.sonrada bizimkiler pilot motoru kaldıramamış deyince bahane dersin.asıl bahane bu.adam bal gibi geçti işte.bileğe saygı Bravo
polemik yaratma.hoşlanmadığın topice yazma arkadaş...burası motor sitesi tabi motor deldi geçti diyecez..küfür mü ediyoruz arabaya,kullanana...
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, arabanın sahibine küfür edersin onla senin aranda birşey ama bana alemin uyanığı,çakal gibi terimlerde kullanamazsın..benim papaz olmam önemli değil papaz olmadım ayrıca kimseye ne hakaret ettim bu zamana kadar ne de kırıcı laf söyledim..ayrıca gsxr1000'i kullanan kişi Talat Bey drag 1. o motorda 1000cc şampiyonuymuş kendisinide tebrik ettim merak etme zaten..Ayrıca orda iğneledim çünkü gsxr1000 gibi bir motor A3 geçti diye kıyamet kopmuş abartıalacak birşey yoktu A3 sonuçta..

Artık ben yazmıyorum sende yazma bitsin kapansın tatlıya bağlansın emrerd unutalım gitsin kapansın yoruldum yazmaktan Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal