Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 lastik seçımı hk

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 lastik seçımı hk

R1 lastik seçımı hk
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
asil38 demiş ki:
tavsiyeler için tesekkürler 190/50ZR17 73W
Pilot Power 2CT
230,00 €
40 euro için riske gerek yok Bravo bırde bunu deneyelım zaten 7000 km cevirmeden bitecek Göz kırpıyorum

Kardesim sen pistlerdede Kullaniyormusun ?

piste hiç girmedım ama girmeyıde cok istiyorum lakın küçük bi araştırma yapmıstım.(körfez pisti) 150 ytl pist için 2 depo benzın yaksak,1 depoda gidiş gelis bana tuzlu oluyor. söyle pisti bi beleş denk getirsem hemen zıplıcam,limitlerimi görmek istiyorum.
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil38 demiş ki:
LEVO demiş ki:
asil38 demiş ki:
tavsiyeler için tesekkürler 190/50ZR17 73W
Pilot Power 2CT
230,00 €
40 euro için riske gerek yok Bravo bırde bunu deneyelım zaten 7000 km cevirmeden bitecek Göz kırpıyorum

Kardesim sen pistlerdede Kullaniyormusun ?

piste hiç girmedım ama girmeyıde cok istiyorum lakın küçük bi araştırma yapmıstım.(körfez pisti) 150 ytl pist için 2 depo benzın yaksak,1 depoda gidiş gelis bana tuzlu oluyor. söyle pisti bi beleş denk getirsem hemen zıplıcam,limitlerimi görmek
istiyorum.

Kardesim tamam...Madem sen pistte bir iki defa cikacaksin ve simdiye kadarda hic girmedim pistte diyorsun o zaman sana
Michelin Pilot Power yeteeerr.... CT2 alma... Göz kırpıyorum eger aradaki fiyat farki beni ilgilendirmez diyoorsan o zaman CT2 al.

1 inci ...Michelin Pilot Power CT 2 Olmustur ve
2 inci....Pirelli DiabloRosso olmustur.

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI

En son LEVO tarafından 23.07.2008 - 18:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil38, Michelin PP 2CT pistte kullanacaksan, 4-5 turdan sonra kayma yapıyor.. Çünkü lastiğin ortası sert yumuşak- yanakları yumuşak. Pistte devamlı viraj olduğu için yanaklar aşırı ısınıyor ve yol tutuşu bozuluyor kayma yapıyor..
Diyorsanki ben cadde de 10 numara yol tutuşu istiyorum, pistte de 10 numara yol tutuşu istiriyorum diyorsan alıcağın tek lastik PİRELLİ DİABLO SÜPER CORSA SC2.. Bu lastik cadde de 2CT ile bile giremiyeceğin virajlarda çok üstün yol tutuşuna sahip.. Yalvarsan yolu bıraktıramassın..
Lastik konusu çok önemli bir konu.. Benim için SS dendiği zaman önce Yağ sonra Lastik gelir..
Yazdıklarıma kulak veriyorsan eğer git ve PİRELLİ DİABLO SÜPER CORSA SC2 al.
Ama sadece cadde de kullanıcam ve viraj zorlıcam dersen Pilot Power 2CT de çok mükemmel bir lastik..
2CT yi normal Pilot Power le karıştırma sakın..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pilot sportu 5000km kullandım.daha sonra sattım lastiklerde daha dikenler duruyordu o kadar geç biten bir lastik Çok gülüyorum kıyılarda yere değmeyen yarım cm yer kalmıştı ama ondan fazlada o lastikle yatılmazdı.Güzel lastik ama benim 600f bile rahatca 1,2 arkayı sallıyordu.R1'de virajdan ziyade patinajdan kurtulamazsın Göz kırpıyorum
Başa dön
600f şimdi Çevrimiçi 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Levent abi.. Pilot Power de iyi ama, Türkiye yollarında biraz fazla zorlayınca arka atmaya ve viraj içinde yanlamaya başlıyor.. Pilot tecrubeli değilse makinayı kafasına geçirebilir..
Bu yüzden arkadaşın cadde için 2CT alması daha uygun olur.
Arada piste girerim caddede zorlarım derse PİRELLİ DİABLO SÜPER CORSA SC2 alması çok çok uygun olur..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi karar verin artık,şaşırdı adam ne alacağını........ Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:
LEVO, Levent abi.. Pilot Power de iyi ama, Türkiye yollarında biraz fazla zorlayınca arka atmaya ve viraj içinde yanlamaya başlıyor.. Pilot tecrubeli değilse makinayı kafasına geçirebilir..
Bu yüzden arkadaşın cadde için 2CT alması daha uygun olur.
Arada piste girerim caddede zorlarım derse PİRELLİ DİABLO SÜPER CORSA SC2 alması çok çok uygun olur..

Ben Arkadasimiza benim dedigim lastikleri tavsiye ettim, kendisi ne alirsa alir artik.
Bu arada sen CT2 lerin Yaris pistinde 4-5 virajdan sonra kayma yapiyor demissin...

Bende defalarca bu lastiklerle pisste girdim ciktim cokk memnun kaldim ve hic kaymam olmadi, bu gibi kaymalar sadece
Lastiklerin kötü olusundan ileri gelen birsey deyil...lastiklerin havalarinda tut da... Ön ve arka Amartisörlerin ayarlarindan cikk...

Saygilar....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgi paylasımınız için sagolun gercekten aklım karıştı.
ben caddede ayaklıgı yere sürtüyüm diyorum,piste cıkmıcam.benim işim viraj. michelın ın buzmotorda
190/50ZR17 73W
Pilot Sport
190,00 €

var. birde 190/50ZR17 73W
Pilot Power 2CT
230,00 €

sadece pilot powerı bulamadım tercihlerım bu ikisi arasında. p.sport ve p.power 2ct
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pilot power 2ct veya metzeller m3 Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Basgazayawrum
Üye
Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Michelin den şaşma derim
O kadar lastik kullandım, daha michelin gibi hızlı ısınan ve iyi viraj yapan lastik görmedim Bravo
Başa dön
Basgazayawrum Çevrimdışı Basgazayawrum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal