Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:51    Mesaj konusu: İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta eniştem ve yeğenlerimle birlikte çıktığım gezimden bazı fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Yılın bu sıcak aylarında tercihlerini kıyı kesimlerde kullananlara inat, biz iç kesimleri seçtik. Böylece de rahat rahat, trafik sorunu çekmeden gezdik tozduk Gülümsüyorum

Hedef noktamız, Yurt dışından gelmiş olan eniştemin, yakın arkadaşı olan Halit Abimin ailesi birlikte tatilini geçirdiği, memleketi Nevşehirdi.

Bizde güzergahımızı Ankara üzerinden daha rahat olacağını bilmemize rağmen, Konyada kulübümüzden bazı arkadaşlarımı görme umudu ile Konya üzerinden belirledik.

Konya ya vardığımızda ilk iş, hafta içi olduğu için herkesi arayıp rahatsız etmeden, geleceğime söz verdiğim bir kaç arkadaşımı ve abimi aramak oldu.

Onlarda saolsunlar, geldiğimizi duyar duymaz bizi karşıladılar ve vakit kaybetmeden yemeğe gittik. Konya ya gelinirde ne yenilir diye sormayın, tek bir cevabı var ETLİ EKMEK Gülümsüyorum

Ali42, Hondaarslan, Hayabusa Ahmet, Ömer Bozkurt a geldikleri için teşekkür ederim. Birde birşeyi farkettim ki, Konya da her hangi bir mekana Bozkurtların misafiri olarak gittiyseniz hesap almıyorlar. İşin garip tarafı Bozkurtlardan da almıyorlar Şok oldum Neyse ben fazla deşifre etmeden devam ediyim Şok oldum Çok gülüyorum

Konya ya kadar gelinipte mevlanayı görmemek olmazdı, bizde öle yaptık ve gittik gördük.

Tekerlerimizi Nevşehire doğru çevirmiştik ve benzin molası verdiğimizde Fransız bir çiftle karşılaştık. yatarak kullanmak üzere dizayn edilmiş bisikletleri görülmeye değerdi. Aynısının motosikleti nasıl olurdu diye hayal kurmadım değil hani. Valla tam bizlik olurdu Çok gülüyorum

Derken Nevşehirin Avonos kasabasının Altıpınar köyüne geldik. Yorulmuştuk ve fazla zaman kaybetmeden yattık daha doğrusu bayıldık Çok gülüyorum

Ertesi gün güzel bir köy kahvaltısından sonra, Ürgüp, Göreme, Peri bacalarını gezdik.

Birde baktık ki bir deve. Dedim dur bakim bizim motorlara benziyomu Gülümsüyorum Ama cık benzemiyo Gülümsüyorum

Dolaşırken birde baktıkki çanak çölmek yapan bir dükkan. Hiç dururmuyum, o yaparda ben yapamazmıyım dedim ve bende oturdum tezgahın başına. Ve gördüğünüz gibi güzel bir vazo benim eserim Gülümsüyorum

Bir önceki fotoda masanın üzerinden vazonun fotosunu silmeyi unutmuşum tabi Gülümsüyorum

O ralara kadar gittik ama her daim görev başındaydım. İşlerimi Laptopumdan idare ettim Bravo

Bu bıcırlardan ikisi yeğenim, ikiside Halit Abimin ikizleri.

Bir kaç gün burada kaldıktan sonra Kayseriye, 18 ay askerlik yaptığım şehre gelmiştik. Burada üyelerimizden Hakan kardeşimin ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederim.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Dragon35 Savaş Bakay Kardeşimde Kayseride askerliğini yapmakta olduğu için, kendisini ziyaret etmeden gitmek olmazdı. haberi olmadığı için kendisine güzel bir sürpriz yaptık. Çok özlemişim hergeleyi beee Üzgünüm

Vatanı bekliyor diyede kendi ellerimle besledim kardeşimi Çok gülüyorum

Bu arada Hayabusa Ahmet kardeşimde Kayseride olduğu için, o da bizi yalnız bırakmadı saolsun.

Kayseride de güzel bir İskender döner yedikki tadı damağımzıda kaldı. Eniştem, Halit abi ve ben hesabı ödeme kavgası ederken garson ne dese beğenirsiniz. Hesab ödendi. Ahmet kardeşim kaşla göz arasında hesabı ödemiş gelmiş, elimden zor aldılar Sinirlendim Sinirlendim Tekrar kesene bereket kardeşim.

Bir gün daha geçmişti ve istikamet Ankaray dı. Ankara da yine üyelerimizden İzmir den görevi dolayısı ile Ankara ya yerleşmiş olan Eylem le görüştük.

Ankara ya kadar gelipte Atamızı ziyaret etmemek olmazdı tabikide.

Tamda nöbet değişimine denk gelmiştik.Bende tam bir asker gibi çıkmışım maşallah Gülümsüyorum

Yolumuza devam ettik ve nihayet memleketim Gediz e geldik. Köyümün çeşmesinden buz gibi su içmden edemedik tabi Gülümsüyorum

Canlarım yeğenlerim Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Buda dayımın, benim ufakken kulaklı taksi diye isimlendirdiğim Karakaçanı Gülümsüyorum Motora başlamda kendisinin büyük etkisi vardır Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

En son HalilRR tarafından 24.07.2008 - 23:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gumusok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.07.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motora başlamda kendisinin büyük etkisi vardır

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
konyaya gelinmiş ama haberimiz yok halil abi Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
gumusok Çevrimdışı gumusok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Re: İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim : Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halilciğim cok güzel gezmişsin yanlız bir resmini koymaya unutmuşsun onuda ben ekleyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Savaşı görünce hakketen özlemişiz be adamın gülümsemesini Gülümsüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayfayı açmadan önce motorlu bir gezi zannettim, iyi giderdi aslında...
oralarda da bir motor festivali olsada bahane olup gitsek, güzel yerler.
yeğenler çok tatlı, nasıl da sarılmışlar Gülümsüyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne güzel olmuş resimler anlatıyor zaten.Benimde böyle bir gezi yapıp resetlemem lazım kendimi tez elden.
Askerli fotoğrafta nöbetçi onbaşı gibi çıkmışsın Halil Aga Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
İki foto çekmiş hemen topic açmış, hey Allahım Yarabbim Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum

ayyyyynen iade puhahahahahaha Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş Allah içine sindirsin,
Kayseride hesabı sen ödeseydin daha çok şaşıracaktın,
çünkü iskenderin yoğurdunada ayrı hesap alıyorlar uyanıklar Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, kardeşim çok güzel gezmişsin...Konya Md'de yine misafirperverliğini göstermiş....Resimler için ellerine sağlık...Artık aqua park için enerjiyi toplamışsınıdır... Bravo Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR süper olmuş,memleketim Kayseri'ye de gitmişsin...
Konya MD'ye Alkışlıyorum misafirperverliklerinden dolayı Bravo
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gumusok, Her kese haber veremedim. Hafta içi olduğu için rahatsız etmek istemedim kardeşim...

KoRRhan, Valla sorma, Savaşı görünce içim burkuldu. Özlemişim o zaman daha iyi anladım Üzgünüm

Stolga, İnşallah motorlada gezerim bir gün oraları. Yeğenler bana çekmiş sanırım Çok gülüyorum

GSXR-PRO, O gün sivil olarak nöb. Onbş. lık yapıyordum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

ekamba, Olum uzun uzun anlatımlı 20 nin üzerinde foto ve katedilmiş yaklaşık 2 bin km söz konusu. Bence bir topici hakediyor Çok gülüyorum

turist, Yoğurda ayrı para heee. Kayserili bunlar yaparlar valla Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

yakuzzza, Enerji full dolu. Aquaya hazırım Çok gülüyorum

ryangt, 9 yıldan beri ciddi değişmiş memleketin kardeşim. Çok değişmiş çok şaşırdım...
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,Senin sayende sevgili Savaş ve eylem'ide fotoğraflarda görmek çok güzeldi.Bu arada bana ne getirdin gittiğin yerlerden Şok oldum elin boş gelmedin umarım Sinirlendim

En çok küçükken bindiğin eşşeğe bayıldım şimdi o eşşek seninlemi yaşıt ? Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Paylaşım için çok saol.Ellerine ve emeğine sağlık dedemmm Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR Halil'abim fotolar için paylaşım için teşekkürler eline saglık ... Göz kırpıyorum Bravo Alkışlıyorum

güzel bi gezi geçirmişssin 2 bin km yol yapmıssın bayada gitmişssin motorla gitseydin köy yollarından ve sıcaktan isyan ederdin Çok gülüyorum içini okuyorum galiba nyse... Göz kırpıyorum Bravo

KONYA MD ye misafirperverliginden ve hertürlü desteginden ötürü teşekkürlerimizi bir borç biliz... Göz kırpıyorum Bravo Alkışlıyorum

bakarsın askerlik konya ya düşer de geliriz oralara... Göz kırpıyorum Bravo Gülümsüyorum

halilRR Halil abim fazla yeme rejim yap biraz kilo almıssın Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

ekamba Erbil abim sen yorum yapmazsan olmaz dimi Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

deve ve eşşek çok hosuma gitti devede dikkat et kesiciye girme Gülümsüyorum ne yakıyo abi bize teknik bilgisini verirmisin Gülümsüyorum red line a kaç da giriyo Gülümsüyorum top speed nedir Gülümsüyorum

bisiklete gelince gayet güzel ve hoş alıp bi iki tur atsaydın abim Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.07.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, O eşşek düşün ben küçükken bile beni taşımış. Gerçi ben hala çok büyük sayılmam Şok oldum Çok gülüyorum

sana değilde aneannene Afyon Kaymağı getirdim Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

serkan_yenidunya, Kilo olayına fazla açma istersen Sinirlendim Sinirlendim Çok gülüyorum

Deve ne yakacak, günde bir balya ot yiyo Şok oldum Çok gülüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bır hafta ortadan kayboldun gıttıgın yerlerıde bılıyodum ama benı hıc aramamana bır anlam veremıyordum kankam.. Öfkeliyim fotograflardan anlasıldıgı gıbı bu kadar guzellıgın ıcınde benı hatırlayabılecegını dusunmek bıle ahmaklık olurdu.. Gülümsüyorum allah ıcıne sındırsın kardesım ıyı bır tatıle ıhtıyacın vardı ısden gucten fırsat bulamıyoken bole alıp basını gıtmen super olmus walla...cok guzel fotolar emegıne saglık..paylasım ıcın tesekkurler..sayende hıc gıdıp gormedıgım yerlere hayranlıkla bakma fırsatı buldum ... Çoook seviyorum Çoook seviyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler halil abi ben seni istanbulda fuarda görmüştüm yanına gelemedim sen uzun boylu kalıplı birisin fotolarda kısa gözüküyosun
forumda resimlerini gördüğüm için tanışmadım seninle keşke tanışsaydım
kendi kendime adam şimdi bana sen kimsin git başımda filan der diye yanına gelmedim kusura bakma bidahaki seneye fuara gelmek nasip olursa bu sefer yanına gelirim abi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal