Tarih: 20.12.2007 - 03:15 Mesaj konusu:
arkadaşlar aldım alallı yaklaşık 1000 km oldu... motordan şimdiye kadar anladım + ve - silerini anlatıyım yüksek hızda benim karşılaştığım kadarıyşla sarsıntı yok runner da kullandıpğım için bilmiyorum ama bana göre runnerdan iyi yol tutuşu ve hızlanması iyi. lastikler sağlam orjinal üstündekileriyle bayağı yatabiliyorum ileride değiştiricem tabiki.. eksi olarak arka sinyal sorunu heran kırılacak gbii duruyor. kötü olmuş oraları. ön kafa grenajı ilkj aldıımda bayağı titriyordu bayağı uğraştım ve hallettim şimdilik bi tık ss gelmiyor. 2. olarak disklerden ses geliyo sorunu vardı balata spreyi kullanıyorum arada bi ve ses şu an yok gibi ama antalyada son haftalarda yağmurdan dolayı ses geliyodu ve hava normalken denedim sprey sıkıp ses gelmiyo inşallahda gelmezzzz iyi gecelr herkese grenajınız asfalta değmesin: _________________ 01' Yamaha Aerox 100 07' Honda Today 50 07' Derbı GP1 250(my new bıke)
Tarih: 2007-11-17 tarihli topic hayırlı olsn tmm da bidahakine tarihleri kontrol edip msj post edersen iyi olur karaprens_08 _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız