Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5503 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 23.07.2008 - 21:25 Mesaj konusu:
tennere demiş ki:
kamyoncuklar haybusa suzıkının işe yaramayan machıneleri
haybusa suzıkı ha daha ismini bile yazamadığın bişey hakkında ahkam kesmişsin
Sen hiç kedi, ciğer ve ulaşabilite sorunsalı ile ilgili bir atasözü duymuş muydun _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 53 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 26.07.2008 - 23:42 Mesaj konusu:
Omer usta, ben Hollandadan Ahmet hatirlarsan seninle Konya da bulusmustuk bundan bir ay once ;;; su an ben tekrar Turkiyedeyim fakat bu defa arabayla geldim .. pazartesi Konyadan gececegim. Imkanin varsa ayni restaurantta gorusebiliriz.
ahmet aydogan
Tarih: 27.07.2008 - 10:55 Mesaj konusu:
güsel gezi olmuş paylaşım için tşk ederiz inş bir gün şu kardeşlerini alıp giderler bir gün _________________ GÜN GELECEK HERKES REMİX MANYAĞI OLACAK....
Omer usta, ben Hollandadan Ahmet hatirlarsan seninle Konya da bulusmustuk bundan bir ay once ;;; su an ben tekrar Turkiyedeyim fakat bu defa arabayla geldim .. pazartesi Konyadan gececegim. Imkanin varsa ayni restaurantta gorusebiliriz.
ahmet aydogan
Ahmet abim sen yinemi geldin buralara,vay sen hoşgelmişsen Aman abi sen Konya'ya girmeden önce beni ara ben yine Bozkurt ekibini toplar gelirim
0537 942 30 30 abicim aramanı bekliyorum _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 53 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 28.07.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
Yarin Antalyadan Konya uzeri gelecegiz, fakat bu defa ailemle sizler icin de sakincasi olmaz ise tabii ki ve bir cayinizi icmeye gercekten durmak isterim. Ahmet Aydogan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız