Youtube da yoshimura takılmış bir ninja 250 var. Sesi müthiş. Hatta orada bir çok değişik son susturucu takılmış ninja 250 var. Hepsinin sesini bir dinle istersen. _________________ Only dead fish go with the flow.
Tarih: 23.07.2008 - 18:42 Mesaj konusu: Re: Kawasaki Ninja 250R için Lastik ve Ekzost....
Katilkedi demiş ki:
Arkadaşlar Bu gün evraklar tamamlandı..
Bankadanda aradılar..
İşllah bi pürüz çıkmazsa Perşembeye kredi cıkar bende yetişirse cuma yada pazartesi makineyi teslim alıcam..
Şimdi 2. Şey var önümde...
Distributör 13 Cm olan arka lastik için jant dar oldujundan değişmez diyor..
Uzman görüsü nedir ... Ben arkaya abartmadan bi 17 cm lastik istiyorum ama bilirkisi desteği lazım nasıl olur artısı eksisi...
Ayrıca Ekzost içinde cekincelerim var..
Arrowmu , Leo mu, Acropovicmi..
ne tavsiye edersiniz..
Ayrıca hangisindne en tok ve düzgün ses gelir..
Lütfen deyim ve bilgilerinizi paylasırmısınız...
uzman görüşü nedir?? nedemek kardeşim?? bu motoru yapan mühendislerden daha uzmanı mı var bu sitede??
kitabında ne yazıyorsa odur. adamların bi bildiği var ki bu lastiği takmışlar.
hee, lakin motor senin istersen 4 teker yap ama tavsiyem elleme.. _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
arkadaşlar yapmayın ya, rahatlıkla 170 180 yapması lazım 250 cc motorun .bi düşünün 1200 cc 1000 kg orjinal corsayla bizzat ben 170 yaptım. ya siz yanlış düşünüyosunuz yada ben üstün bi plotaj yaptım .şimdi bi kaç arkadaş hadi len 16 yaşında çocukmu 170 yapıcak ama yaptım. _________________ www.arabadelisi.yetkinforum.com
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 23.07.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
d-devil demiş ki:
Raymone demiş ki:
B E K O, Beko 250R Üstüne yatınca 164mü Yapıyor? Bunu Nerde Gördün? Benim Duyduğuma Göre Çok Rahat Hyosung'u Alıyomuş Ee Hyosung Orjinal Halde 180 Yapıyosa Dediğin Biraz Mantıksız Olmuyormu? Yzf 125 R la Flnmı Karıştırdın?
GT250R ile 180 km hız banada çok komik geldi, % 90 gösterge bozuktur diyorum geçiştiriyorum. Ama anladığım kadarıyla motoru limitlerde zorlamayı seven birisin o halde kilitleyip motoru kucağına almaya hazır ol.
Bir CBR 125 R Makina 160 Yapabiliyorda Neden Bir GT250R 180 Yapamıyor Nesi Komik? Gösterfe Filan Bozuk Değil Aynı Hızı Yanımda Giden Arkadaşımın Arabasıylada Gördük Motoru Sadece 2 Defa Zorladım Zaten Ondada Bu Hıza Ulaştım Maksatım Kaç Kmh Görebileceğiydi Normalde 90-100 Arası Giden Biriyimdir Ama Altındaki Makina SS İse Mutlaka Arada Bir Gazlaman Gerekli.
EROLL88 demiş ki:
yuh repsol da yanındaymıs 155 160 la daha neler kafam yarıldı ya ıyı sallayın bıraz
Siz Tvs'ciler Niye Sadece Konuşmayı Seçiyorsunuz? İnanmıyan Varsa Gelir Görür Hiç Problem Değil Repsol'ün 155-160 Yaptığını Duyunca Neden Hep Tvscilerin İçi Gidiyor Acaba? Bizim Salladığımız Filan Yok İstanbul'dan Konuşmak Kolay EROLL88 Gel İzmir'e O Zaman Görüşelim Tamam? _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 491 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 23.07.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
şu topikte çoluk çocukla muhatap olmakta varmış kaderde ya neyse, bişey demiyorum...
topiği açan arkadaşa önerimdir "kardeşim sakın paranı boşa harcayıpta kawa250R gibi bir makinayı doldurmaya kalkma, standardıyla bin güzelce, çık otobanına, yatmadan 146km/h, yatınca da gör 164km/h hızını, ufaktanda virajını yap acemiliğini at ve değerinde sat motorunu bir başkasına... sonrada al bir 600cc , ne mal olursa olsun farketmez göm sonra aksesuarı ki yakışsın..." tespitlere itirazı olan varsada PM den yazsınlar oradan münasip cevaplar (yer/zaman/kişi gibi) itinayla verilir kesinlikle. saygılar herkese... amacımız aydınlatmak,,, o kadar. _________________ RRepsoLL
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 23.07.2008 - 23:07 Mesaj konusu:
Öncelikle hayırlı olsun
Arka lastiği elleme bırak kalsın öyle
Egzostu da unut Tak desem Two Brothers derim ancak 250 cc sonuçta.
Sabret 600 lüğe harcarsın paranı _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 23.07.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin de gerisini ben anlamam usta arkadaşları dinle sen _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
EROLL88, sen yıne cosmussun galıba CBR etkısı gectı herhalde senı yıne bı CBR paklar... B E K O, sen bunu CBF 250yle falan karıstırmıyosun dımı_? yaw burda 2008 model 250R DAN BAHSEDIYORUZ bıraz mantıklı ol elın korelı adamı hyosung yapmıs bızzat ben denedım 185 gordum eger kawasakı nın bu modelı 160da cakılıp kalırsa bence yaksınlar hepsını... zaten akıl var mantık var bendekı CBR la ben 160 goruyorum (ınanmayan varsa gelsın gostereyım ) sen hangı akıla hızmet 164 yapar dıyosun bı de 4 km sıde var yanı...
Son Mesajdan 38 saniye:
EROLL88, ıstıyosan gel senıde ınandırayım farketmez... _________________ CBR 125 REPSOL
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 74 Nereden: İSTANBUL-BOSTANCI
Tarih: 27.07.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
Arkadaslar hepinize görüşleriniz için teşekkür ediyorum..
Motoru standart bırakıyorum 2 değişiklik hariç biri arka sele yerine gp Padı getirmişler onu aldım...
Birde Yashi yapmıs ZX250R için... Onu aldım carsambaya anahtarı teslim alıcam...
Hemen yan dükkandanda ekzostumu zati bu gün herbişeyimi tammaladım..
Agustos 23 sınav eylul 15 uygulamalı sınav sonra yollardayım.
Eylül ekimm rahat rahat
tecrübemde artmıs olur
zevkini doya doya cıkarıırm..
Bu arada motora baslama sebebim arkadaslarımla takılmak haft içi iş cıkısı cadde cafe filan haft sonu sehir dısı turları...
Anlıycanız az gaz cok zevk...
Ama belli olmaz kasar pistlerede uzayablirim... Tecrübem arttıkca..
Ama sadce pisste gazlarımm... Beni bozar cadde madde...
Sarhosu var ayyası var ... delisi var...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız