Tarih: 23.07.2008 - 23:18 Mesaj konusu: gene acı haber aydın nasilli isabeyli cobanlar koyu yolunda
dun duyduk arkadaslar dan bırı asırı hız ve alkolun etkısıyle vırajı alamıyor daga kayalara vuruyor motoru orada can verıyor cok uzulduk bu 2 . oluyor bıtsın art bu motor kazaları az dıkkat edelım 10 gun ıcınde 2 cı kaza x ring nıcklı yusuf abımısıze kaybettık allahtan rahmet yakınlarına bas saglıgı dılıyorum
Tarih: 23.07.2008 - 23:27 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin
Çok dikkatli olalım arkadaşlar
Geçen hafta da benim arkadaşıma izmir gaziemirde motor çarptı ve hayatını kaybetti lütfen çok dikketli olalım _________________ YBR 125 motorumu satıyorum ilgilenler link ten bakabilir.
cok saolun arkadaslar ya benım dusundugum bu ne ya arka arkaya arkadaslarımı kaybedıyorum acaba dusunuyorum bı gun benım de topic ımı acacaklar mı tanıyayım tanımayayım nereden olursa olsun bı motorcu kardesımızın kazasını duydugum zaman cok zoruma gıdıyor cok dıkatlı olalım arkadaslar sakın sakın alkollu motor ustune cıkmayalım
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5733 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 24.07.2008 - 11:21 Mesaj konusu:
yine alkol yine aşırı hız yine dikkatsizlik hepsi toplanınca = ölüm
ölen arkadasımıza allah tan rahmet geride kalan yakınlarına ve ailesine allah tan sabır ve bas saglıgı diliyorum.. _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin
Çok dikkatli olalım arkadaşlar
Geçen hafta da benim arkadaşıma izmir gaziemirde motor çarptı ve hayatını kaybetti lütfen çok dikketli olalım
galiba arkadaşınıza çarpan motorun sürücüsü çalıştığım hastaneye getirilmiş.tutuklamışlar.olay çok elim.personel bana hemen anlattı olayı.çok üzüldüm.
hepimizin başı sağolsun.. _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Tarih: 24.07.2008 - 11:30 Mesaj konusu:
efe_600 demiş ki:
dun duyduk arkadaslar dan bırı asırı hız ve alkolun etkısıyle vırajı alamıyor daga kayalara vuruyor motoru orada can verıyor cok uzulduk bu 2 . oluyor bıtsın art bu motor kazaları az dıkkat edelım 10 gun ıcınde 2 cı kaza x ring nıcklı yusuf abımısıze kaybettık allahtan rahmet yakınlarına bas saglıgı dılıyorum
arkadaşım kazaların son bulması için seninde belirttiğin gibi çoğu kazalar bizden kaynaklanıyor ,dediğin gibi HIZ yapıp birde ALKOLLÜ MOTORA binip alkolünde etkisiyle gaza gelip sürat yaparsak sonumuz bu olur .hem alkollü, hem süratli binmeyelim şu motorlara lütfen dikkat arkadaşlar zaten havalar sıcak alkolün etkisi daha çok oluyor lütffen çok dikkat edelim aşırı hızdan ve alkollü motora binmekten kaçalım ,ailemiz ve sevdiklerimiz için her motora bindimizde ailemizi sevdiklerimizi aklımıza getirelim ,
Allah rahmet eylesin kardeşimize ailesine sevdiklerine sabır versin toprağı bol ,mekanı cennet olsun
Arkadasımıza Allah(cc) tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve ailesine sabır ve bassaglıgı diliyorum _________________ Time is chasing after all of us.
ya alkol +hız = ateşle barutdan pek farkı yok. içimden sadece geri kalanlara sabır dilemek geliyo okadar kusura bakmayın _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız