Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gene acı haber aydın nasilli isabeyli cobanlar koyu yolunda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gene acı haber aydın nasilli isabeyli cobanlar koyu yolunda
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [ İ.S.T.A.N.B.U.L ]

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:18    Mesaj konusu: gene acı haber aydın nasilli isabeyli cobanlar koyu yolunda Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dun duyduk arkadaslar dan bırı asırı hız ve alkolun etkısıyle vırajı alamıyor daga kayalara vuruyor motoru orada can verıyor cok uzulduk bu 2 . oluyor bıtsın art bu motor kazaları az dıkkat edelım 10 gun ıcınde 2 cı kaza x ring nıcklı yusuf abımısıze kaybettık allahtan rahmet yakınlarına bas saglıgı dılıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin geide kalanlara sabır versin

nurr içinde yatsın mekanı cennet olsun Üzgünüm

bitsin artıkkın kazalar Üzgünüm
hedef-45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya manisa soma

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin yakinlaraina allah sabir versin .
Başa dön
hedef-45 Çevrimdışı hedef-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin Üzgünüm
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin İstemiyorum Allah ailesine sabır versin
Çok dikkatli olalım arkadaşlar
Geçen hafta da benim arkadaşıma izmir gaziemirde motor çarptı ve hayatını kaybetti lütfen çok dikketli olalım İstemiyorum

http://www.sahibinden.com/2008_ybr_125_motorumu_satiyorum_5_500_km_de_2008_mart_ayinin_soWQQaXQQ10549371WQQpXQQdisplayitem&keyword=ybr%20mart

Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Üzgünüm
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [ İ.S.T.A.N.B.U.L ]

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok saolun arkadaslar ya benım dusundugum bu ne ya arka arkaya arkadaslarımı kaybedıyorum acaba dusunuyorum bı gun benım de topic ımı acacaklar mı tanıyayım tanımayayım nereden olursa olsun bı motorcu kardesımızın kazasını duydugum zaman cok zoruma gıdıyor cok dıkatlı olalım arkadaslar sakın sakın alkollu motor ustune cıkmayalım
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine alkol yine aşırı hız yine dikkatsizlik hepsi toplanınca = ölüm

ölen arkadasımıza allah tan rahmet geride kalan yakınlarına ve ailesine allah tan sabır ve bas saglıgı diliyorum..

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerıde kalanlara allah sabır versın.

EDIT:VOLKAN
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanyali_okan demiş ki:
Allah rahmet eylesin İstemiyorum Allah ailesine sabır versin
Çok dikkatli olalım arkadaşlar
Geçen hafta da benim arkadaşıma izmir gaziemirde motor çarptı ve hayatını kaybetti lütfen çok dikketli olalım İstemiyorum

galiba arkadaşınıza çarpan motorun sürücüsü çalıştığım hastaneye getirilmiş.tutuklamışlar.olay çok elim.personel bana hemen anlattı olayı.çok üzüldüm.
hepimizin başı sağolsun..
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efe_600 demiş ki:
dun duyduk arkadaslar dan bırı asırı hız ve alkolun etkısıyle vırajı alamıyor daga kayalara vuruyor motoru orada can verıyor cok uzulduk bu 2 . oluyor bıtsın art bu motor kazaları az dıkkat edelım 10 gun ıcınde 2 cı kaza x ring nıcklı yusuf abımısıze kaybettık allahtan rahmet yakınlarına bas saglıgı dılıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

arkadaşım kazaların son bulması için seninde belirttiğin gibi çoğu kazalar bizden kaynaklanıyor ,dediğin gibi HIZ yapıp birde ALKOLLÜ MOTORA binip alkolünde etkisiyle gaza gelip sürat yaparsak sonumuz bu olur .hem alkollü, hem süratli binmeyelim şu motorlara lütfen dikkat arkadaşlar zaten havalar sıcak alkolün etkisi daha çok oluyor lütffen çok dikkat edelim aşırı hızdan ve alkollü motora binmekten kaçalım ,ailemiz ve sevdiklerimiz için her motora bindimizde ailemizi sevdiklerimizi aklımıza getirelim ,
Allah rahmet eylesin kardeşimize ailesine sevdiklerine sabır versin toprağı bol ,mekanı cennet olsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

[
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, tabıkı canım orasını kımse bılemez Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadasımıza Allah(cc) tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve ailesine sabır ve bassaglıgı diliyorum Üzgünüm

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya alkol +hız = ateşle barutdan pek farkı yok. içimden sadece geri kalanlara sabır dilemek geliyo okadar kusura bakmayın
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal