kardes sakın sakın kanunıye bulasma derım bı defa kullandım kucuklukten berı motor kullanırım o motor a bındım sankı yenı ogrenıyorum motor kulanamadım acayıp tohaf dandık bı sey her yerınden ses gelıyor kulanısı rahat deıl saten tıpıde 5 para etmes ybr 125 onun yanında mercedes gıbı sen ybr den sasma
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2233 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 23.07.2008 - 23:12 Mesaj konusu:
Alıntı:
b]Kararımızı verdik honda alacağız allahın izniyle ancak bi sorun daha eğer bu ayın 1de alalım dersen honca cbf 150 bi sene beklersen honda cbr 125 diyor babam sizce hangisi daha iyi. [
buna göre mesaj yazın arkadaşlar adam belirtmiş burda...
şimdi kardeş gelelim senin konuya. bir bayiye git ikisinede otur şöyle bir hatta birini götür yanında otoğraf çeksin değişik açılardan sen motorun üstünde iken imkanın varsa test sürüşüne çık her ikisiyle... bana sorarsan cbf 150 derim çünkü cbr bana çok küçük geliyor bu kişiden kişiye değişir ama şimdi alacak olsam cbf150 alırım görüntüsü çok hoşuma gidiyor ve seleye oturduğunda altında büyük motor var hissi eriyor ön kısım cbf150 naked olduğu için cbr125 e göre daha az yoracaktır seni _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Tarih: 23.07.2008 - 23:44 Mesaj konusu:
kardeş yamaha ve kanuni kıyaslanmaz. fakat illa kanuni hoşuma gidiyo dersen al derim. ikisininde artılarını eksilerini biliyosun ona göre _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7682 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 23.07.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
volkan5002, tvs diye bi marka var,bence mutlaka gör ve araştır,
o saydığın markaları yaya bırakır.fiyatıda 3300-3600 arası.
mutlaka araştır,
şöyle söyliyeyim,somamızdaki ve tüm bu bölgedeki tüm ybr ciler tvs ye döndü..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 23.07.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
kardeş özür. şimdi okudum. bi sene bekleyebilirsen cbr 125 al derim fakat ben olsam bekleyemezdim _________________ yengece asla doğru yürümesini öğretemezsiniz...
Tarih: 24.07.2008 - 00:20 Mesaj konusu:
ybr kulanıyorum ekonomık ve kalıtelı..cbr da aynıdır o da japon sonuçta..hangsını alırsan al ama mümkünse 0 km alma arkadaşım..boşu boşuna zarar etme bence..temizdenk getir 2.el al..
ama sanırım cbf 150 de karar kılmışsın şimdiden hayırlı olsun..kazasız belasız bin.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
walla arkadaşım ben dediğin motorların hepsine bindim tip olarak tarz olarak en güzeli cbr 125 ben babanın 1 sene bekleme olayını anlayamadım aradaki fark çok değil zannediorumyani bakmak lazım gerçi velasıl öyle bile olsa temiz bi ikinci el al pişman olmazsın ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız