Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YAMAHA 125 YBR Mİ? KANUNİ RACER S200 MÜ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YAMAHA 125 YBR Mİ? KANUNİ RACER S200 MÜ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [ İ.S.T.A.N.B.U.L ]

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes sakın sakın kanunıye bulasma derım bı defa kullandım kucuklukten berı motor kullanırım o motor a bındım sankı yenı ogrenıyorum motor kulanamadım acayıp tohaf dandık bı sey her yerınden ses gelıyor kulanısı rahat deıl saten tıpıde 5 para etmes ybr 125 onun yanında mercedes gıbı sen ybr den sasma
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

b]Kararımızı verdik honda alacağız allahın izniyle ancak bi sorun daha eğer bu ayın 1de alalım dersen honca cbf 150 bi sene beklersen honda cbr 125 diyor babam sizce hangisi daha iyi. [

buna göre mesaj yazın arkadaşlar adam belirtmiş burda...
şimdi kardeş gelelim senin konuya. bir bayiye git ikisinede otur şöyle bir hatta birini götür yanında otoğraf çeksin değişik açılardan sen motorun üstünde iken Bravo imkanın varsa test sürüşüne çık her ikisiyle... bana sorarsan cbf 150 derim çünkü cbr bana çok küçük geliyor bu kişiden kişiye değişir ama şimdi alacak olsam cbf150 alırım görüntüsü çok hoşuma gidiyor ve seleye oturduğunda altında büyük motor var hissi eriyor ön kısım Bravo cbf150 naked olduğu için cbr125 e göre daha az yoracaktır seni Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkan5002
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkürler constantine_502 çok i demişin
Başa dön
volkan5002 Çevrimdışı volkan5002 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş yamaha ve kanuni kıyaslanmaz. fakat illa kanuni hoşuma gidiyo dersen al derim. ikisininde artılarını eksilerini biliyosun ona göre
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan5002, tvs diye bi marka var,bence mutlaka gör ve araştır,
o saydığın markaları yaya bırakır.fiyatıda 3300-3600 arası.
mutlaka araştır,
şöyle söyliyeyim,somamızdaki ve tüm bu bölgedeki tüm ybr ciler tvs ye döndü..... Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş özür. şimdi okudum. bi sene bekleyebilirsen cbr 125 al derim fakat ben olsam bekleyemezdim Göz kırpıyorum
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir kere ybr nin sınıfı farklı racer ın sende ss tarzı istiyomusssun ztn o zamn CBR 125 al ..2.el temiz
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caR1
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: MANİSA/turgutlu

MesajTarih: 24.07.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan5002, YBR Bravo

......Mondial 125 agk =2006 kırmızı.....

Başa dön
caR1 Çevrimdışı caR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 24.07.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 24.07.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr kulanıyorum ekonomık ve kalıtelı..cbr da aynıdır o da japon sonuçta..hangsını alırsan al ama mümkünse 0 km alma arkadaşım..boşu boşuna zarar etme bence..temizdenk getir 2.el al..
ama sanırım cbf 150 de karar kılmışsın şimdiden hayırlı olsun..kazasız belasız bin..
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr alıp modifiye etmeye para harcıycağına ... cbr al karlı çık
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delioglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mardin

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle YBR derim .Kanuni yi karıştırma
Başa dön
delioglu Çevrimdışı delioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arckaan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla arkadaşım ben dediğin motorların hepsine bindim tip olarak tarz olarak en güzeli cbr 125 ben babanın 1 sene bekleme olayını anlayamadım aradaki fark çok değil zannediorumyani bakmak lazım gerçi velasıl öyle bile olsa temiz bi ikinci el al pişman olmazsın .. Bravo
Başa dön
arckaan Çevrimdışı arckaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha ybr 125 heralde
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 2. el cbr 125 al 0 alıpda rodaj filan uraşma Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal