4 5 tane var valla çok güzel çokda işem yarıyor kışın ve yazın kışın full kaskımda içine giyiyorum yazında yarım kasklarda silahşörlerin yaptığı gibi yapıp kaskı takıyorum _________________
Tarih: 24.07.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
crazy_81 demiş ki:
mgocekli, guzel kardesım soyle bızde alalım burda pahalııı 45 mılyn dıyo adam
Şimdi bir link vericem ama reklama girermi bilmiyorum (sakıncası varsa şimdiden özürdilerim)ben biraz baktım bu sitede çok çeşit var .Ve fiyat farkları var ama bunlar neye göre değişiyor bilmiyorum acaba boyutları yada marka farkımı vardır bilemiyorum..
http://www.adrenalin.com.tr/trademarkdetails.asp?TrademarkID=125&abspage=1
Ama bir arkadaş MD de olduğunu söylemiş ben bulamadım yani nereden göreceğimide bulamadım.
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
adam resmen sihirbaz gibi nası bi buff muş herşey oluyo _________________ Gel,gel,ne olursan ol yine gel, ister kafir, ister mecusi,ister puta tapan ol yine gel, bizim dergahımız,ümitsizlik dergahı değildir,yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel
abicim ellerine sağlık bu arada maşallah parmağı da yokki on parmağında on marşfet desek de yerine otursa sanırım bunu video daki adam için kullanabilirim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız