HalilRR abi beni aradığında yine ne yaptım ki diyerek telefonu açmıştım ama olay korktuğum gibi değilmiş,Halil abi Konya'ya gelmişte sizleride görüyüm diye aramış Akşam Halil abiyi uğurlarken ardından öyle mazlum mazlum baktım gecede arkasından yollara düştüm Kayseri'de buluştuk dönüşüde hesap ederek kendimi onma göre ayarladım ama Ankara taraflarında Halil abinin izini kaybettim
Kendisi aracı aşırı hızlı (60 Km/s) kullandığı için hızına yetişmem mümkün olmadı
Halit abi ile Kadir abiyide tanıdığıma çok sevindim,ikiside gerçekten çok mükemmel insanlar,bundan sonra TR ye geldiklerinde bana sözleri var,Halil abiye uğramadan direk yanıma gelecekler..Tühhh söylemeyecektim ağzımdan kaçtı
Halil abi kapımız her zaman açık,arayı fazla uzatma,ikimizede Köyden kız bulacaklarmış haberini aldım,belki yakında bacanak bile olabiliriz,ona göre benimle iyi geçin _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 23.07.2008 - 20:53 Mesaj konusu:
nesen daım olsun yolunda bahtında acık olsun halılım rr ımmsss kal saglıcakla _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 23.07.2008 - 23:04 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
ekamba, Olum uzun uzun anlatımlı 20 nin üzerinde foto ve katedilmiş yaklaşık 2 bin km söz konusu. Bence bir topici hakediyor
nede güzel kandırıyorsun sen kendini böyle.... fena misilleme yaparım bilmen gerekirdi....
neyse,gerçekten çok hoş karelerdi....süper...
yediğin içtiğin sende kalsın ayrıntılara bu pazar gireriz... (özellikle eşşekli,develi anılarına)puhahahah _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
HalilRR, canım abiim yaa... demek doğruymus... hani msn de dedin ya bana artık motoru felan bıraktım herşeyi bıraktım sırf DEVEYE bincem diyee doğruymus wallaa... bir dahaki toplantıya dewen'le gel..
Çok güzel yerleri gezmiş görmüşsün.. her yere gittin. bir konyaya gitmedim diyee sızlanıyordun oralarıda gördün hadi gözün aydın
en son resim bana birini anımsattı abicimm
Yeğenlerini kocaman öptümmm maşşallahh
walla... çok güzel gezi olmuş eline sağlık.. Allah uzun ömürler versin sana... _________________
HalilRR Abicim paylaşımın için teşekkürler ... bence güneş deniz kızgın kumlar ve ukraynalılar varken iç kesimlere gitmekle hata etmişsin ... _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6885 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 24.07.2008 - 02:31 Mesaj konusu:
OnurKaraca, Kankam arayamasamda her an aklımdaydın. Her günde telefonlaştık ya olum neden şimdi milletin içinde böyle sölüyosun
İnşallah birlikte de gidip görme fırsatı buluruz kardeşim...
karakral1, Bak şimdi hem çok kızdım sana hemde çok üzüldüm. Beni birazcık tanımış olsaydın kesinlikle gelirdin eminim. Hem değil ben, kulübümüzden kimin yanına gitsen, saygı ve sevgiyle karşılar ağırlarlar
Volkan, Onunda herkese selamı vardı, bak sayende onuda hatırlamış ve söylemiş oldum.
Hayabusa, Valla bende onların yerine olsam ilk senin yanına gelirdim. Hatta banada haber versinler bende onlarla aynı zamana denk getirerek senin yanına gelirim. Sayende izinler çok ucuza geliyor çünkü
ilkaydnc, Ben İzmirde doğdum büyüdüm kardeşim ama, anne baba Yeşilova köyünde doğmuşlar... Ya sen abicim ve toprağım
Yildiz_27, Saol Sarım Sülom
yzfr142, Gittim ama sen yoktun
depresif_motorcu, mdonurr, ege_umit, Ben teşekkür ederim Saolun...
ekamba, O eşek yada deveyle bile geçerim seni haberin olsun
KammadeRR, Saol abicim öncelikle. Ayrıca deve konusunda ciddiyim. Bundan sonra özellikle çayır çimene deveyle gitmeyi düşünüyorum. Bizle birlikte o da yayılır diye düşünüyorum. Performans çanlarıda taktırmayı ihmal etmeyeceğim tabikide
oskyy, O çeşmeden çok su içersen anca köye çoban olursun abicim. Çünkü en çok çoban su içiyor o çeşmeden gazcı olacaksan bir gün birlikte gezeriz kaparsın bişiyler
deliemin, Valla aslında haksız sayılmazsın kardeşim ama, yeğenlerle felan kıyı kesimlerde canım çekip birşey yapamamanın acısını çekmektense böyle yapmayı uygun gördüm.
Ama koca bir Ağustos var önümde ve sadece Akdeniz kıyılarındayım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız