Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Kardeşim Allah içine sindirsin umarım Savaş'a hepimizin selamını iletmişsindir. Hoşgeldin evine Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR abi beni aradığında yine ne yaptım ki diyerek telefonu açmıştım ama olay korktuğum gibi değilmiş,Halil abi Konya'ya gelmişte sizleride görüyüm diye aramış Gülümsüyorum Akşam Halil abiyi uğurlarken ardından öyle mazlum mazlum baktım gecede arkasından yollara düştüm Çok gülüyorum Kayseri'de buluştuk dönüşüde hesap ederek kendimi onma göre ayarladım ama Ankara taraflarında Halil abinin izini kaybettim Çok gülüyorum
Kendisi aracı aşırı hızlı (60 Km/s) kullandığı için hızına yetişmem mümkün olmadı Çok gülüyorum

Halit abi ile Kadir abiyide tanıdığıma çok sevindim,ikiside gerçekten çok mükemmel insanlar,bundan sonra TR ye geldiklerinde bana sözleri var,Halil abiye uğramadan direk yanıma gelecekler..Tühhh söylemeyecektim ağzımdan kaçtı Çok gülüyorum

Halil abi kapımız her zaman açık,arayı fazla uzatma,ikimizede Köyden kız bulacaklarmış haberini aldım,belki yakında bacanak bile olabiliriz,ona göre benimle iyi geçin Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ilkaydnc
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aa halil abi bende gedizliyim hangi köyündensin ?
Başa dön
ilkaydnc Çevrimdışı ilkaydnc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nesen daım olsun yolunda bahtında acık olsun halılım rr ımmsss kal saglıcakla

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyy bbenim memleketime gitmişsin halil abi

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin halil abi Bravo Alkışlıyorum
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 23.07.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAVAŞ ABİYİ görmek cok güzel hayırlı teskereler savaş abi. GÜzel gezmişsin yine halil abi Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
ekamba, Olum uzun uzun anlatımlı 20 nin üzerinde foto ve katedilmiş yaklaşık 2 bin km söz konusu. Bence bir topici hakediyor Çok gülüyorum

nede güzel kandırıyorsun sen kendini böyle.... Dil çıkarıyorum fena misilleme yaparım bilmen gerekirdi.... Çok gülüyorum
neyse,gerçekten çok hoş karelerdi....süper... Bravo Bravo Bravo
yediğin içtiğin sende kalsın ayrıntılara bu pazar gireriz... Dil çıkarıyorum (özellikle eşşekli,develi anılarına)puhahahah Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gumusok,
Alıntı:

konyaya gelinmiş ama haberimiz yok halil abi

Gümüşok Center'in değerli sahibi Hasan Gümüşok,ben bir öğlen vakti misafirlerle gelip senin oradan alışveriş yapmadık mı,Halil abi o arada dışardaydı Çok gülüyorum

ekamba,
Alıntı:

ayyyyynen iade puhahahahahaha

Erbil abi daha çok fotoğraf varda canın çekmesin diye koymadık Çok gülüyorum

serkan_yenidunya,

Alıntı:

bakarsın askerlik konya ya düşer de geliriz oralara...

Serkan'cım inşallah düşer,ziyaretine geliriz artık Göz kırpıyorum

Konya MD adına teşekkür eden tüm arkadaşlarıma yine Konya MD adına teşekkür ederim Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 23.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, canım abiim yaa... Çoook seviyorum demek doğruymus... hani msn de dedin ya bana artık motoru felan bıraktım herşeyi bıraktım sırf DEVEYE bincem diyee doğruymus wallaa... bir dahaki toplantıya dewen'le gel.. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Çok güzel yerleri gezmiş görmüşsün.. her yere gittin. bir konyaya gitmedim diyee sızlanıyordun oralarıda gördün hadi gözün aydın Çok gülüyorum
en son resim bana birini anımsattı abicimm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Yeğenlerini kocaman öptümmm maşşallahh Çoook seviyorum
walla... çok güzel gezi olmuş eline sağlık.. Allah uzun ömürler versin sana... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi iyi gezmişsin valla.. bu arada o çeşmeden bizimde su içmemiz lazım.. bakarsın senin gibi iyi gazcı oluruz Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR Abicim paylaşımın için teşekkürler ... bence güneş deniz kızgın kumlar ve ukraynalılar varken iç kesimlere gitmekle hata etmişsin ... Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 24.07.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş paylaşım için saol... Bravo
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 24.07.2008 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, Kankam arayamasamda her an aklımdaydın. Her günde telefonlaştık ya olum neden şimdi milletin içinde böyle sölüyosun Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

İnşallah birlikte de gidip görme fırsatı buluruz kardeşim...

karakral1, Bak şimdi hem çok kızdım sana hemde çok üzüldüm. Beni birazcık tanımış olsaydın kesinlikle gelirdin eminim. Hem değil ben, kulübümüzden kimin yanına gitsen, saygı ve sevgiyle karşılar ağırlarlar Bravo

Volkan, Onunda herkese selamı vardı, bak sayende onuda hatırlamış ve söylemiş oldum.

Hayabusa, Valla bende onların yerine olsam ilk senin yanına gelirdim. Hatta banada haber versinler bende onlarla aynı zamana denk getirerek senin yanına gelirim. Sayende izinler çok ucuza geliyor çünkü Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ilkaydnc, Ben İzmirde doğdum büyüdüm kardeşim ama, anne baba Yeşilova köyünde doğmuşlar... Ya sen abicim ve toprağım Gülümsüyorum

Yildiz_27, Saol Sarım Sülom Çok gülüyorum

yzfr142, Gittim ama sen yoktun Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

depresif_motorcu, mdonurr, ege_umit, Ben teşekkür ederim Saolun...

ekamba, O eşek yada deveyle bile geçerim seni haberin olsun Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

KammadeRR, Saol abicim öncelikle. Ayrıca deve konusunda ciddiyim. Bundan sonra özellikle çayır çimene deveyle gitmeyi düşünüyorum. Bizle birlikte o da yayılır diye düşünüyorum. Performans çanlarıda taktırmayı ihmal etmeyeceğim tabikide Çok gülüyorum

oskyy, O çeşmeden çok su içersen anca köye çoban olursun abicim. Çünkü en çok çoban su içiyor o çeşmeden Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum gazcı olacaksan bir gün birlikte gezeriz kaparsın bişiyler Çok gülüyorum

deliemin, Valla aslında haksız sayılmazsın kardeşim ama, yeğenlerle felan kıyı kesimlerde canım çekip birşey yapamamanın acısını çekmektense böyle yapmayı uygun gördüm. Göz kırpıyorum

Ama koca bir Ağustos var önümde ve sadece Akdeniz kıyılarındayım Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bozkurtMD
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum MD yede bu akışır

iSMaiL BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
bozkurtMD Çevrimdışı bozkurtMD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal