Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ayvalık Tekne turuu...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ayvalık Tekne turuu...

Ayvalık Tekne turuu...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gezi.Ayvalik güzeldir Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben ayvalıktayım ama benım haberım yoktu gezıye katılamadım İstemiyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ayvalığa gezıye gelıcek arkadaslar honda_md@hotmail.com adresınden benıde eklerlerse sevınırım
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi gezi olmuş,ellerinize sağlık.Yazın yapılacak en güzel etkinliklerden biri tekne turu zaten. Bravo

Cuma günüde biz yapıcaz bi tekne turu,Mersin tarafında,denizi oradaki kadar temizdir umarım.. Gülümsüyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, oranın denizi bizim bu taraflara benzemez benden söylemesi Gülümsüyorum ne işin var mersinde falan.. Dil çıkarıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, kanımaaaaaa girmeyiniz lütfenn Çok gülüyorum Tama canım sizin oralar gibi olmaz ama koylarda duracağı için temiz olma garantisi var yani Gülümsüyorum Hem sizin oralar size kalsın canım mümkünse Dil çıkarıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Çok gülüyorum Çok gülüyorum böyle bi imalı laflar falan alınıyorum haberin olsun Dil çıkarıyorum tamam tamam sen gel ben seni adalara götürücem bizim buralardan pek sayılmaz zaten bi yunan havası var Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.07.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz.... Bravo Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 23.07.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bir gezi olmus...Cunda'da sabah tost yiyp, tas kahvede birde cay icseydiniz.....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 23.07.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 şimdi Çevrimiçi motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawa500
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel dilekleriniz için çok çooook teşekkürler arkadaşlar..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.turkiyemotosiklet.org
Başa dön
kawa500 Çevrimdışı kawa500 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir paylaşım teşekkürler. Bravo
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr demiş ki:
yanlış anlaşılmak istemem ama www.turkiyemotosiklet.org sitesinin düzenlemiş olduğu gezinin motordelisi ile ne alakası var bunu anlamadım.

Böyle muhabbetlerden hiç hoşlanmıyorum ve içinde olmaktan nefret ediyorum ama dayanamadım,
inanın çok merak ediyorum,
Böyle laf sokmalardan kimin ne çıkarı oluyor yada böyle konuşanlara ne büyüklükte madalya takıyorlar gerçekten merak ediyorum. Ağlıyorum
Başa dön
BLAU Çevrimdışı BLAU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam süper olmuş anılarım debreşti bak şimdi Gülümsüyorum
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş bir gezi olmuş,, böyle kalabalık geziler hoşuma gidiyor,,,
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Superrr olmuş sizin geziler cok hareketli ve keyifli geciyor takip ediyorum ama erkekler mümkünse bir daha dans etmesinler yaww Üzgünüm Üzgünüm neşeniz daim olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal