Valla süper bi gezi olmuş.Halil abi sayende Ahmet abiyide Mevlana'ya götürmüssün mü diyim yoksa o senı mı goturdu(zayıf bi ihtimal).Valla cok büyük bi sevap işlemişin _________________ BoZKuRT MD
abi kysyra bakma Konya ya geldiğinde işler dolayısı ile yanına uğrayamadım ama Ömer abim ve Ahmet ilgilenmişler sağolsunlar,md de tanışıyoruz ama yüzyüze bi sarılıp tanışamadık inşallah bidahaki sefere.. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
ah halil abi ah ben ne diyim sana Bozkurt kardeşlerin en küçüğüyle yani benimle tanışmadığın için neler kaybettin bir bilsen ama ben anlatamam çünkü yaşaman gerek yaşamak içinde ayda ne kadar kazanıyorsun benim tüm masraflarımı karşılayabilir misin bunlar çok önemli...
HalilRR,
Alıntı:
hangi bir mekana Bozkurtların misafiri olarak gittiyseniz hesap almıyorlar. İşin garip tarafı Bozkurtlardan da almıyorlar Neyse ben fazla deşifre etmeden devam ediyim
ah abicim ah bende bu konuya değinecektim sende kanayan yarama tuz bastın,bu ömer ahmet ali ve diğer biladerler her gittikleri yerde biz Mustafa'nın (Yani ben) abisiyiz diye benim ismim üzerinden etiket yapıp herşeyi beleşe getiriyorlar bu olay beni hem üzüyor hemde sinirlendiriyor ama abi işte ne yapacaksın her ne kadar bana bi motosikleti layık görmeseler de kardeş yüreği dayanmıyor işte söküp atamıyorum bunları... _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Valla süper bi gezi olmuş.Halil abi sayende Ahmet abiyide Mevlana'ya götürmüssün mü diyim yoksa o senı mı goturdu(zayıf bi ihtimal).Valla cok büyük bi sevap işlemişin
Ben zorla götürdüm Kamil ben her hafta ziyarete giderim bilmiyor musun,iş yerine minibüsle gitmeye niyetin var herhalde
cbrmusti yine döktürmüşün maşallahın var Halil abi Mustafa ile tanışıpta hayatını karartma _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
HalilRR fotografları görünce memleketim aklıma geldi. Ailen ile beraber güzel bir gezi gerçekleştirmişsin. Umarım etli ekmeğimizi de beğenmişsindir.
Deve ile çekilen fotografını görünce '' İşte şimdi Halili geçebilirler '' diye düşündüm.
Bir fısat bulup Yönetim kurulu üyemiz, kulübümüzün başarılı yarışcısı SAVAŞ kardeşimize de uğraman takdir-e şayan bir vefa örneği. _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Halil abi mustafa ile tanışanlar hep hayatının en büyük hatasını yaparlar hbrin olsun tanıyan hep bin pişmandır benden söylemesi... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6885 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 24.07.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
CbRKamiL, Mevlanayı bulamadı Ahmet te ordan taksicilere felan sorarak bulabildik İçeride girmedi, abdestim yok felan dedi. Dedim içerden al abdest, içerde duş yok abi dedi
crazy_81, Valla çok sıcaktı kardeşim, 1 günün sonunda o hale geldi kollarım. Amele yanığı oldu resmen
volkankurul, Sağlık olsun kardeşim. Sen gelirsin artık ben sıramı savdım
pamati, Sen de hemen söyle. Hem oralara gidip, o havayı soluyupta, yemek yemeden durma şansın yok
Zx12aLi, Nasip be kardeşim. İnşallah ben sizi bekliyorum İzmir e. Bütük kardeşler toplanıpta gelseniz
bekr, Hayatın birde bu tarafı varmış kardeşim. hep deniz gece hayatından ibaret değilmiş yani. Sanada tavsiye ederim
cbrmusti, Olum öldüm gülmekten yavvv. Hehehehehe. Demek senin adını vererek hayatlarını bedava getiriyor bu abilerin heee
Sen çok yaşa emii. Bana pahalıya patlasanda, bekliyorum İzmir e misafirim ol. Burdada bir nam yapta, bizde hayatı bedavaya getirelim
Hayabusa, Valla ben sevdim Mustafayı illede tanışacağım
PolatCetin, Saolasın kardeşim. Memleketini beğendim. Şu Serterle nasıl hemşehrisiniz anlamıyorum. Bence hemşoluktan reddedin onu
kadiRR_delisi, Nevşehir herkesin gezip görmesi gereken bir yer. Kim bilir sen bile ne zamandır gitmiyorsun memleketine _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, Tamam abi.gelmeme bile gerek yok adımı söyle yeter.Varoşların çocuğu,motosikleti olmayan motorcu dersen herkes bilir abi...Haa İzmir'de motosiklet fiyatları nasıl abi? _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
HalilRR, çok güzel kareler halil abi _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız