Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)

İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CbRKamiL
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla süper bi gezi olmuş.Halil abi sayende Ahmet abiyide Mevlana'ya götürmüssün mü diyim yoksa o senı mı goturdu(zayıf bi ihtimal).Valla cok büyük bi sevap işlemişin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel gezı yapmısınde halıl abı denızyenı cıkıp gezıye gıtmıs gıbı bı halın var kollar kırmızı kırmızı Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi, Konyaya geldiğinizde görüşemedik çok üzüldüm walla.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, güzel gezmişsin...Allah içine sindirsin.. Bravo

Her yerde tek düşündüğün yemek be deli Dil çıkarıyorum
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kysyra bakma Konya ya geldiğinde işler dolayısı ile yanına uğrayamadım ama Ömer abim ve Ahmet ilgilenmişler sağolsunlar,md de tanışıyoruz ama yüzyüze bi sarılıp tanışamadık inşallah bidahaki sefere.. Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil güzel bir gezi olmuş anlaşılan. e tabi arada böyle memleketin güzel yerlerinede gitmek lazım hep deniz, havuz, gece alemi vs. olmaz demi.
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah halil abi ah ben ne diyim sana Bozkurt kardeşlerin en küçüğüyle yani benimle tanışmadığın için neler kaybettin bir bilsen ama ben anlatamam çünkü yaşaman gerek yaşamak içinde ayda ne kadar kazanıyorsun benim tüm masraflarımı karşılayabilir misin bunlar çok önemli...

HalilRR,
Alıntı:

hangi bir mekana Bozkurtların misafiri olarak gittiyseniz hesap almıyorlar. İşin garip tarafı Bozkurtlardan da almıyorlar Neyse ben fazla deşifre etmeden devam ediyim

ah abicim ah bende bu konuya değinecektim sende kanayan yarama tuz bastın,bu ömer ahmet ali ve diğer biladerler her gittikleri yerde biz Mustafa'nın (Yani ben) abisiyiz diye benim ismim üzerinden etiket yapıp herşeyi beleşe getiriyorlar bu olay beni hem üzüyor hemde sinirlendiriyor ama abi işte ne yapacaksın her ne kadar bana bi motosikleti layık görmeseler de kardeş yüreği dayanmıyor işte söküp atamıyorum bunları...

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbRKamiL demiş ki:
Valla süper bi gezi olmuş.Halil abi sayende Ahmet abiyide Mevlana'ya götürmüssün mü diyim yoksa o senı mı goturdu(zayıf bi ihtimal).Valla cok büyük bi sevap işlemişin

Ben zorla götürdüm Çok gülüyorum Kamil ben her hafta ziyarete giderim bilmiyor musun,iş yerine minibüsle gitmeye niyetin var herhalde Sinirlendim

cbrmusti yine döktürmüşün maşallahın var Çok gülüyorum Halil abi Mustafa ile tanışıpta hayatını karartma Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Memleketim.......

Memleketim..............

Memleketim......................

HalilRR fotografları görünce memleketim aklıma geldi. Ailen ile beraber güzel bir gezi gerçekleştirmişsin. Umarım etli ekmeğimizi de beğenmişsindir.

Deve ile çekilen fotografını görünce '' İşte şimdi Halili geçebilirler '' diye düşündüm. Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Bir fısat bulup Yönetim kurulu üyemiz, kulübümüzün başarılı yarışcısı SAVAŞ kardeşimize de uğraman takdir-e şayan bir vefa örneği. Bravo Bravo
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil abi mustafa ile tanışanlar hep hayatının en büyük hatasını yaparlar hbrin olsun tanıyan hep bin pişmandır benden söylemesi...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi tur yapmışsın memleketim Nevşehir'i görmekte güzel gitmeyeli uzun zaman oldu.. Gülümsüyorum

ve haberim yok Savaş askerdeymiş. Hayırlı teskereler onada.. Bravo
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 24.07.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbRKamiL, Mevlanayı bulamadı Ahmet te ordan taksicilere felan sorarak bulabildik Şok oldum İçeride girmedi, abdestim yok felan dedi. Dedim içerden al abdest, içerde duş yok abi dedi Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

crazy_81, Valla çok sıcaktı kardeşim, 1 günün sonunda o hale geldi kollarım. Amele yanığı oldu resmen Üzgünüm Çok gülüyorum

volkankurul, Sağlık olsun kardeşim. Sen gelirsin artık ben sıramı savdım Gülümsüyorum

pamati, Sen de hemen söyle. Hem oralara gidip, o havayı soluyupta, yemek yemeden durma şansın yok Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Zx12aLi, Nasip be kardeşim. İnşallah ben sizi bekliyorum İzmir e. Bütük kardeşler toplanıpta gelseniz Bravo

bekr, Hayatın birde bu tarafı varmış kardeşim. hep deniz gece hayatından ibaret değilmiş yani. Sanada tavsiye ederim Çok gülüyorum

cbrmusti, Olum öldüm gülmekten yavvv. Hehehehehe. Demek senin adını vererek hayatlarını bedava getiriyor bu abilerin heee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sen çok yaşa emii. Bana pahalıya patlasanda, bekliyorum İzmir e misafirim ol. Burdada bir nam yapta, bizde hayatı bedavaya getirelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Hayabusa, Valla ben sevdim Mustafayı illede tanışacağım Çok gülüyorum

PolatCetin, Saolasın kardeşim. Memleketini beğendim. Şu Serterle nasıl hemşehrisiniz anlamıyorum. Bence hemşoluktan reddedin onu Çok gülüyorum Çok gülüyorum

kadiRR_delisi, Nevşehir herkesin gezip görmesi gereken bir yer. Kim bilir sen bile ne zamandır gitmiyorsun memleketine Çok gülüyorum
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Tamam abi.gelmeme bile gerek yok adımı söyle yeter.Varoşların çocuğu,motosikleti olmayan motorcu dersen herkes bilir abi...Haa İzmir'de motosiklet fiyatları nasıl abi?

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, çok güzel kareler halil abi Bravo
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal