Tarih: 24.07.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
fast_rider,
didimli,
ryangt,
crazy_81,
ekamba,
hondagokhan,
sx2,
iskorpitixcihan,
motor_delisi_42,
yakuzzza,
HasanTahsin,
yzfr142,
VALEO,
titi,
motodrift
İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Eraycım aklın yolu bir olduğu için honda bol sanırım. Marka motosiklet, bunlar fani şeyler bugün gariban motoru honda olur, yarın suzi olur, öbür gün kawa olur, mühim olan gönüller bir olsun. Ama elit kesimin motoru olur mu dersen bak orası biraz zor gibi
GunTurk kelleye dikiş attırmasaydın sen de o karelerde olacaktın ama kısmet bir sonrakine artık, tekrar geçmiş olsun...
tennere md deki tüm topikleri takip edemediğim için seni tanımıyorum dolayısıyla buraya hangi düşünce içerisinde yorum yazdığını bilemiyorum. Gezi topiğini polemiklerle kirletmezsek daha iyi olur kanımca. Bu sebeple cevap vermeye gerek görmüyorum. _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Tarih: 24.07.2008 - 14:11 Mesaj konusu:
Alıntı:
tenere: doğru haklısın,72 saatte kıbrıs'ın yarısı nasıl kaybedilir diye konu bile oldular belgesele
o belgeselde kaybedenin belgesele konu olacak bir tarafı yok , 72 saatte kuşatılıp alan askerin-komutanın belgesele konu olması gerekir dile kolay 72 saat
gezi muhteşem olmuş , aman lastiklere dikkat _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız