arkadaşlar 100ytl civarnda bi kask arıyorm ne önerirsnz küçük bi yerde yaşadığım için burda uyduruk kaskları cok pahalı satıyolar internet üzerinden almayı düşünüyorm..önerilerinizi bekliyorm..teşekürler!!
baslık tarafımdan degıstırıldı..onur karaca
walla bende düşünüyorum o fiyatta bi kask ama sakata gelmeyelim teneke gibi ezilmesin kask oskyy, saol bende o motordan alırım herhalde ha bide oksyemi girdin _________________ www.arabadelisi.yetkinforum.com
iskorpitixcihan, bilmiyorum teneke gibi ezilirmi ezilmez mi ama o fiyata alınabilecek en iyi kask sanırım. bu arada oks dalgasını nereden çıkardın?? bir yere girdiğim yok
oskyy, walla ne biliym ben bu sene kafayı oksyle bozduğum için kusura bakma ya ben bulmuş tum bitane 77 euro ya lazer full face kask _________________ www.arabadelisi.yetkinforum.com
ls2yi al derim.arkadaşa aldım ve kaskı denemek zorunda kaldı ve çok şükür hiç bir şey yok sağlam uçmasına rağmen _________________ dalımı kıranın ağacını sökerim...demiştim
bencede ls2 iyi bir kask.eger birazdaha para eklersen tam hatırlamıyorum ama 140 veya 160 civarı laserler var.he bide gdr var 115'e.bildiklerim bunlar simdilik.fazlası için feyzioğlunu tavsiye ederim.
LS2 AL BENDE ON DAN KULANIORUM 2 renk çeşidi war zaten siyah kırm ızı gri siyah bende kırmızı war siyah çam taktım çok rahat
başka kaska o kadar para wermeye degmez
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız