Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 100ytl cıvarında kask arıyorm yardım!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

100ytl cıvarında kask arıyorm yardım!!

100ytl cıvarında kask arıyorm yardım!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
APACHE_SAMET
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 02:08    Mesaj konusu: 100ytl cıvarında kask arıyorm yardım!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 100ytl civarnda bi kask arıyorm ne önerirsnz küçük bi yerde yaşadığım için burda uyduruk kaskları cok pahalı satıyolar internet üzerinden almayı düşünüyorm..önerilerinizi bekliyorm..teşekürler!!
baslık tarafımdan degıstırıldı..onur karaca
Başa dön
APACHE_SAMET Çevrimdışı APACHE_SAMET Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LS2 diye bir kask var.. aşağı yukarı o fiyattadır. fiyatına göre iyi bir kaskmış...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bende düşünüyorum o fiyatta bi kask ama sakata gelmeyelim teneke gibi ezilmesin kask oskyy, saol bende o motordan alırım herhalde ha bide oksyemi girdin
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskorpitixcihan, bilmiyorum teneke gibi ezilirmi ezilmez mi ama o fiyata alınabilecek en iyi kask sanırım. bu arada oks dalgasını nereden çıkardın?? bir yere girdiğim yok Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kontes_Irmak
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LS2 al derim ozmn
Başa dön
Kontes_Irmak Çevrimdışı Kontes_Irmak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, walla ne biliym ben bu sene kafayı oksyle bozduğum için kusura bakma ya ben bulmuş tum bitane 77 euro ya lazer full face kask
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ben artcıma ls2 aldım bence fıyatına gore ıyı bır kask tavsıye ederım fıyatı nakıtte 75 ytl cıvarı. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ls2yi al derim.arkadaşa aldım ve kaskı denemek zorunda kaldı Üzgünüm ve çok şükür hiç bir şey yok sağlam uçmasına rağmen

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasenya_,
Alıntı:

uçmasına rağmen

hayırdır Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 27.07.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ls2 iyi bir kask.eger birazdaha para eklersen tam hatırlamıyorum ama 140 veya 160 civarı laserler var.he bide gdr var 115'e.bildiklerim bunlar simdilik.fazlası için feyzioğlunu tavsiye ederim. Bravo
Başa dön
tony_yayo Çevrimdışı tony_yayo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 27.07.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142, hayır hayır.ben değilim düşen Çok gülüyorum

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 27.07.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde önerim LS2 http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44782 Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
wale46
Üye
Üye

MesajTarih: 27.07.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LS2 AL BENDE ON DAN KULANIORUM 2 renk çeşidi war zaten siyah kırm ızı gri siyah bende kırmızı war siyah çam taktım çok rahat
başka kaska o kadar para wermeye degmez
Başa dön
wale46 Çevrimdışı wale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 27.07.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel benım grex ı verım sana 130 dan kullanmıyorum zaten Bravo Çok gülüyorum
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 27.07.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasenya_, ee kimi uçurdun bakalım bu sefer Göz kırpıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal