deliemin, Yav dur be kardeşim, ekmeğime taş koyma. Alnımın teriyle örmüşüm ağımı, helalinden avımı bekliyorum şurda
Bana Fordculuk yaptırtmayın, İstanbula getirtmeyin.
Özellikle senin gibi bir av nasıl olurdu biliyomusun, off diyorum offff
delici, Motoru bizmi ayarlayacağız Yav kardeşim sen bana motoru ayarla, bonservis ödetmeden gelirim ben İstanbul MD ye
Tarih: 24.07.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
KoRRhan, Hatta ilk seninle ilgileneceğim. Her daim bana yakın ol ama tamam mı
bekr, Lafı ağzımdan aldın be kardeşim. Kıskanırsan sende haber ver, enerji doluyum bu hafta
delici, Ya plan böleeee, hani hep beraber gidelim, komiklikler, şakalar, gülelim eğlenelim felan işte _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
bence izmir md yaşadı süper bir organizasyon keşke orada olsaydım bu arada o havuz muhteşem ama adaland a gitmenizi ve yağmur altında dans etmenizi tavsiye ederim _________________ prof olmasamda senden daha fazla acemi değilimdir!!!
Tarih: 24.07.2008 - 13:29 Mesaj konusu:
selcuk yoluna mıcır döküldü ama biraz oturmaya başladı.pamucak yolunda problem yok zaten siz oradan gideceksiniz ama kesinlikle adanın giriş virajlarına sapmayın yol mıcır ve arabalar cok taş atıyor.geliş ve dönüşü pamucak yolundan yapın.benden söylemesi.hava durumu gibi oldu biraz ama önemli:) _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
www.kusadasiriders.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız