Erbil abi,bende anlamadım ki,tatilden yeni geldiği için daha kafası tam yerinde değil kanımca Halil abi IQ un çok düşük _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 24.07.2008 - 13:56 Mesaj konusu:
HalilRR, kardeşim valla suyun ıçınde borunun başında senle karşılaşmaktansa betona çakılmaları daha iyi bence....Senin hain planlarınla karşılaşmaları daha sakıncalı olabılır....Düşünsene kucağını açmış erbili bekliyorsun Frende yapamaz..... Hayabusa, _________________
HalilRR, Annanem seni afyon kaymağıyla birlikte pazar sabahı bize kahvaltıya bekliyor benden sölemesi gelmezsen hata yaparsın hani sen gel diye değil afyon kaymağını balla beraber yiycek diye çağırıyor seni _________________
HalilRR, güzel gezmişin kardeşi,m allah içine sindirsin
sayende Dragon35 Savaşımıda gördüm be
kardeşim HAYIRLI TESKERELER
bu arada benim kuzi ile bi işler çevirmediniz dimi angarada _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6695 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 24.07.2008 - 16:06 Mesaj konusu:
cbrmusti, Tamam hadi tamam gel sen yaparız ne gerekiyorsa...
Alıntı:
ne demişte güldün bukadar anlayamadım....
ekamba, Hiç sorma valla kardeşim hala gülüyorum
ReDBuSa, Yav ne alıp vermediğiniz var kardeşimden yaaa. kafasına vur ağzından lokmasını al. Öle saf ve temiz bir kardeşimiz Mustafa
Hayabusa, Ahmet sus Ahmet konuşma daha
yakuzzza, Dur çaktırma, asıl amacım Erbili ağıma düşürmek zaten
kaRRdelen, Valla o kadar bal kaymak yerse Aneanne beni kim kurtarır onun bilmiyorum artık
ArapKadri, Kuzenle birlikte sohbet muhabbet yaptık o kadar Adem babacım. Çok selamı var hepinize.
ali_42, Rica ederim kardeşim. Bu arada R1 motorcular derneği oluşturuyor ve bazı bilgi paylaşımları yapıyorum haberin olsun _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 24.07.2008 - 17:44 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
ali_42, Rica ederim kardeşim. Bu arada R1 motorcular derneği oluşturuyor ve bazı bilgi paylaşımları yapıyorum haberin olsun
Tabiki ne demek elimdeki bütün bilgileri siz değerli R1 motorcular derneği,ne karşılıksız hiç birşey beklemeden paylaşacağıma emin olabilirsiniz
Yalnız sana tavsiyem olsun Ömer Bozkurt,un takımına gireceksen dikkatli olmanı öneririm aksi takdirde telafisi olmuyan sonuçlarla karşılaşabilirsin _________________
HalilRR, keyifli bir gezi olmuş 4 ufaklıgın aynı masada oldugu kare muhteşem cıkmış bu arada hala cakı gibi asker olursun sanırsam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Yönetim Kurulu Üyelerimizden Dragon35 Savaş Bakay Kardeşimde Kayseride askerliğini yapmakta olduğu için, kendisini ziyaret etmeden gitmek olmazdı. haberi olmadığı için kendisine güzel bir sürpriz yaptık. Çok özlemişim hergeleyi beee
Vatanı bekliyor diyede kendi ellerimle besledim kardeşimi
Cok özletti ya... Bitsin artık şu askerlik gelsin bir an önce. Tadı tuzu kalmadı...Savaşşş BAKAYyyyyyyyyyyyyyy Hadi Artık yahuu.Askerlik yaramış bu arada _________________ Dilini kestiklerim suküt nöbetinde GIK çıkarmadan...Suratsızları kapıdan kovsan girmek ister bacadan...!!!
"S.K"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız