Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiyede festival

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiyede festival
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tennere
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda ıstanbul la yokmu yavvvvvv geveze kaldı yanlız
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmem hangi motositelerini karıştırıp orada polemik yapıldı, sayfalar dolusu yazılar yazıldı sayfalar dolusu memnuniyetsizlikler belirtildi. Ama burasını karıştırmaya hakkınız da yok gücünüz de yok. Zaten gerekte yok sizde bilirsiniz ki; oyulmuş gözün davası olmaz Sn. Zozik.

Biz yaklaşık 10 -15 kişilik İstanbul MD li bir grup olarak bu organizasyona katıldık. Eğlenmesini bildik, bütün olumsuzluklara rağmen hayata ve olaylara pozitif bakmayı becerebildik. Festival alanında yeteri derece de eğlence yoksa biz dışarda eğlendik. cazip gelmediyse içerdeki eğlence, kendi eğlencemizi kendimiz yarattık. İnanın o kadar çok olumsuzluk vardı ki bunları görmemeye çalıştık zaten amaç sevdiğimiz üç beş arkadaşmızla eğlenmek ve bir arada olmaktı onu yaptık.
crazy_81 , sana sözüm yok seni sever ve sayarım vardır bir bildiğin diyorum ve saygı ile yazdıklarını okuyorum.

Ama Zozik, sizin ticaretle eğlenceyi bir arada götürememiş olmanız burada bizlerin huzurunu kaçırmanıza sebep değildir. Lütfen şikayetinizi bu organizasyonu yapan yetkililere bildirin.

tennere, seni ilgilendirmeyen taraf olmadığın konulara pilaki olma, uçak bileti istemişsin emin ol İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Kayseri olmak üzere TÜRKİYE CUMHURİYETİ' nin bütün ilelerindeki MD leri sana değil bilet, toplanıp uçak alırlar ve buraya seve seve seve getirirler yeterki sen sevilmesini bil. Göz kırpıyorum

Saygılarımla
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baya hararetli bir topic.ben yalova moto festte gitmedim ama Marmokta başından sonuna kadar ordaydım.gevezehanim,ısrarla festivalleri ve yapanları savunuyo.mesela ben marmokta eğlendim ama nasıl diye sorarsanız oraya eğlenmeye gittiğimiz için ve çok fazla Denizli li olmasından dolayı.Genel anlamda Marmok'a baktığımızda tam bir fiyasko,afişlere bakıldığında Su altı fotograf yarışmaları,jetski,atv turları okadar özendiriciki ama nedense bunların hiç birini görmedik.Ödenen griş paralarıda cabası malum Marmokta ödenen giriş ücretlerini biliyorsunuz,hatırlatmaya gerek yok Öfkeliyim Bir şeye daha değinmek istiyorum crazy_81, gayet doğal bi şekilde eleştirisini yapmış ve gördüklerini yazmız.Siz gevezehanim sitede bir organizatör olarak çok yersiz ve gereksiz insan onurunu rencide edici bir tepki gösterdiniz Beğenmedim Beğenmedim
Son olarakta crazy_81,arkadaşım her nekadar seni tanımamış olsamda olgun yaklaşımın dolayı seni tebrik ederim Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tennere
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum andgarciya, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla iyiki festivallere katılmamışım ben öle gevezehanımdan laf yesem bulup kafasını kırmayıda bilirdim Dil çıkarıyorum
OKD
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="zozik"]sevgili geveze hanım gitanoya yazdıklarımda senin için geçerlidir ne beklediniz önemli diyorsun çoluk çoçuk rockcu dedim grup 8 sen nerder duydun bu gurubu 10 alınıyormuş bir çadır vermişler vs vs vs yaw inek otluyordu yanımızda ne bir ışık düzeni ne bir müzük düzeni istersen ben sana bir festivalin nasıl yapıldını anlatim 15-20 firma bulurusn cadır başına 2 milyardan kapı açarsın 1 milyara anlaşırsın 1 milyar alan parası ödersin 3 milyara sahne kurdururusun ondan sonra vilayette ne kadar rockcu yetme varsa sadece yemek ve yol parasına sizi sahneye çıkaracam dersin arayada modası geçmiş 50 yaşına dayanmış adı unutulmuş yada hiç meşhur olmamış gece expresi moğollar mor ve ötesi bunlar kurtarıcı gurplardır biraz uğrassan 5 milyara çıkarlar sahneye. neyse sen daha ii bilirsin bu işleri ben seni üzmüyüm daha fazla ama asla unutma sen ne veriyorsun diyue sorma ne verdin ne alkdın ona bak 5 bira içip dansöze bakıp zıpladım eğlendim diyorsan sen baya kolay birisin sana ii eğlenceler

Ben katılamadım. Ancak sizin yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Sizden de ricam kendi yazdıklarınızı bir kez daha okumanız. Yazınızın anlaşılmayacak kadar, hatta okunmayacak kadar ifade ve imla hataları ile dolu olduğunu göreceksiniz. ''Türkçe dersi mi yapıyoruz'' diyebilirsiniz. Ama iletişimimizin tek yolu burada bu olduğuna göre buna önem vermek zorundasınız. Dolayısla yaptığınız eleştirilerin bu hali ile dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla
Başa dön
OKD Çevrimdışı OKD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben katılamadım. Ancak sizin yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Sizden de ricam kendi yazdıklarınızı bir kez daha okumanız. Yazınızın anlaşılmayacak kadar, hatta okunmayacak kadar ifade ve imla hataları ile dolu olduğunu göreceksiniz. ''Türkçe dersi mi yapıyoruz'' diyebilirsiniz. Ama iletişimimizin tek yolu burada bu olduğuna göre buna önem vermek zorundasınız. Dolayısla yaptığınız eleştirilerin bu hali ile dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla

OKD, güzel bi nokta yakalanmış Bravo

muhatabımız olamaz mı demek bu Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gevezehanim valla çok korktum topi kitlicekmiş yetkisi varmış mış mış nicki yasakla istersen küçük beyinli diyorsun ama valla bence sen kafanı bi yere çarpma beynini burnunun delinden düşürebilirsin
sana yukarda yazdım zoruna gidiyorsa cevaplama kapasiten benle tartışmaya yetmez sen üç beş toplantıya gittin ilahmı oldunu sandın dedim gibi kapasite meselesi sen git o tek teker vidoeolarına bak festival ve tartışması erkek işidir naş naş

offf arkadaşım nasıl varoş bir şahsiyetsin nasıl ucuzsun sen ya. gevezehanım gerçekten aman diyim seni hepimiz tanıyoruz başımızın üstüne koyuoruz bu sitedeki ve motor camiasındaki seni tanıyan herkes saygı duyar sana sen sen ol lütfen bunlarla muhattap olma. Aman tanrım okurken tüylerim diken diken oldu bu nasıl bir türkçe, bu nasıl bakış açısı.
Bi yandan da gülüyorum vallahi billahi. Seviye yerlerde. Ama kahretsin bu içimizdeki hayvan sevgisine salla zozik arkadaşım salla sen devam et.
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Demekki motora binebilen gereksiz insanlarda bulunmakta.Bu topicten Bunu çıkardım.
Neden birbirinizi rencide etmeye çalışıyorsunuz?
Sıcaktanmı bunaldınız?
Beğenen gitsin beğenmeyen gitmesin bukadar basit.
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zozik
Üye
Üye

Nereden: istnbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano sevgili arkadaşım fazla sallama derim ben sana eleştiri sizin neden bu kadar zoruna gitti ben hala anlaya bilmiş değilim eleştiriyi daha güzel daha zevkli organize bir festival için yapıyorum
yaşadıklarımı yazıyorum ben varoş değilim her şey motor camiası için ama sen ve senin gibiler farkında değilsiniz neden marmokta tarihi geçmiş bedavaya gelen biraları 3 ytl sattılar dediğimde bu kadar tepki veremedin neden o formda yazı yazmadın çünkü gelemedin ama sen motorcusun ben değilim dimi adamlar sürekli aynı şeyi yapıyorlar bir yemekci ondada döner en az 2 günde bitiyor köfte altı yeti esnaf biri biz t-shırtcı zozik biri motosay birkac aksesuarcı sahne ve adı sanı bilinmeyen gruplar yerleşim rezalet ulaşım rezalet bir levha bir festival alanını gösteren işaret yok her şey 2 katı fiat ama sen zevk alıyorsun bunlardan demekkki ii sana iii ............... derim ben o zaman ama bir gün bu işin nasıl yapılması gerektini nasıl yapılacağını tüm herkeze göstereceğiz ve sende bakıp bu yazdıklarından utanacaksın

Edit : by gevezehanim. Bu sefer bir mod olarak yazıyorum. İlk harfini koyup noktalarla devam ederek küfür etmediğini düşünüyorsan yanılıyorsun arkadaşım. Lütfen üslubuna dikkat et. Bu sitede küfür etmek yasaktır. Başka sitelerle karıştırma lütfen..
Başa dön
zozik Çevrimdışı zozik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : HYOSUNG 25OR

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gırısı gorunce cımenlıkte sınırden tekerde attım kendımı hemen dısarı gıttık arkadasla sahılde kafede oturduk motorcularla tanıstık maksat gezmek olsun yanarım yanarımda gemı 8 ytl olmus ona yanarım oha ya bıdahamı festıval felan hak getıre ne işim olurkı para ıcınmıs hersey gırdık mıllet motorun onune attı hemen kendını dur dur dur 10 ytl ne 10 ytl dur bakalım bı park edek yahuu Üzgünüm durum vahım Ağlıyorum

ALDIM SONUNDA YAHUU 250 R I MI ODA SIYAH Gülümsüyorum
SATILIK APACHE 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mezit
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim milletimiz eleştirmekten başka bişeybilmiyo sanki 10ytl degilde 100ytl vermiş gibi söylenip duruyo hiç kimsede çıkıp demiyoki bu adamlar okadar emek vermiş iyi veya kötü bi teşekür bile edilmyor bence gayette iyiydi göksel kardeşede başarılar dilerim sağ olsun var olsun
Başa dön
mezit Çevrimdışı mezit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bu nasıl bi uslup ya gevezehanımın bayan olduğunu bilmiyormusunuz festival iyi yada kötü olabilir ama kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.07.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topiği kitliyorum fazladan açıklama isteyen PM atsın...

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal