Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4235 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 24.07.2008 - 13:03 Mesaj konusu:
Bilmem hangi motositelerini karıştırıp orada polemik yapıldı, sayfalar dolusu yazılar yazıldı sayfalar dolusu memnuniyetsizlikler belirtildi. Ama burasını karıştırmaya hakkınız da yok gücünüz de yok. Zaten gerekte yok sizde bilirsiniz ki; oyulmuş gözün davası olmaz Sn. Zozik.
Biz yaklaşık 10 -15 kişilik İstanbul MD li bir grup olarak bu organizasyona katıldık. Eğlenmesini bildik, bütün olumsuzluklara rağmen hayata ve olaylara pozitif bakmayı becerebildik. Festival alanında yeteri derece de eğlence yoksa biz dışarda eğlendik. cazip gelmediyse içerdeki eğlence, kendi eğlencemizi kendimiz yarattık. İnanın o kadar çok olumsuzluk vardı ki bunları görmemeye çalıştık zaten amaç sevdiğimiz üç beş arkadaşmızla eğlenmek ve bir arada olmaktı onu yaptık.
crazy_81 , sana sözüm yok seni sever ve sayarım vardır bir bildiğin diyorum ve saygı ile yazdıklarını okuyorum.
Ama Zozik, sizin ticaretle eğlenceyi bir arada götürememiş olmanız burada bizlerin huzurunu kaçırmanıza sebep değildir. Lütfen şikayetinizi bu organizasyonu yapan yetkililere bildirin.
tennere, seni ilgilendirmeyen taraf olmadığın konulara pilaki olma, uçak bileti istemişsin emin ol İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Kayseri olmak üzere TÜRKİYE CUMHURİYETİ' nin bütün ilelerindeki MD leri sana değil bilet, toplanıp uçak alırlar ve buraya seve seve seve getirirler yeterki sen sevilmesini bil.
Tarih: 24.07.2008 - 13:05 Mesaj konusu:
Baya hararetli bir topic.ben yalova moto festte gitmedim ama Marmokta başından sonuna kadar ordaydım.gevezehanim,ısrarla festivalleri ve yapanları savunuyo.mesela ben marmokta eğlendim ama nasıl diye sorarsanız oraya eğlenmeye gittiğimiz için ve çok fazla Denizli li olmasından dolayı.Genel anlamda Marmok'a baktığımızda tam bir fiyasko,afişlere bakıldığında Su altı fotograf yarışmaları,jetski,atv turları okadar özendiriciki ama nedense bunların hiç birini görmedik.Ödenen griş paralarıda cabası malum Marmokta ödenen giriş ücretlerini biliyorsunuz,hatırlatmaya gerek yok Bir şeye daha değinmek istiyorum crazy_81, gayet doğal bi şekilde eleştirisini yapmış ve gördüklerini yazmız.Siz gevezehanim sitede bir organizatör olarak çok yersiz ve gereksiz insan onurunu rencide edici bir tepki gösterdiniz
Son olarakta crazy_81,arkadaşım her nekadar seni tanımamış olsamda olgun yaklaşımın dolayı seni tebrik ederim
valla iyiki festivallere katılmamışım ben öle gevezehanımdan laf yesem bulup kafasını kırmayıda bilirdim _________________ prof olmasamda senden daha fazla acemi değilimdir!!!
[quote="zozik"]sevgili geveze hanım gitanoya yazdıklarımda senin için geçerlidir ne beklediniz önemli diyorsun çoluk çoçuk rockcu dedim grup 8 sen nerder duydun bu gurubu 10 alınıyormuş bir çadır vermişler vs vs vs yaw inek otluyordu yanımızda ne bir ışık düzeni ne bir müzük düzeni istersen ben sana bir festivalin nasıl yapıldını anlatim 15-20 firma bulurusn cadır başına 2 milyardan kapı açarsın 1 milyara anlaşırsın 1 milyar alan parası ödersin 3 milyara sahne kurdururusun ondan sonra vilayette ne kadar rockcu yetme varsa sadece yemek ve yol parasına sizi sahneye çıkaracam dersin arayada modası geçmiş 50 yaşına dayanmış adı unutulmuş yada hiç meşhur olmamış gece expresi moğollar mor ve ötesi bunlar kurtarıcı gurplardır biraz uğrassan 5 milyara çıkarlar sahneye. neyse sen daha ii bilirsin bu işleri ben seni üzmüyüm daha fazla ama asla unutma sen ne veriyorsun diyue sorma ne verdin ne alkdın ona bak 5 bira içip dansöze bakıp zıpladım eğlendim diyorsan sen baya kolay birisin sana ii eğlenceler
Ben katılamadım. Ancak sizin yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Sizden de ricam kendi yazdıklarınızı bir kez daha okumanız. Yazınızın anlaşılmayacak kadar, hatta okunmayacak kadar ifade ve imla hataları ile dolu olduğunu göreceksiniz. ''Türkçe dersi mi yapıyoruz'' diyebilirsiniz. Ama iletişimimizin tek yolu burada bu olduğuna göre buna önem vermek zorundasınız. Dolayısla yaptığınız eleştirilerin bu hali ile dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla
Ben katılamadım. Ancak sizin yazdıklarınızı okumaya çalıştım. Sizden de ricam kendi yazdıklarınızı bir kez daha okumanız. Yazınızın anlaşılmayacak kadar, hatta okunmayacak kadar ifade ve imla hataları ile dolu olduğunu göreceksiniz. ''Türkçe dersi mi yapıyoruz'' diyebilirsiniz. Ama iletişimimizin tek yolu burada bu olduğuna göre buna önem vermek zorundasınız. Dolayısla yaptığınız eleştirilerin bu hali ile dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla
OKD, güzel bi nokta yakalanmış
muhatabımız olamaz mı demek bu _________________ Time is chasing after all of us.
gevezehanim valla çok korktum topi kitlicekmiş yetkisi varmış mış mış nicki yasakla istersen küçük beyinli diyorsun ama valla bence sen kafanı bi yere çarpma beynini burnunun delinden düşürebilirsin
sana yukarda yazdım zoruna gidiyorsa cevaplama kapasiten benle tartışmaya yetmez sen üç beş toplantıya gittin ilahmı oldunu sandın dedim gibi kapasite meselesi sen git o tek teker vidoeolarına bak festival ve tartışması erkek işidir naş naş
offf arkadaşım nasıl varoş bir şahsiyetsin nasıl ucuzsun sen ya. gevezehanım gerçekten aman diyim seni hepimiz tanıyoruz başımızın üstüne koyuoruz bu sitedeki ve motor camiasındaki seni tanıyan herkes saygı duyar sana sen sen ol lütfen bunlarla muhattap olma. Aman tanrım okurken tüylerim diken diken oldu bu nasıl bir türkçe, bu nasıl bakış açısı.
Bi yandan da gülüyorum vallahi billahi. Seviye yerlerde. Ama kahretsin bu içimizdeki hayvan sevgisine salla zozik arkadaşım salla sen devam et.
Demekki motora binebilen gereksiz insanlarda bulunmakta.Bu topicten Bunu çıkardım.
Neden birbirinizi rencide etmeye çalışıyorsunuz?
Sıcaktanmı bunaldınız?
Beğenen gitsin beğenmeyen gitmesin bukadar basit. _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
gitano sevgili arkadaşım fazla sallama derim ben sana eleştiri sizin neden bu kadar zoruna gitti ben hala anlaya bilmiş değilim eleştiriyi daha güzel daha zevkli organize bir festival için yapıyorum
yaşadıklarımı yazıyorum ben varoş değilim her şey motor camiası için ama sen ve senin gibiler farkında değilsiniz neden marmokta tarihi geçmiş bedavaya gelen biraları 3 ytl sattılar dediğimde bu kadar tepki veremedin neden o formda yazı yazmadın çünkü gelemedin ama sen motorcusun ben değilim dimi adamlar sürekli aynı şeyi yapıyorlar bir yemekci ondada döner en az 2 günde bitiyor köfte altı yeti esnaf biri biz t-shırtcı zozik biri motosay birkac aksesuarcı sahne ve adı sanı bilinmeyen gruplar yerleşim rezalet ulaşım rezalet bir levha bir festival alanını gösteren işaret yok her şey 2 katı fiat ama sen zevk alıyorsun bunlardan demekkki ii sana iii ............... derim ben o zaman ama bir gün bu işin nasıl yapılması gerektini nasıl yapılacağını tüm herkeze göstereceğiz ve sende bakıp bu yazdıklarından utanacaksın
Edit : by gevezehanim. Bu sefer bir mod olarak yazıyorum. İlk harfini koyup noktalarla devam ederek küfür etmediğini düşünüyorsan yanılıyorsun arkadaşım. Lütfen üslubuna dikkat et. Bu sitede küfür etmek yasaktır. Başka sitelerle karıştırma lütfen..
bizim milletimiz eleştirmekten başka bişeybilmiyo sanki 10ytl degilde 100ytl vermiş gibi söylenip duruyo hiç kimsede çıkıp demiyoki bu adamlar okadar emek vermiş iyi veya kötü bi teşekür bile edilmyor bence gayette iyiydi göksel kardeşede başarılar dilerim sağ olsun var olsun
Tarih: 24.07.2008 - 18:34 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar bu nasıl bi uslup ya gevezehanımın bayan olduğunu bilmiyormusunuz festival iyi yada kötü olabilir ama kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok _________________ 2006 yamaha ybr gri
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız