ah be abi bi motorda ben alsam bende her türlü programlarınıza katılcamda işte motor vardı sattık şu an yütüyom :)allah yürü ya kulum dedi bende motoru sattım yürüyom:) kısacası altımda motor olmadığı için gelemiyorum çokta üzülüyorum...
Tarih: 24.07.2008 - 16:07 Mesaj konusu:
hakan bey bılgı paylasım babında cok güzel ve yaralı bır sıte ama bundan bırkaç ay önce md.sponsorlarından korlasın yaptıklarını yazmıstım ama sıte admınımiz topic i daha yayınlamadan firmaya bak sızın müsteriniz hk da böyle böyle yazıyo diye uyarmaktan öteye gidip topici kaldırdılar.sıtemız üyeden cok sponsorların yanında.sunada hak verıyorum,sponsorun yanında olmaktada binevi haklısız.
harika seyler bunlar mükemmel adece motora karsı önyargısı olan insanları bu resimlerle anlatımı MD tanıtımını okutup göstersek ben eminimki o önyargılarından bi nebzede olsa sıyrılıcaklardır..
Başarılar MD herkeze cok tesekkurler nice basarılara arkadaslar...
Tarih: 16.08.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
tebrikler başkanım,başarılarınızın devamını ve MOTORDELİSİ nin daha da iyi yerlere gelmesini dilerim. _________________ Güçlü olan adil olmak zorundadır.
Tarih: 21.08.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
Bu oluşumun bu ailenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum ve yaşımın biraz daha ilerlemesi ile her türlü desteğimi vereceğim _________________ B Rh (-)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 27, 28, 29
29. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız