Levo ile msn'de muhabbet ediyorduk.Canım sıkıldı şöyle bir değişiklik düşünüyorum.Dediki Altın renkli PVM Jant aldım.Berik Tulum,Arlen Ness çizme,eldiven aldım.Motoru beyazmı yapayım yoksa siyahmı.Alstare Corona Extra grenajları ve Depo duracak tabiki.Extra depo ve grenaj seti alınacak onlar boyanacak.Ben dedim tabiki hemen siyah olsun.Levo'da siyah dedi.Fikir birliğine vardık birde sizlere soralım dedik.
Nasıl olur??
Extra fikirleri olan varsa yazabilir.Şuda olsa iyi olur,böyle olursa daha iyi olur gibisinden.
Takılabilecek herşey var zaten motorda(Bir Yoshimura piston,gömlek silindir seti eksik bana göre)
Ben şimdi eldeki malzemeyi ekleyeceğim.Düşünülen sadece PVM Jant(altın rengi),depo ve grenaj seti değişecek.Onlara göre eksik,gedik muhabbeti edelim
Tarih: 24.07.2008 - 16:47 Mesaj konusu:
CANTLARDA DEĞİŞTİKTEN SONRA GERİYE SADECE MOTOR MODİFİKASYONU KALIYOR BENCE.KEYFE KEDER FARDA TEK MERCEK OLCAK ŞEKİLDE KAFA GRANAJI DEĞİŞEBİLİR.SİNO NUN PROJESİNDEKİ GİBİ SAYGILAR ABİM. _________________ motora binmediğim günü yaşamamış sayıyorum...
Tarih: 24.07.2008 - 16:56 Mesaj konusu:
endurocan, Oooooo Tamer sen buralardamıydın yahu.Valla bir Yoşhi Kit takalım motora diye diyorum 6-7 aydır tek eksik o şu an.
Aslında Rizla grenaj setide iyi gider ya .Şimdi gaz vermeyeyim.Akıdı,karaydı _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 24.07.2008 - 17:24 Mesaj konusu:
Arkadaslar hep sizmi fikir alacaksiniz bide ben sizlerin fikrinizi alayim bakayim...
GSXR PRO ya benim icin acmis oldugu su topige sevindim kendisine buradan Tessekür ederim.
Alinin ve Volkanin da dedigi gibi canim SIKILDI düsündüm Motorumun Komple gecici olarak Granajlarini deyistirmeye karar verdim. Gecen sene 3 üncü aydan beri ayni granaj biraz deyisiklik olsun, nasil olsa yine istedigim zaman takarim.
Granajlari Siyahmi yoksa Beyaz mi beyaz derken Suzukinin GSXR icin yeni cikardigi beyazi diyorum Erbille beraber suzuki bayisine gittigimizde gördüm tek kelimeyle harika duruyor simdine yapayim diye kararsiz kaldim.
Alininde söyledigi gibi Suanda "Berik" Deri Tulum Berik Eldiven ve Arleness cizme aldim bunlarin rengide beyaz ve aralarinda siyahlarda var. Resimlerinide ekliceemm
Hadii bakalim arkadaslar fikir ve görüsleriniz ortaya... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tarih: 24.07.2008 - 17:42 Mesaj konusu:
ali abim boş muhabbetin olmadığı elit topic lere yazarım bilirsin.bence ciğerle oynamak lazım artık yoşhi kit işin sonu olur fakat anladığım kadarıyla levent abim işin görselliğinde.siyahın rengi elbette başkadır.ama simli beyazda ağlatır be abim hazır takımlarda beyazken offff. _________________ motora binmediğim günü yaşamamış sayıyorum...
Tarih: 24.07.2008 - 17:45 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
levo,,,bişi demiyecem sana anladın sen onu çünkü..........kolay gelsin...
Erbil hic birsey anlamis deyilim...
eger güzel bir fikrin varsa söylede hem ben hemde arkadaslarimiz faydalansinlar..... _________________
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5784 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 24.07.2008 - 17:46 Mesaj konusu:
önden den de fotosu olsaydı iyi olurdu...
allah kaza bela göstermesin allah kem gözlerden saklasın gözü olan ın gözü çıksın
kööööör olassıııııı suzan suziiiiiiiiii
ekamba gir topic e de gözün motor görsün diger caponlara benzemez _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 24.07.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
LEVO, siyah k9 al,elindeki de dursun.
granajlarla uğraşıp durma,değişik değişik binersin olur biter.
koskocaman galerici adamsın,cincik işlerle uğrşama siyahından k9 al...
serkan_yenidunya demiş ki:
ekamba gir topic e de gözün motor görsün diger caponlara benzemez
senin yaşın kadar motor gördüm ben serkanım,
ha hasan ha arap hasan,değişen pek bişii yok....
Buda bir fikirdir erbil tessekür ederim , yanliz bana böylesi deyisikler zevk veriyor, bu islerin Galericikle alakasi yok.
Üstelik ben K6 dimdan cokk asiri derecede memnunum. Eger sen bu islere cincik is diyorsan.........Sadece cantlarin fiyati 3100€ bilgin olsun diye söylüyorum !!!
Deyisiklik olsun iste..... _________________
bu uçak yeni mi üretilmiş.. çok güzelmiştee motorla ne alakası var bu resimdekinin
şaka bir yana levent abi ben olsam kıyamazdım bunu ellemeye.. ve erbil abinin dediği çok mantıklı.. al bir tane simsiyah k9 istediğini onada yap.. ama bu güzelliğe ben dokunamazdım (kazasız belasız kullanırsın inşallah)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız