Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya.

27 Tem İzmir MD. AQUA FANTASY'e Sularla Birlikte Çıldırmaya.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.07.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
Bu arada bende yeğenleri getireceğim, çoluk çocuk avutacağız seninle ikimiz anlaşılan İstemiyorum İstemiyorum
yaaaa hiç sorma ya......... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 22.07.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
Alıntı:

deliemin, Yav dur be kardeşim, ekmeğime taş koyma. Alnımın teriyle örmüşüm ağımı, helalinden avımı bekliyorum şurda

Bana Fordculuk yaptırtmayın, İstanbula getirtmeyin.

Özellikle senin gibi bir av nasıl olurdu biliyomusun, off diyorum offff

delici, Motoru bizmi ayarlayacağız Yav kardeşim sen bana motoru ayarla, bonservis ödetmeden gelirim ben İstanbul MD ye

tamam abi ben vaz geçtim siz eğlenmeye devam edin.ben İSTANBUL M.D de mutluyum Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.07.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Olmazsa sen senin çocuklarla birlikte, benim yeğenlerlede ilgilenirsin, bende gelen Turist Arkadaşlara kulübümüzü tanıtırım Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

delici, Yav kardeşim, av derken ben senden bahsetmiyordum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Ulen Emin bozdun bütün planları Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, benimle de ilgilenecekmisin ? Gülümsüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:
HalilRR, benimle de ilgilenecekmisin ? Gülümsüyorum

en çokta senle ilgilencek bana kalırsa Dil çıkarıyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
Alıntı:

delici, Yav kardeşim, av derken ben senden bahsetmiyordum

Ulen Emin bozdun bütün planları

neymiş abi o emin abinin bozduğu plan
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 24.07.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, Hatta ilk seninle ilgileneceğim. Her daim bana yakın ol ama tamam mı Şok oldum Çok gülüyorum

bekr, Lafı ağzımdan aldın be kardeşim. Kıskanırsan sende haber ver, enerji doluyum bu hafta Çok gülüyorum Çok gülüyorum

delici, Ya plan böleeee, hani hep beraber gidelim, komiklikler, şakalar, gülelim eğlenelim felan işte Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
Alıntı:

delici, Ya plan böleeee, hani hep beraber gidelim, komiklikler, şakalar, gülelim eğlenelim felan işte

hafta sonu izmir taraflarına doğru gelebilirim eğer gelebilirsem bende gelicem Bravo Bravo Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence izmir md yaşadı süper bir organizasyon keşke orada olsaydım bu arada o havuz muhteşem ama adaland a gitmenizi ve yağmur altında dans etmenizi tavsiye ederim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
ekamba, Olmazsa sen senin çocuklarla birlikte, benim yeğenlerlede ilgilenirsin, bende gelen Turist Arkadaşlara kulübümüzü tanıtırım Şok oldum Şok oldum
aynı şeyleri tamda ben senin için düşünüyordum. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada yüzme biliyorsan iyi olur,güzel planlarım var senin için.... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selcuk yoluna mıcır döküldü ama biraz oturmaya başladı.pamucak yolunda problem yok zaten siz oradan gideceksiniz ama kesinlikle adanın giriş virajlarına sapmayın yol mıcır ve arabalar cok taş atıyor.geliş ve dönüşü pamucak yolundan yapın.benden söylemesi.hava durumu gibi oldu biraz ama önemli:) Bravo
Başa dön
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel birgezi olacağa benziyor şimdiden iyi eğlenceler Bravo Bravo
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delici, Tamam anlaştık. Bravo

ZX-6R-EGE, Geçen Adalanda gittik, bu sefer Aqua ya gidiyoruz.Birde yağmur dansı beni bozuyor Çok gülüyorum

ekamba, Planları merak etmiyor değilim. Cadı kazanında dönüşünü videoya çekeceğim haberin olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum

volkanR6, pamucak olarak düşünüyoruz zaten, uyarı için teşekkürler.
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bizde gelip çıldırabilir miyizz Çok gülüyorum Çok gülüyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal