Tarih: 21.07.2008 - 14:56 Mesaj konusu: 26 Temmuz - Club Zoi'de The Original Pakito Live Performans
THE ORIGINAL PAKITO LIVE PERFORMANS @ CLUB ZOI
Türkiye’ de ilk defa canlı performans sergileyecek olan PAKITO, ilk sahne performansını 26 Temmuz'da CLUB ZOI'de sergileyecek.
“Living on video”, “Are u ready”, “Moving on Stereo”, adlı single ları ve videolarıyla tüm dünya listelerini alt üst eden, dünyanın en iyi grupları arasında gösterilen PAKITO
ve herkesin performanslarını yakından takip ettiği Dj Kech ve DJ Dark Cool, 26 Temmuz Cumartesi gecesi İstanbul, Taksim’ de eğlencenin yeni adresi Club Zoi’ de.
Fiyatlarımız
1 Adet Kabin Yanı V.İ.P King Loca ( 12 kişilik ) 3 Şişe Absolut-Whisky 1.200.-
2 Adet Loca ( 6 Kişilik ) 2 Şişe Absolut-Whisky 500 YTL.-
4 Adet Koltuk ( 4 Kişilik ) 1 Şişe Absolut-Whisky 300 YTL.-
16 Adet Bistro Stand ( 4 Kişilik ) 1 Şişe Vodka 250 YTL.-
Ayakta müşteri ile beraber toplam 400 kişiliktir.....
Kapı Giriş : 30 YTL.-(1 Local Drink)
Damsız ve Rezervasyonsuz müşteri kabul edilmemektedir....
INFO & REZERVASYON:
0532 437 93 54 MURAT POLAT
0537 484 45 33 KEMAL ÖZMEN
0532 737 36 98 ARNO ZANBAKÇIOĞLU
İSTİKLAL CADDESİ İMAM ADNAN SOK. NO:8 KAT:1 TAKSİM
ESKİ CAMBAZ IN SOKAĞI- YEŞİLÇAM SİNEMASININ ÜST KATI
Motor Gezisiyle ne alakası var konunun onu çözemedim..Aynısını biz yapsak anında asma kilit _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Batuuu, senin yazdığının da ben konuyla bir alakasını göremedim. Burada yapılan bir etkinliğin duyurusu yapılıyor. Gitmek isteyenler gitsin diye bilgi aktarılmış. Bugüne kadar pek çok bu şekilde organizasyon duyurusu yapıldı, bu da onlardan birisi sadece. Neyin polemiğini yapmaya çalışıyorsun anlamadım. Gitmek istemiyorsan gitmezsin olur biter. Buradan partiye gitmek isteyenlerin çoğunluğu motorlarıyla gideceği için al sana motosikletle ilgili bir eğlence. Oldu mu???
Tarih: 24.07.2008 - 18:21 Mesaj konusu:
Batuuu, gel bir gün sen de misafir ol belki yazdıklarından utanırsın..
Motorcu çevresiyiz birbirimizi kollamalıyız diye yeri geldi mi atıp tutuyorsunuz, yine aynı çevreden bir arkadaşın mekan açmış organizasyon yapmış ama Henry' nin de dediği gibi limon sıkmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Hoşuna gitmediyse yorumunu yapmışsıni bitiri ne uzatıyorsun?
Enteresanız ya, bir şeyler yapılsın diye ağlanıp sızlanırız, yapılınca ya kimse olmaz, ya köstek olunur. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 24.07.2008 - 18:49 Mesaj konusu:
yakuzzza, ne zaman istersen bekleriz dostum _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 24.07.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
Henry demiş ki:
Metallica varken kim takar Pakitoyu
Bu arada bu yazdığım yanlış anlaşılmasın müzik zevkleri tartışılmaz isteyen istediğini dinler sadece espri ydi amacım..
Bence Zoi gidip görülmesi gerek bi yer....Gerçekten Taximde yer yapmış eski ve sağlam mekanlarla kısa sürede aynı düzeye geldi..Her ne kadar müzik olarak tarzıma uymasada sık sık gitmeye çalışıyorum..Her açıdan gülerek çıkıyosunuz mekandan
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 24.07.2008 - 19:00 Mesaj konusu:
strider, inşallah ilk istanbula gelişimde ziyaret edeceğim...Murat beylede tanışmak istiyorum zaten.... Bu arada organizasyon içinde şimdiden bol bol keyifli dakikalar diliyorum...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Bu arada takip ettığım kadarı ıle genelde eğlenceleriniz ve muşterılerınız motor tutkunu arkadaşlara hitap ediyor sanırım o yuzden topic pekte anlamsız değil... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız