neseliserseri öncelikle hoşgedin kendine ait bi tanısma topic in yok aşagıdaki linke kendine ait bir tanısma topic i açarsan iyi olur seni tanımıs oluruz...
motorunun son hali hoş olmus gayet güzel eline saglık süper...
forum kuralları geregi büyük harfe başlık ve içerik yazmak yasaktır... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
En son serkan_yenidunya tarafından 24.07.2008 - 17:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
güzel olmuş _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 24.07.2008 - 19:37 Mesaj konusu:
bendede ybr var ama bence en güzel ybr orjinal ybr
bence oturacağın yer ve plakalığı çıkarman motoru güzel göstermiş fakat boyalar bence olmamış.
Sen beğendiysen sorun yok güle güle kullan
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 24.07.2008 - 20:56 Mesaj konusu:
Yapılan her iş emek varsa güzeldir. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 24.07.2008 - 21:48 Mesaj konusu:
Aynalara ihtiyacın olacak dostum makyaj aynası kullanacak halin yok _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız