Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - vizör mü ? o da ne ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

vizör mü ? o da ne ?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan35, demekki adam feyizoglundan alıyor gittigidiyorda satıyor Çok gülüyorum
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu takarsan millet sana serseri der tabi..sonra da ınsanlara kızıyoruz, bıze serserı gözüyle bakıyorlar diye.tak bakalım efendı gıbı saydam vizörlü kaskını kimse bişey dıyebiliyor mu?? Öfkeliyim
bu arada begenıp alarak kullanan arkadaşlara bi lafım yok..
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, serserilik kaskındaki vizör le mi belli olur yoksa tavır,davranış,hareket,kişilik le mi ? tartışılır ... Beğenmedim

ipek.burak*
Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ kardeşim,ilk görünüş önemlidir,zaten insanımız ön yargılı,ondan o sekılde yazdım.yoksa tavır,hareketler kişilik elbette önemli.ama bunlar daha uzun vadede anlasılır.
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss,öğretmenim,ben sana katılmıyorum bence çok güzel,artık bu millet şekilcilikten kurtulmalı diye düşünüyorum .

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, yanlış anlaşılıyorum sanırım.yazıp,uzatmaya nıyetım yoktu ama ben de şekilci değilim dostum,ama insanımız şekilci.
dediğim gibi beğenenlere bi lafım yok.Bence de fena değil,ama ben kullanmam!! Gülümsüyorum
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss, ben kimsenin görüntüsüne bakarak bu tarz bir yorum yapmam,selam verişinden anlaşılır zaten zibidimi delikanlı mı .Neyse bardeşim Gülümsüyorum
Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss,yok ben seni yanlış anlamadım, malesef bizim toplumumuz dedigin gibi,ama ben baştaki vizörü kullanırdım.

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çok güzel bişey
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş kendi kaskıma yapıcaktım bi ara sonra vaz geçtim yapsam fena olmaz aslında..

yapılışı ise benim abim reklamcı grafikerlik yapıyor bu reklamcıların dükkanların camlarına resim basıyorlar delikli folyoya adı Onewayvision olan bir malzeme içeriden dışarıyı gösteriyor dışarıdan içeriyi göstermiyor o malzemeye digital baskı ile resim şekil basıp yapışırıyorlar o malzemeden yapılıyor her hangi bir reklamcıya Onewayvision malzemesine bastırıp yapıştırıp o görünüme sahip olabilirsiniz Göz kırpıyorum
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ilginç İyi fikir
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denildiği gibi görüşü engellemiyorsa neden olmasın
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum sakat görünüyor
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal