Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - LEVO diyorki........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

LEVO diyorki........
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:11    Mesaj konusu: LEVO diyorki........ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Levo ile msn'de muhabbet ediyorduk.Canım sıkıldı şöyle bir değişiklik düşünüyorum.Dediki Altın renkli PVM Jant aldım.Berik Tulum,Arlen Ness çizme,eldiven aldım.Motoru beyazmı yapayım yoksa siyahmı.Alstare Corona Extra grenajları ve Depo duracak tabiki.Extra depo ve grenaj seti alınacak onlar boyanacak.Ben dedim tabiki hemen siyah olsun.Levo'da siyah dedi.Fikir birliğine vardık birde sizlere soralım dedik.
Nasıl olur??
Extra fikirleri olan varsa yazabilir.Şuda olsa iyi olur,böyle olursa daha iyi olur gibisinden.
Takılabilecek herşey var zaten motorda(Bir Yoshimura piston,gömlek silindir seti eksik bana göre)
Ben şimdi eldeki malzemeyi ekleyeceğim.Düşünülen sadece PVM Jant(altın rengi),depo ve grenaj seti değişecek.Onlara göre eksik,gedik muhabbeti edelim Bravo

http://img396.imageshack.us/img396/4047/0112li9.6fcad67725.jpg[/IMG][/URL]

En son GSXR-PRO tarafından 24.07.2008 - 16:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Levooo canınmı sıkılıyorr Çok gülüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah maşallah motor da yok yok. Alkışlıyorum
ben hep derim siyah olsun üç kuruş fazla olsun. Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
endurocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CANTLARDA DEĞİŞTİKTEN SONRA GERİYE SADECE MOTOR MODİFİKASYONU KALIYOR BENCE.KEYFE KEDER FARDA TEK MERCEK OLCAK ŞEKİLDE KAFA GRANAJI DEĞİŞEBİLİR.SİNO NUN PROJESİNDEKİ GİBİ Bravo SAYGILAR ABİM.
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endurocan, Oooooo Tamer sen buralardamıydın yahu.Valla bir Yoşhi Kit takalım motora diye diyorum 6-7 aydır tek eksik o şu an. Bravo
Aslında Rizla grenaj setide iyi gider ya Dil çıkarıyorum .Şimdi gaz vermeyeyim.Akıdı,karaydı
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

levo,,,bişi demiyecem sana anladın sen onu çünkü..........kolay gelsin... Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar hep sizmi fikir alacaksiniz bide ben sizlerin fikrinizi alayim bakayim... Bravo
GSXR PRO ya benim icin acmis oldugu su topige sevindim kendisine buradan Tessekür ederim. Bravo Bravo

Alinin ve Volkanin da dedigi gibi canim SIKILDI düsündüm Motorumun Komple gecici olarak Granajlarini deyistirmeye karar verdim. Gecen sene 3 üncü aydan beri ayni granaj biraz deyisiklik olsun, nasil olsa yine istedigim zaman takarim. Bravo

Granajlari Siyahmi yoksa Beyaz mi beyaz derken Suzukinin GSXR icin yeni cikardigi beyazi diyorum Erbille beraber suzuki bayisine gittigimizde gördüm tek kelimeyle harika duruyor Bravo simdine yapayim diye kararsiz kaldim. Gülümsüyorum

Cantlari deyistiriyorum 5Y altin renginde PVM-Cantlari siparis verdim. Dil çıkarıyorum

Alininde söyledigi gibi Suanda "Berik" Deri Tulum Berik Eldiven ve Arleness cizme aldim bunlarin rengide beyaz ve aralarinda siyahlarda var. Göz kırpıyorum Resimlerinide ekliceemm Dil çıkarıyorum

Hadii bakalim arkadaslar fikir ve görüsleriniz ortaya... Bravo Bravo Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyelimmmmm abi Çok gülüyorum çok tatlı Gülümsüyorum allah kazadan beladan korusun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali abim boş muhabbetin olmadığı elit topic lere yazarım bilirsin.bence ciğerle oynamak lazım artık yoşhi kit işin sonu olur fakat anladığım kadarıyla levent abim işin görselliğinde.siyahın rengi elbette başkadır.ama simli beyazda ağlatır be abim hazır takımlarda beyazken offff.
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
levo,,,bişi demiyecem sana anladın sen onu çünkü..........kolay gelsin... Gülümsüyorum

Erbil hic birsey anlamis deyilim...
eger güzel bir fikrin varsa söylede hem ben hemde arkadaslarimiz faydalansinlar..... Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önden den de fotosu olsaydı iyi olurdu... Göz kırpıyorum Bravo

allah kaza bela göstermesin allah kem gözlerden saklasın gözü olan ın gözü çıksın Gülümsüyorum Çok gülüyorum

kööööör olassıııııı suzan suziiiiiiiiii Çok gülüyorum

ekamba gir topic e de gözün motor görsün diger caponlara benzemez Gülümsüyorum Çok gülüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, siyah k9 al,elindeki de dursun.
granajlarla uğraşıp durma,değişik değişik binersin olur biter.
koskocaman galerici adamsın,cincik işlerle uğrşama siyahından k9 al... Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo

serkan_yenidunya demiş ki:
ekamba gir topic e de gözün motor görsün diger caponlara benzemez Gülümsüyorum Çok gülüyorum
senin yaşın kadar motor gördüm ben serkanım görmekle kalmayıp binip kullandım Göz kırpıyorum
ha hasan ha arap hasan,değişen pek bişii yok.... Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
LEVO, siyah k9 al,elindeki de dursun.
granajlarla uğraşıp durma,değişik değişik binersin olur biter.
koskocaman galerici adamsın,cincik işlerle uğrşama siyahından k9 al... Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo

serkan_yenidunya demiş ki:
senin yaşın kadar motor gördüm ben serkanım, Göz kırpıyorum
ha hasan ha arap hasan,değişen pek bişii yok.... Bravo

Buda bir fikirdir erbil tessekür ederim Bravo , yanliz bana böylesi deyisikler zevk veriyor, bu islerin Galericikle alakasi yok.
Üstelik ben K6 dimdan cokk asiri derecede memnunum. Eger sen bu islere cincik is diyorsan.........Sadece cantlarin fiyati 3100€ bilgin olsun diye söylüyorum !!!
Deyisiklik olsun iste..... Bravo Göz kırpıyorum

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu uçak yeni mi üretilmiş.. çok güzelmiştee motorla ne alakası var bu resimdekinin Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
şaka bir yana levent abi ben olsam kıyamazdım bunu ellemeye.. ve erbil abinin dediği çok mantıklı.. al bir tane simsiyah k9 istediğini onada yap.. ama bu güzelliğe ben dokunamazdım Göz kırpıyorum (kazasız belasız kullanırsın inşallah)
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sen genede bi gör Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal