Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - LEVO diyorki........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

LEVO diyorki........
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, ne yapasan yaaappp sen ne yapacagını bılırsın Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, kazasız belasız kullan kardesım...ALAH nazardan sakalasın..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endurocan demiş ki:
ali abim boş muhabbetin olmadığı elit topic lere yazarım bilirsin.bence ciğerle oynamak lazım artık yoşhi kit işin sonu olur fakat anladığım kadarıyla levent abim işin görselliğinde.siyahın rengi elbette başkadır.ama simli beyazda ağlatır be abim hazır takımlarda beyazken offff.

İyi bilirim Tamer'im.Ciğeri epeydir Levo ile düşünüyoruz.Ama makina şu anki hali ile kanatsız yer uçağı gibi.Şimdilik yeterli.Levo'da ondaki beygirlerin suyunu çıkarır sıkar zaten.Hani bazıları gibi 170 hp'lik motorun 150 hp'sini kullansa.Takalım gitsin derim.Yarışada girmeyecek onun için gerek yok yeterli.Ama canı sıkılırsa takar.Neyin muhabbetini yapıyorsak uygulama gibi huyu var.Zır Motor Delisi.Dün muhabbetini yapıyorduk PVM'lerin bugün yarın takacak.
Renk meseleside herkesin zevki farklı tabiki Beyazda iyidir ama.Jant rengi beyaz işini az bozuyor.Peg rengi vs.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

felaket güzel bir moto.. Bravo
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

levo abi allah motorunu nazarlardan saklasın
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Almayı düşündüğünüz jantlar siyahgrenajın altına güzel gider. diğer aksesuarlarlada renk uyumu sağlar, mevcut aksesuarların yanında jantlar ve siyah grenaj motosikleti şimdiki görüntüsünden daha güzel bir görünüme sokar. (Kendi fikrimce)
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah nazar değmesin motoruna
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan Biliyorsun her gün ayni tas ayni hamam...bi deyisiklik olsun dedim Bravo

@bekr sagol kardesim iltifatina tessekür ederim...siyahda güzel olur aksesüarlar ortaya cikar ama
beyazida gördüm suzuki k8 de fenaaa duruyor Göz kırpıyorum Bravo

@endurocan Motor Modifikasiyonuna garantisi bittikten sonra baslariz Bravo Bravo

@GSXR-PRO yoshi kit düsünülür evet...Rizlayi sevmiyorum... İstemiyorum

@Bilemir Tessekür ederim kardesim Bravo

@serkan_yenidunya Bravo Bravo

@oskyy Canim kardesim haklisin suanda güzel duruyor fakat maksat degisiklik olsun bu granajlari istedigim zaman yine takarim. Göz kırpıyorum
Osmanim, erbil abi hakli diyorsunda, hadi yarin gittim K9 aldim ne olacak siradan bi makina olacak bi özelligi olcakmi ?? yokk Olmiyacak...
kendi zevkimle aldigim ve taktigim aksesüarlar beni daha cokk sevindiriyor mutlu ediyor...Onun icin sizlerinde Önerilerinizi bekliyorum...

@crazy_81 Tessekür ederim tamam biliyorumda, bide sizlerin Fikrini alayim dedim Göz kırpıyorum Bravo

@Pitman Sagol kardesim... Allah hepimizi kazalardan Korusun Tessekür ederim Bravo

@GSXR-PRO Ali suanda cigerine gerek yok.. dalmiyacaam oralara insallah bakalim kismet olursa belki seneye Göz kırpıyorum Bravo

@Roytoy Tessekür ederim... Göz kırpıyorum Bravo

@HasanTahsin Bravo Bravo Bravo

@GSXR61 Fikrine saygi duyuyorum evet güzel duracagindan hic kuskum yok... Gülümsüyorum

@karakral1 Bravo Bravo

evet bekliyorum bir cok arkadaslarimin fikirlerinide alalim..... Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berline yolum düserse nasil taniycam ben seni simdi???bence düz renk yapma...
iste secenekler....
http://cgi.ebay.de/SUZUKI-GSX-R-1000-K5-K6-Verkleidung-GSXR-Lacksatz-NEU_W0QQitemZ250272703380QQihZ015QQcategoryZ49935QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/SUZUKI-GSX-R-1000-K5-K6-Verkleidung-GSXR-Lacksatz-NEU_W0QQitemZ250272708554QQihZ015QQcategoryZ49935QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

tabi beyazda,felgen ler nasil duru bilmiyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@kaya76

Evet bunlari biliyorum göz altindalar bunlar, fakat o beyazlar Orijinal suzuki deyil... Göz kırpıyorum

Berline geldiginde Bizim meshur Spinnerbrückeye geldiginde orada Levo kim diye sor.... Gösterirler Göz kırpıyorum

sen yeterkii berline gel biz görüsürüz... Bravo

Başa dön
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Levo eyvallah,seninde isin buralara düserse basim üstüne....Bu arada bildigim kadariyla bu parcalar cin mali...Tam uyum göstermeme durumlari varmis,ama kolay halledilebiliyormus...Bende düsünüyorum.ama motor daha yeni,sanirim seneye oynama yapacagim...
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Detaylı fotolara bakınca bu motora daha ne takılırki diye düşündüm ama her zaman birşeyler bulunuyor demek ki. Maaşallah çok güzel motor. Allah kaza bela vermesin. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76 demiş ki:
Levo eyvallah,seninde isin buralara düserse basim üstüne....Bu arada bildigim kadariyla bu parcalar cin mali...Tam uyum göstermeme durumlari varmis,ama kolay halledilebiliyormus...Bende düsünüyorum.ama motor daha yeni,sanirim seneye oynama yapacagim...

Bu Granajlar Orijinal olmadigi icin takmayi düsünmüyorum bu arada kaliteside yaramaz.
Sanada tavsiyem degisiklik yapacaksan bi kerede kaliteli yap icine sinsin.

Eskiden Frankfurta cok gelirdim Autokino GRAVENBRUCH Göz kırpıyorum

@Arthas Tessekür ederim Bravo Bravo

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.07.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, abı ısıne karısmak gıbı olmasın ama bukadar modıfıye bukada + eklıceksın motora sonra gun gelıcek satmaya nasıl kıyıcaksın bu bebegı Üzgünüm ben oturur aglarım Ağlıyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 25.07.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, motoru siyah yapacaksan, mat olan kısımları altın rengi yap ,jantlarıda altın rengi al
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal