Tarih: 24.07.2008 - 18:53 Mesaj konusu:
endurocan demiş ki:
ali abim boş muhabbetin olmadığı elit topic lere yazarım bilirsin.bence ciğerle oynamak lazım artık yoşhi kit işin sonu olur fakat anladığım kadarıyla levent abim işin görselliğinde.siyahın rengi elbette başkadır.ama simli beyazda ağlatır be abim hazır takımlarda beyazken offff.
İyi bilirim Tamer'im.Ciğeri epeydir Levo ile düşünüyoruz.Ama makina şu anki hali ile kanatsız yer uçağı gibi.Şimdilik yeterli.Levo'da ondaki beygirlerin suyunu çıkarır sıkar zaten.Hani bazıları gibi 170 hp'lik motorun 150 hp'sini kullansa.Takalım gitsin derim.Yarışada girmeyecek onun için gerek yok yeterli.Ama canı sıkılırsa takar.Neyin muhabbetini yapıyorsak uygulama gibi huyu var.Zır Motor Delisi.Dün muhabbetini yapıyorduk PVM'lerin bugün yarın takacak.
Renk meseleside herkesin zevki farklı tabiki Beyazda iyidir ama.Jant rengi beyaz işini az bozuyor.Peg rengi vs. _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Almayı düşündüğünüz jantlar siyahgrenajın altına güzel gider. diğer aksesuarlarlada renk uyumu sağlar, mevcut aksesuarların yanında jantlar ve siyah grenaj motosikleti şimdiki görüntüsünden daha güzel bir görünüme sokar. (Kendi fikrimce) _________________ Risk'e atacağın ikinci bir şansın olmayabilir...
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 24.07.2008 - 22:09 Mesaj konusu:
Volkan Biliyorsun her gün ayni tas ayni hamam...bi deyisiklik olsun dedim
@bekr sagol kardesim iltifatina tessekür ederim...siyahda güzel olur aksesüarlar ortaya cikar ama
beyazida gördüm suzuki k8 de fenaaa duruyor
@endurocan Motor Modifikasiyonuna garantisi bittikten sonra baslariz
@GSXR-PRO yoshi kit düsünülür evet...Rizlayi sevmiyorum...
@Bilemir Tessekür ederim kardesim
@serkan_yenidunya
@oskyy Canim kardesim haklisin suanda güzel duruyor fakat maksat degisiklik olsun bu granajlari istedigim zaman yine takarim.
Osmanim, erbil abi hakli diyorsunda, hadi yarin gittim K9 aldim ne olacak siradan bi makina olacak bi özelligi olcakmi ?? yokk Olmiyacak...
kendi zevkimle aldigim ve taktigim aksesüarlar beni daha cokk sevindiriyor mutlu ediyor...Onun icin sizlerinde Önerilerinizi bekliyorum...
@crazy_81 Tessekür ederim tamam biliyorumda, bide sizlerin Fikrini alayim dedim
@Pitman Sagol kardesim... Allah hepimizi kazalardan Korusun Tessekür ederim
@GSXR-PRO Ali suanda cigerine gerek yok.. dalmiyacaam oralara insallah bakalim kismet olursa belki seneye
@Roytoy Tessekür ederim...
@HasanTahsin
@GSXR61 Fikrine saygi duyuyorum evet güzel duracagindan hic kuskum yok...
@karakral1
evet bekliyorum bir cok arkadaslarimin fikirlerinide alalim..... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
tabi beyazda,felgen ler nasil duru bilmiyorum _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1050 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 24.07.2008 - 23:07 Mesaj konusu:
Levo eyvallah,seninde isin buralara düserse basim üstüne....Bu arada bildigim kadariyla bu parcalar cin mali...Tam uyum göstermeme durumlari varmis,ama kolay halledilebiliyormus...Bende düsünüyorum.ama motor daha yeni,sanirim seneye oynama yapacagim... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 24.07.2008 - 23:20 Mesaj konusu:
Detaylı fotolara bakınca bu motora daha ne takılırki diye düşündüm ama her zaman birşeyler bulunuyor demek ki. Maaşallah çok güzel motor. Allah kaza bela vermesin.
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 24.07.2008 - 23:27 Mesaj konusu:
kaya76 demiş ki:
Levo eyvallah,seninde isin buralara düserse basim üstüne....Bu arada bildigim kadariyla bu parcalar cin mali...Tam uyum göstermeme durumlari varmis,ama kolay halledilebiliyormus...Bende düsünüyorum.ama motor daha yeni,sanirim seneye oynama yapacagim...
Bu Granajlar Orijinal olmadigi icin takmayi düsünmüyorum bu arada kaliteside yaramaz.
Sanada tavsiyem degisiklik yapacaksan bi kerede kaliteli yap icine sinsin.
Eskiden Frankfurta cok gelirdim Autokino GRAVENBRUCH
@Arthas Tessekür ederim _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5739 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 25.07.2008 - 09:32 Mesaj konusu:
LEVO, abı ısıne karısmak gıbı olmasın ama bukadar modıfıye bukada + eklıceksın motora sonra gun gelıcek satmaya nasıl kıyıcaksın bu bebegı ben oturur aglarım _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız