Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı?

600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Geçmiş olsun. Her kaza bir tecrübedir, bundan sonra aynı yoldan bir daha geçerken hep karşıdan gelen hanzonun önüne kırabileceğini düşüneceksin. Motosikleti gerçekten seven birisini kaza caydıramaz diye düşünüyorum. Zamanla daha dikkatli olarak tekrar binersin

+1000
onlyrider, Kesinlikle katılıyorum. Motosiklet üzerinde yaşadığın herşey bir tecribedir
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
edy
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her gün ölmektense 1 seferde ölmeyi tercih ederim. bende kaza yaptım. bırakmak aklımın ucundan bıle geçmedi. bırakmak cözüm değil aksine daha büyük bir problem olabılır. kendini değiştirmen seni mutsuz edebilir ve etrafındakileri de mutsuz edebilirsin. benim sağlıklı yaşamam için motora binmem gerekiyor. artık nişanlım beni üzgün görünce . çık biraz motora bin diyor.
Başa dön
edy Çevrimdışı edy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kanji
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sn skidrow, olay anını aslında çok iyi ve net hatırlıyorum orda yapılabilecek hiçbirşey yoktu yani şunu söyleyebilirim belki mesafeleri yanlış belirtmiş olabliirm ama araba o kadar ani dönüş yaptıki sanki bile bile tam geçmemi bekler gibiydi orda kim olsa çarpardı belki şiddet biraz daha az olabilirdi aynı zamanda arka frene hiç basmadığımı hatırlıyorum çünkü gidonu çevirmiştim ve sıksam kayıp düşecektim belki altına girecektim arabanın bilmiyorum, steering dampler konusunda hemfikirm sizinle, kendime öz eleştiri yaptıgımda genelde hep birileri önüme çıkacak, kapı açacak önğme kıracak şeklinde kullanırım her zaman, ama hani olmayacak şeyler vardır ya bazen hesap bile yapılması zor olan ihtimal veremeyeceğiniz bu öyle bir durumdu....
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 24.07.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun, motoru birakmak cozum degil benzer kazalar hepimizin basina geliyor veya gelebilir...Bu kotu tecrubeleri en iyi sekilde etud ederek tekrar motora binmelisiniz....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pckolog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum Öncelikle Geçmiş Olsun.
1- Trafik Sigortası 10.000 YTL değil 12.500 YTL ye Kadar Hasarları Karşılıyor. Yeni yasa ile Bu Rakamlar Artırıldı.
2 - Senin Hasarının Ne Kadar Olduğu Önemli Değil kusur Oranının tamamı Karşı taraftaysa Eğer motorunu Gönül Rahatlığıyla Yaptırabilirsin yada Pert ini İsteyebilirsin . Şirket Bunu Sorgusuz Sualsiz Karşılayacak Kendi Teminatı Kalan Kısmını da Kendi Sigortalısına Rücu Edecektir. Senin Burada Bir Kaybın Olmayacaktır. için Rahat Olsun . yeter ki Tramerden Gelen Rapor Senin Lehine Osun . Hasarının Tamamını Alacaksın.
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum herşeyden önce geçmiş olsun.
Butipli kararlar kendinin verebileceği kararlardır.
Bu sitede çoğu md li ağır kazalar atlatmış ve hala motoru bırakmamışlardır.
Ben 2si hafif. 1 i ağır 3 kaza atlatıım senın gibi ağır kazamdan sonra çok düşündüm aile baskısı hayat şartları vs... vs.. uzun zaman araverebildim. Şimdi tekrar biniyorum buna engel olamıyorum. motorsuz kendimi eksik ve ezik hissediyorum. Bunun sebebini halen çözmüşdeğilim.
Dediğim gibi karaR YALNIZ SENİN. geçmiş olsun.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bısey ogrenmek ıstıyorum 30-40 la arabaya vurdun ve motoun perte mı ayrıldı ?????? Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun,sonuçta sana bir şey olmaması teselli kaynagı,motosikleti bırakmak yada bırakmamak bir şekilde size kalmış,ancak şunu tavsiye ederim,derhal bir arkadaşınızın motoruna zaman geçirmeden binin biraz yol yapın,bu kuraldır,aksi takdirde siz binmek istesenizde büyük bir ihtimalle motosiklet defteri kapanacaktır. Üzgünüm Üzgünüm

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kanji
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pckolog, dostum karşı tarafın trafik sigortasındaki maddi hasar yükümlülüğü sadece 8000 ytl gösteriyor ben sordum bu rakam geçerlidir dediler prim çünkü bu rakamdan ödenmiş ancak kalan kısmı için karşı tarafın kaskosundan anlınabilirmiş zaten bu tür pert olaylarrında bilirkişi geliyormuş sanırım resimleri falan mevcut kaza yapılan yoldaki şeritlr vss. herşey... inşallah sorun olmadan tahsil edecez 1 iki ayda... crazy_81, dostum ben 30-40 falandır diyorum belki 50dir, emin değilim ama gözüken grenajlar kafa grenajı far, kuyruk,çatal amortisor jant vs. gitmiş zaten hodaların parçaları ateş pahası... Dostlarım düşünceleriniz için çok teşekkürler zira ben burayı benim ikinci ailem olarak gördüğm için sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim ve kafamdaki olaylar ve hislerim şekilleniyor...
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük kaza da atlamamışsın anlaşılan ama yinede psikolojık izler bırakabiliyor adı üstünde 'KAZA'...

Ufak kaza da atlatınca sonrakı sürüşlerde sanki heryerden bişey önüne çıkıcak kaza yapıcakmışssın gibi gelir biliyosunuzki bu da bi süreçtir sadece..

Bugüne kadar büyük,küçük çok kaza geçirdim bu anların hepsini yaşadım ama gecen sen en büyüğünü yaşadım 1 hafta yoğun bakım(yeniden canladırma) da kaldım ve izler kaldı vücudumda ömür boyu hep karşılaşacağım izler...

Hastanedeyken motor getirin bana sürücem diyodum...Hastaneden cıktım mantıklı düşünmeye başlamıstım 'hayır artık yok motor dıyordum nefret düzeyine gelmişti..Sonrası yani son 5-6 aydır kuduruyorum motorsuzluktan bir yanım istemıyor tehlıkenın farkında ama olmuyor bu zehirli şey enjekte olmuş bana çıkmıyor bi türlü..

Gelelim sana dostum,kendimden düşünerek sana diyiceğim şu; bi kaç ay bu muammada kalırsın muhtemelen ama her yanından motor gectıgınde için cızz edicek ve motorsuz olmayacagını anlıcaksın yavaş yavaş...Tabi bu benim fikrimdir belkide tam tersi olur,kazasız belasız sürüşler...
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kazada sana bişe olmaması sevindirici cana gelicegine mala gelsin malda canın yongası ama sana bişe olduktan sonra yiyim öyle yongayı ben nyse

son kaRaR senin allah hayırlısı neyse onu eylesin...

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanji, geçmiş olsun öncelikle kardeşim. Üzgünüm
sen motora devam et.böle motor sürücülerini görmezden gelen itler çıkıyo ortaya arasıra. Öfkeliyim sen önlemini almışın bu senin değil diğer taraftakinin hatası.birde suçlu oldukları halde,kendini suçsuz göstermeye çabalamalarına deli oluyorum. Sinirlendim Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal