Geçmiş olsun. Her kaza bir tecrübedir, bundan sonra aynı yoldan bir daha geçerken hep karşıdan gelen hanzonun önüne kırabileceğini düşüneceksin. Motosikleti gerçekten seven birisini kaza caydıramaz diye düşünüyorum. Zamanla daha dikkatli olarak tekrar binersin
+1000
onlyrider, Kesinlikle katılıyorum. Motosiklet üzerinde yaşadığın herşey bir tecribedir
Her gün ölmektense 1 seferde ölmeyi tercih ederim. bende kaza yaptım. bırakmak aklımın ucundan bıle geçmedi. bırakmak cözüm değil aksine daha büyük bir problem olabılır. kendini değiştirmen seni mutsuz edebilir ve etrafındakileri de mutsuz edebilirsin. benim sağlıklı yaşamam için motora binmem gerekiyor. artık nişanlım beni üzgün görünce . çık biraz motora bin diyor.
Tarih: 24.07.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
sn skidrow, olay anını aslında çok iyi ve net hatırlıyorum orda yapılabilecek hiçbirşey yoktu yani şunu söyleyebilirim belki mesafeleri yanlış belirtmiş olabliirm ama araba o kadar ani dönüş yaptıki sanki bile bile tam geçmemi bekler gibiydi orda kim olsa çarpardı belki şiddet biraz daha az olabilirdi aynı zamanda arka frene hiç basmadığımı hatırlıyorum çünkü gidonu çevirmiştim ve sıksam kayıp düşecektim belki altına girecektim arabanın bilmiyorum, steering dampler konusunda hemfikirm sizinle, kendime öz eleştiri yaptıgımda genelde hep birileri önüme çıkacak, kapı açacak önğme kıracak şeklinde kullanırım her zaman, ama hani olmayacak şeyler vardır ya bazen hesap bile yapılması zor olan ihtimal veremeyeceğiniz bu öyle bir durumdu.... _________________ 2006 cbr 600f4i with Yoshimura TRS slip-on,BMC Race Filter, Zero Gravity DB, Marchesini Magnesiums Soon...
gecmis olsun, motoru birakmak cozum degil benzer kazalar hepimizin basina geliyor veya gelebilir...Bu kotu tecrubeleri en iyi sekilde etud ederek tekrar motora binmelisiniz....
Dostum Öncelikle Geçmiş Olsun.
1- Trafik Sigortası 10.000 YTL değil 12.500 YTL ye Kadar Hasarları Karşılıyor. Yeni yasa ile Bu Rakamlar Artırıldı.
2 - Senin Hasarının Ne Kadar Olduğu Önemli Değil kusur Oranının tamamı Karşı taraftaysa Eğer motorunu Gönül Rahatlığıyla Yaptırabilirsin yada Pert ini İsteyebilirsin . Şirket Bunu Sorgusuz Sualsiz Karşılayacak Kendi Teminatı Kalan Kısmını da Kendi Sigortalısına Rücu Edecektir. Senin Burada Bir Kaybın Olmayacaktır. için Rahat Olsun . yeter ki Tramerden Gelen Rapor Senin Lehine Osun . Hasarının Tamamını Alacaksın. _________________ . . : : WHAT DOES NOT KILL MAKE STRONGER : : . .
Dostum herşeyden önce geçmiş olsun.
Butipli kararlar kendinin verebileceği kararlardır.
Bu sitede çoğu md li ağır kazalar atlatmış ve hala motoru bırakmamışlardır.
Ben 2si hafif. 1 i ağır 3 kaza atlatıım senın gibi ağır kazamdan sonra çok düşündüm aile baskısı hayat şartları vs... vs.. uzun zaman araverebildim. Şimdi tekrar biniyorum buna engel olamıyorum. motorsuz kendimi eksik ve ezik hissediyorum. Bunun sebebini halen çözmüşdeğilim.
Dediğim gibi karaR YALNIZ SENİN. geçmiş olsun. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
büyük geçmiş olsun,sonuçta sana bir şey olmaması teselli kaynagı,motosikleti bırakmak yada bırakmamak bir şekilde size kalmış,ancak şunu tavsiye ederim,derhal bir arkadaşınızın motoruna zaman geçirmeden binin biraz yol yapın,bu kuraldır,aksi takdirde siz binmek istesenizde büyük bir ihtimalle motosiklet defteri kapanacaktır. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 24.07.2008 - 19:04 Mesaj konusu:
pckolog, dostum karşı tarafın trafik sigortasındaki maddi hasar yükümlülüğü sadece 8000 ytl gösteriyor ben sordum bu rakam geçerlidir dediler prim çünkü bu rakamdan ödenmiş ancak kalan kısmı için karşı tarafın kaskosundan anlınabilirmiş zaten bu tür pert olaylarrında bilirkişi geliyormuş sanırım resimleri falan mevcut kaza yapılan yoldaki şeritlr vss. herşey... inşallah sorun olmadan tahsil edecez 1 iki ayda... crazy_81, dostum ben 30-40 falandır diyorum belki 50dir, emin değilim ama gözüken grenajlar kafa grenajı far, kuyruk,çatal amortisor jant vs. gitmiş zaten hodaların parçaları ateş pahası... Dostlarım düşünceleriniz için çok teşekkürler zira ben burayı benim ikinci ailem olarak gördüğm için sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim ve kafamdaki olaylar ve hislerim şekilleniyor... _________________ 2006 cbr 600f4i with Yoshimura TRS slip-on,BMC Race Filter, Zero Gravity DB, Marchesini Magnesiums Soon...
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 24.07.2008 - 19:14 Mesaj konusu:
Çok büyük kaza da atlamamışsın anlaşılan ama yinede psikolojık izler bırakabiliyor adı üstünde 'KAZA'...
Ufak kaza da atlatınca sonrakı sürüşlerde sanki heryerden bişey önüne çıkıcak kaza yapıcakmışssın gibi gelir biliyosunuzki bu da bi süreçtir sadece..
Bugüne kadar büyük,küçük çok kaza geçirdim bu anların hepsini yaşadım ama gecen sen en büyüğünü yaşadım 1 hafta yoğun bakım(yeniden canladırma) da kaldım ve izler kaldı vücudumda ömür boyu hep karşılaşacağım izler...
Hastanedeyken motor getirin bana sürücem diyodum...Hastaneden cıktım mantıklı düşünmeye başlamıstım 'hayır artık yok motor dıyordum nefret düzeyine gelmişti..Sonrası yani son 5-6 aydır kuduruyorum motorsuzluktan bir yanım istemıyor tehlıkenın farkında ama olmuyor bu zehirli şey enjekte olmuş bana çıkmıyor bi türlü..
Gelelim sana dostum,kendimden düşünerek sana diyiceğim şu; bi kaç ay bu muammada kalırsın muhtemelen ama her yanından motor gectıgınde için cızz edicek ve motorsuz olmayacagını anlıcaksın yavaş yavaş...Tabi bu benim fikrimdir belkide tam tersi olur,kazasız belasız sürüşler...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 24.07.2008 - 19:17 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kazada sana bişe olmaması sevindirici cana gelicegine mala gelsin malda canın yongası ama sana bişe olduktan sonra yiyim öyle yongayı ben nyse
son kaRaR senin allah hayırlısı neyse onu eylesin... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kanji, geçmiş olsun öncelikle kardeşim.
sen motora devam et.böle motor sürücülerini görmezden gelen itler çıkıyo ortaya arasıra. sen önlemini almışın bu senin değil diğer taraftakinin hatası.birde suçlu oldukları halde,kendini suçsuz göstermeye çabalamalarına deli oluyorum. _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız