Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 26 Temmuz - Club Zoi'de The Original Pakito Live Performans

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

26 Temmuz - Club Zoi'de The Original Pakito Live Performans

26 Temmuz - Club Zoi'de The Original Pakito Live Performans
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, Hatırlıyomusun bende açmıştım sizin mekanın topicini pakito için..Maksat topic prim yapsın ne alıngan insanlarmışsınız Gülümsüyorum) topice 2 gündür yazan yoktu bazen çoşkuyu vermek lasım..Gelebilirim Pakito'ya Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 34 saniye:

crazy_81, Sen ne anlarsın Pakito dan Allahın İskeletiii Çok gülüyorum Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Club Zoi yi bende aldım ugranacaklar listeme neşeniz daim olsun Bravo
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 25.07.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayrıca belirtmek lazım ki bölümün adı geziler-buluşmalar-etkinlikler...

Bu arada şöyle taş gibi bir dam'la gelsek oluyor mu?

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.07.2008 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu, arkadasım kendıne gel dedım Beğenmedim zaten dj tiesto power mix. le su anda sabah sabah kopuyorum senıde koparmıyım Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, yesinler senin taş gibi damını... Dil çıkarıyorum

Strider, bundan sonra topiklere yacam damsız girlmez diye, ama en favorisi Ante'de, diğerleri şansına küssün.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu demiş ki:
Motor Gezisiyle ne alakası var konunun onu çözemedim..Aynısını biz yapsak anında asma kilit Göz kırpıyorum
aynen aynen Delirdim
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.07.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, evet Ante'nin damı artık benim de favorim...
Var ya taş gibi taşşşş Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 26.07.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motor Gezisiyle ne alakası var konunun onu çözemedim..Aynısını biz yapsak anında asma kilit

+1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.07.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motorcu gençler toplanıyornuz party e gıdıyosunuz içiyonuz tek teker yapıyosunuz aaaa

sonrada gazetelere çıkıyoruz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal