Çok güzel ve sıcak bi geceydi. Herkese çok teşekkür ederim.
Biraz geç kaldığım için kusura bakmayın toplatı mekanına en uzak oturan kişi olarak ve tek fotoğraf makinesine sahip kişi olarak gecikmesi biraz normal gibi
Neyse sözü fazla uzatmayalım fotoğraflar konuşsun!
resimler fazla büyüktü düzenledim seyre devam (barossatr) _________________ ------------------------
Lütfen dikkatli ve alkolsüz
çok güzel kareler allah muhabbetinizi bozmasın _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 24.07.2008 - 21:47 Mesaj konusu:
Hemen gecenin basında baklavaya vurunca gecenin devamı ekşın olmuş bu kez katılılmı az gördüm eee tabii herkes yaz da yazlıkta olunca böleee paylasım için saolun neşeniz muhabbetiniz daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 24.07.2008 - 22:09 Mesaj konusu:
traix, paylaşım için teşekkürler emeğe saygı diyiceeeeem içimden gelmiyor, ne bu fotoğraflar bulanık, herkesi çekmemişsin, tek tek motorları çekmemişsin bumudur yani ardaşım bir daha çekme sen fotoğraf çekme makinanla, uzun boyunla, enduranla bize hava atmaaaa:-( neyse hadi işten çıktın geldin yükledin falan falan ellerine sağlık diyeyim ayıp olmasın _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 25.07.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
kirpi MD ye üyemi elalemin kirpisi bile ÇÇ toplantısına katılıo be bi kirpi olamadık allahtan orda yuvarlanırken kirpinin üstüne denk gelmediniz birde foto çeken arkadaşın kafasımı güzeldi hep sallamış makinayı (kirpinin bile kafası güzel )neyse bunada şükür allah bereket versin başka bir ÇÇ de görüşmek dileğiyle _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
En son kdrygz tarafından 25.07.2008 - 01:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız