Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SSrider Sapanca Kene Harekatı (fotolar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SSrider Sapanca Kene Harekatı (fotolar)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güntürk yaşlandık artık, taklitler aslını geçti Çok gülüyorum Aslına bakarsan haklısın otomatik çekim tuşuna basıp 10 sn de koşup karede onlyrider havasına girememişim... Çok gülüyorum
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 24.07.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel gezi oldu cidden tıka basa doyduk valla

sx2 demiş ki:
Yer gök tricolor olmuş Şok oldum
gerçekten yahuu yollarda bu rengi pek göremiyorum ama bu grupta ortak zevki olan çok
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, ben seni bu halinlede seviyom yaşlı ama gururlu Çoook seviyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
daisyfatih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi temiz hava
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 24.07.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir gün olmuş...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.07.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şef, kenenin durumu nasıl Çok gülüyorum sülemandan çok etkilenmiş olmalı Çok gülüyorum Delirdim

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 24.07.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo allah muhabbetınızı daım etsın kazadan beladan korusun

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GunTurk, geçmiş olsun bi dahakine bekliyoruz
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel bir gezi olmuş fotolar da detaylı neşeniz daim olsun Bravo
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Motordelisi
Başa dön
SnoopDogg şimdi Çevrimiçi SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 25.07.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o arkadaşın ayağındaki kene fotoshop dimi ? Çok gülüyorum güzel bir honda gezisi olmuş.resimler için sağolun,yunanlı mersill yine saçma sapan konuşmuş ama herkes biliyor zaten onun ne b...k olduğunu. Sinirlendim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 25.07.2008 - 04:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GunTurk demiş ki:
tennere, sen bu sabah ilaçlarını almadın galiba Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Hahahaha koptum yaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Ama insan bi sorar diğer tricolor'lı arkadaşlarına katılmak ister misiniz diye di mi? Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 25.07.2008 - 05:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keneyi görünce korktum şakası bile hoş deyil gercek sandım başta. iyice bakınca anladım..kendinize zorla kenemi yapiştırıyonuz Gülümsüyorum orda oturuken bile tam korumalı oturun kaskları bile cıkartmayın kene muhabbetinden dolayı Dil çıkarıyorum hele 200 gıderken lastik konusunu hic konuşmayım... nese güzel bir kezi olmuş devamınıda dileriz OK

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi dilek ve düşünceler için hepinize teşekkürler. Kene konusu tabiyki fake, alelacele yapılmış bir fotoşop olduğu çabucak anlaşılıyor. Gündemde olduğu için bu harekatın adını kene koyduk. Şenlik alanı bir gün önce keneye karşı ilaçlandığı için gönlümüz rahattı Bravo

Yanlız aşağıdaki kare bence çok komik yaw, çok güldüm. İşte bir uzaylı, kafasında kaskı sırtında oksijen tüpü gezegen yüzeyine iniyor. Çok gülüyorum Arka planda aşağıda ilgiyle bakan vatandaş da birazdan yerden taş alıp uzaylının kafasına atacak. Çok gülüyorum

onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabbetinizi arttırsın,Bukadar HONDA yı Çoook seviyorum bi arada görünce insanın iştahı kabarıyor. Gülümsüyorum Nice gezmelere kazazıs belasız.. Alkışlıyorum
Güntürk geçmiş olsun . Üzgünüm
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal