Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 24.07.2008 - 15:36 Mesaj konusu:
iyi bir gün olmuş... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
güzel bir gezi olmuş fotolar da detaylı neşeniz daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
o arkadaşın ayağındaki kene fotoshop dimi güzel bir honda gezisi olmuş.resimler için sağolun,yunanlı mersill yine saçma sapan konuşmuş ama herkes biliyor zaten onun ne b...k olduğunu. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 25.07.2008 - 04:17 Mesaj konusu:
GunTurk demiş ki:
tennere, sen bu sabah ilaçlarını almadın galiba
Hahahaha koptum yaa
Paylaşım için teşekkürler Ama insan bi sorar diğer tricolor'lı arkadaşlarına katılmak ister misiniz diye di mi? _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1011 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 25.07.2008 - 05:40 Mesaj konusu:
keneyi görünce korktum şakası bile hoş deyil gercek sandım başta. iyice bakınca anladım..kendinize zorla kenemi yapiştırıyonuz orda oturuken bile tam korumalı oturun kaskları bile cıkartmayın kene muhabbetinden dolayı hele 200 gıderken lastik konusunu hic konuşmayım... nese güzel bir kezi olmuş devamınıda dileriz _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Tarih: 25.07.2008 - 07:51 Mesaj konusu:
İyi dilek ve düşünceler için hepinize teşekkürler. Kene konusu tabiyki fake, alelacele yapılmış bir fotoşop olduğu çabucak anlaşılıyor. Gündemde olduğu için bu harekatın adını kene koyduk. Şenlik alanı bir gün önce keneye karşı ilaçlandığı için gönlümüz rahattı
Yanlız aşağıdaki kare bence çok komik yaw, çok güldüm. İşte bir uzaylı, kafasında kaskı sırtında oksijen tüpü gezegen yüzeyine iniyor. Arka planda aşağıda ilgiyle bakan vatandaş da birazdan yerden taş alıp uzaylının kafasına atacak.
_________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
allah muhabbetinizi arttırsın,Bukadar HONDA yı bi arada görünce insanın iştahı kabarıyor. Nice gezmelere kazazıs belasız..
Güntürk geçmiş olsun . _________________ HONDA TODAY 50CC
NEDERSEN 2 KATI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız