Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600fle kaza yaptım moralim çok bozuk motora devammı tamammı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş Olsun.
Bence br süre araba ile devam et ilerde fikrin değişip tekrar motosiklete devam edeceğinden eminim. OK
Tekrar geçmiş olsun Allah korumuş! Bravo
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pckolog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 24.07.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanji, Dostum Ben Sigortacıyım ve 8.000 Ytl Olmasının mumkunatı Yoktur Diyorum. POliçesini Gecen Sene Yaptırmıs Olsa Bile O Rakam Olması Ihtımal dısı. Yakın Zamana Kadar 10.000 YTL olan Teminatlar Temmuz Ayı İtibariyle 12.500 Ytl ye Cıkarıldı. Ve Bu Tüm Poliçeleri Kapsayan Bir Olay. Gecmişte Yapılan Polıceler Zeyil Yapılmaksızın Bu Temınat Kapsamından Yararlanıyorlar. Devlerin kanunu Bu. Arabanın Kaskosu da Varsa Cok Problem Değil Senin Hasarının Tamamı Karsılanır Merak Etme . Pert Hasarlarda Bilirkişiye Sadece Muallak Durumlarda Basvurulur ki Bu da Cok Nadir olarak Karsımıza Cıkar. Senin Anlattıklarına Göre Donulmez Levhasının Oldugu yerden ve Nızamı Olarak Yapılmayan Bır Manevra Sonucu Olusan Bu kazada Bilirkişiye Bile Gerek Kalmadan Hasarını Alırsın. 1 - 2 Ay gibi bir sürede de olmaz karsı tarafın sıgortası ıyı bır sırketse. Göz kırpıyorum
Kanji
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[IMG]http://oopar.com/download/download/1374.JPG?id=uniqueid[/IMG] olyın geçtiği yer burası araba karşıdan gelip u dönüşü yaptı çizgi gördüğünüz gibi tek bırakın dönüşü sollama bile yasak
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Kanji
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim neden çıkmıyor linkimi yanlış girdim acaba?
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazayı herkes yapar .. Önemli olan ondan sonrası ..
Bu senin motorcu olup olmadığını belirtir. Aynen devam.. Yeni motorun şimdiden hayırlı olsun...
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmiş olsun allah daha beterinden esirgesin böyle bir kazadan sonra insanın öz güvenini yitirmesi dogal istersen profesyonel yardım al psikolojik durumun daha cabuk düzelebilir Üzgünüm Üzgünüm
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş.kışın bile işe motorla gidiyorum demişsin,bu kadar tutkuluysan bıraksan da için rahat etmez zaten,yollarda motor kollarsın sesi geldiyse aranırsın nereden geldı diye..tuhaf bi hastalık,bulaştığında bırakamıyorsun.ben öğretmenım ben de işe motorla gidiyorum tuhaf oluyo,komık oluyo ama zamanla saygı duymaya baslıyorlar..
cok kötü havalarda da 80 model emektara biniyorum..motorum son model arabam 980 model Gülümsüyorum neden anlattım bunları,yani devam Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
zaten okudugum kadarıyla zararında karsılanıyormuş.
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun sende ciddi bi hasar olmaması sevindirici,korumanın önemi bir defa daha anlaşılmış oldu
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce çok geçmiş olsun, inşallah ilk ve son kazan bu olmuş olur OK
haa eğer motor sevdasını bırakabiliyorsan bırak derim. ama şunu unutma:gerçek motor sevdası bi virüs gibidir, yok edilemez.
sadece rafa kaldırırsın ama uygun şartlarda yeniden canlanır ve seni esir alır buna inan Göz kırpıyorum
tabii yinede irade ve karar senin şimdiden vereceğin karar hayırlısı olsun Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanji, çok çok geçmiş olsun Üzgünüm Evli olunca iki kere düşünmek gerekiyor sanırım ama bu dünyaya da bi kere geliyoruz yaaa,nasıl olcak ki motorsuz Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARDEŞ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanji öncelikle geçmiş olsun, benzer bir kazayı mayıs ayının başında bahçeşehir de yaptım. kendi şeridimde seyrederken, karşıdan gelen araç benim sağımda kalan park yerine girmek için önüme kırdı ve sağ çamurluktan girip karter tampon farlar derken sol çamurluktan çıktım :S (araç honda crv jip idi). Kaza sonucunda Gilera runner motorum 11000ytl ye yakın bir masrafla pert oldu, motosikletin sıfır km fiyatından fazla bir fiyattı. Kaza tutanağında karşı taraf %100 suçluydu ve benimde senin gibi kaskom yoktu. Karşı tarafın zorunlu trafik sigortası motosikletimi perte çıkardı. Kazanın ardından bir daha motosiklet kullanmayacağım derken 3 ay dayanabilmişim bu haftaya kadar Gülümsüyorum Kazanın sıcağında kesinlikle kullanmayacağım vs vs diye düşünülüyor ama etkisi azaldığında vazgeçmiş oluyorsun. Benden sana tavsiye mutlaka karşı taraftan şikayetçi ol, çünkü sigorta (zorunlu) kask ve korumaların parasını ödemiyor dava açman gerekiyormuş.
Başa dön
banistercaq şimdi Çevrimiçi banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanji, çok çok geçmiş olsun arkadaşım , motoru bırakma konusuna gelince en iyi kararı kendin verirsin diye düşünüyorum. Seni seven ve hayatını birleştirdiğin insanında fikirleri çok önemli hayırlısı ne ise o olsun.
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:45    Mesaj konusu: motora devam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaza şundan olmuş bu suçlu sen değilsin o araç sürücüsü insan değilmiş bunların hepsi ayrıntı.....
Önemli olan sana bir şey olmaması, geçmiş olsun ....
Bir klasik sözle başlayacağım 'KAZA YAPMAMIŞ MOTORCU, MOTORCU DEĞİLDİR'...
Motorculuğu bırakmak, motor sürmeyi bırakmak çok kolay, gidersin bir galeriye piyasasının 2 milyar altına ver gitti bitti..
Ama ya sonra ben sana söyleyeyim , her geçen motorda eksoz sesini tahlil etmeye motorun ne oldugunu anlamaya, yoldan giderken motorlara imrenerek bakmaya ve daha çok istek duymaya devam edeceksin, bu sevda zamanla azalırmı bilmem ama bence senden daha geçmemiş bence DEVAM bırakmak yok..... Delirdim Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal