Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - aprilia,3 Rad

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

aprilia,3 Rad

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:40    Mesaj konusu: aprilia,3 Rad Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün,Feldberg e ugradik..Su yeni cikan motoru görüp bilgi edinme firsatida bulduk...Oldukca ilginc.en kisa zamanda test sürüsü yapacagim...105ps ve 2 silindirmis.Sürücüsünden alinan bilgiler.Oldukcada memnun...

Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Küçük ama marifetli görünüyor marka aprilia oldugu için yollarda cok görme şansımız olmayabilir tr de Gülümsüyorum
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viraj kabiliyeti nasıldır acaba? virajlarda 3 teker makine nasıl yatacak merak ettim Şok oldum
gerçi tasarlayan meslektaşlarım düşünmüşlerdir elbet ama ben çözemedim pek Gülümsüyorum
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç tarzım değil ya çok hantal Üzgünüm motor dediğin 2 teker olcak ki virajda oynayabileceksin Çok gülüyorum virajda biz mi bu motorla oynarız o mu bizle o konu muallak sanırım ondan itici geldi. ve ön kısım çokk geniş, istanbul gibi yerde bu motor kullanılmaz kardeş Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç makina İyi fikir
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 27.07.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enterasan bir makina harbiden Bravo

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 27.07.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohoo viraj yapılmaz ki bununla. Çok gülüyorum
theblack
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 27.07.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o makinanın markası can-am değilmi yoksa benmı yanlıs görüyorum Şok oldum
Başa dön
theblack Çevrimdışı theblack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal