Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorum bozuldu bana yol göstericek ışık arıyorum:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorum bozuldu bana yol göstericek ışık arıyorum:)

motorum bozuldu bana yol göstericek ışık arıyorum:)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
soulreaver
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:05    Mesaj konusu: motorum bozuldu bana yol göstericek ışık arıyorum:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili abilerim ve kardeşlerim
suzuki gsxr 750im var
maalesef 2gün önce durduğu yerde bozuldu(yada ben binerken son zamanlarını yaşıyomuş)
2hafta önce aldım zaten
motor bike den yaşar usta şu an 3silindir çalışıyor bujilerin değişmesi lazım dedi debriyaj balatasının değişmesi lazım dedi ayaklıkta ve debriyajın orda bi yerde bir sorun daha var dedi.(motor 1e atınca stop ediyor)
bunları hemen arkasındaki dükkan kawasaki suzuki servisi adventure motordan nail ustada söyledi

şimdi benim hiç param yok. düşündümki makinayı bu ustalardan birinin dükkanına çektirip yada korlas yetkili suzuki servisine çektirip param oldukça yada hepsini bir anda veriyim sonra makinayı alıyım
acaba böyle bişey yapmak mümkünmü?
bu benim aklıma gelen fikir.

acaba siz değerli motor severler ne yapardınız
lütfen empati kurup bana fikir ve akıl verirmisiniz?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bujileri,kendin degistirebilirsin...buda sana biraz daha az para kaybettirir...dahada ileri gidip,makinanin tamir kitapcigini al ve bir cok sorunu kendin cözmeyi dene..ufak tefek seyleri kendin yap..böylece ucuza bu isi halledebilirsin Bravo Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
soulreaver
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e balata noolcak Gülümsüyorum
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arti onuda,tamirci yapsin...sen ufak seyleri halledip fiyati düsürebilirsin Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
soulreaver
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim belki burdan bir kaç sanayici arkadaşımla bujileri değiştirmeyi denerim:)
ama asıl aradığım cevap sorumun bütününe acaba benim ilk belirttiğim fikir olabilirmi?olmazsa sizce ne olabilir
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce geçmiş olsun, inşallah motorundaki tüm sorunlar giderilir Bravo
arkadaşım sen yavaştan yavaştan para biriktirmeye başla bence Çok gülüyorum
sonrada sağlamına bi toplat motorunu, tüm bakımlarını da yaptır Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sezon kullanma bence artık çünkü zaten sen yaptırdım diyene kadar sezon bitecek kış girecek bence biraz para biriktir kış sonuna kadar kış sonuna doğrusa motoru bırak servise herşeyini yaptır çünkü sen şimdi ufak ufak yaptırsan başka yerlerden patlak verecek motor o da seni motorundan soğutacak Bravo bence kış sonuna kadar para biriktir güzelce bi bakım onarım yaptır keyfini sür Bravo

bu arada ben de 1,5 ay önce srad 750 alıyordum neredeyse. 98 model ve suzuki özel servisinden adam herşeyine kefilim orjinal 50000 de eğer istersen al götür bütün servislere göster demişti ama kısmet olmadı sonradan, nasıl motordur senin kullandığın kadarıyla biraz açar mısın? kaç model senin ki ? tecrüben ve yaşın gibi bilggileri paylaşırsan sevinirim Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ödemeleini karttan taksitle yapabilrsin bi çok kısmını servis ücreti olarak gecebilirler işçiliğide parcalarıda gecerle diyaloguna bağlı en azından yukun hafifler Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soulreaver, dostum beni iyi dinle şuanki motorun benim ilk motorumdur ve işi bilenler arasında yürüyen cenaze derler. sakın masraf yapma çünki yüzünü güldürmez, debriyajdaki problemin balatayla birlikte debriyaj sacında biterse olur, sacların üzerindeki delikleri yeniden çaktır, balatanın olduğu yerede ince bir pul yaptırırsan daha iyi ayırır bu işlemi yapıncada o motoru hemen sat ve birdaha gördüğün yerdede arkana bile bakmadan kaç, sözümü dinle yoksa çok pişman olursun
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soulreaver,canım kardeşim eğer bujileri kendin değiştirebiliyorsan debriyaj balatalarını da değiştirebilirsin atla deve değil fakat benim tavsiyem önce paranın tamamını ayarla götür güvendiğin bir servise ve makinanı bir kered hallettir çık işin içinden çünkü parça parça hem çok zor ve riskli olur hem de bu arada hesapta olmayan masraflar çıkarsa söktükçe havada kalırsın,ama servisi iyi seç güvenilir ve ticari ahlaklı bir arkadaş olsun o zaman biraz daha fazla para harcarsın ama başın ağrımaz yoksa motordan da motorculuktanda soğursun,geçmiş olsun Göz kırpıyorum
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım yapacagın masraf sana söylenmiştir bence paranı denkleyene kadar hiç bir yere bırakma paran tamamlanınca bir cırpıda cıkartırsın kolay gelsin
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic up olsun haftasonu giren arkadaşlar da gördün Dil çıkarıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim sen para biriktir boşver kendin yapmayı bujiler falan harkez değiştirir.sen uğraşma belkide daha kötü yapabilirsin Beğenmedim Beğenmedim
HardCore
Üye
Üye

Nereden: adf

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak kardes ben sana yardim edicem benim söylediklerimi harfi harfine yap ilk önce bütün bujileri degistir kendi evinde -- ikincisi motoru calistir motor 4000 u/min kadar gaza bas sesi nasil geliyor ilk aldinda kigibimi sonra daha fazla gaza bas eger motor 3cilindir gibi calisiyorsa kesinlikle cilindirlerde birsey yok -- bozukluk bezinhun da benzinhun benzini kapatip acdigin yer, eski suzikilerin hastaligi onu degistir sonra birsey söyyleyeyim o senin kullandigin motarda debriyaj balatası yok debriyaj yüzükleri var onlarin türkiyedeki fiyatini bilmiyorum ama tahminen 100€ hic korkma senin o kullandigin motor cilindir problemi cok yapan bir motor degil dediklerimi yap sonra takildigin yerde yaz ben sana yardim ederim --
Başa dön
HardCore Çevrimdışı HardCore Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili kardeşim bazı arkadaşların dediğine katılıyorum.
Şimdi teker yaptıracaksın kısıtlı bütçenle,bir çok şey daha çıkacak.
Belki çok sevimsiz gelecek ama bu sezonu kapat derim ben.Çek garaja motoru önümüzdeki bahara kadar para yap yaza girmeden herbir şeyine baktır.Eğer böyle yaparsan motorundan soğumazsın güzel güzel binersin. saygılar...
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal