Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri

23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
traix
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 20:58    Mesaj konusu: 23.07.2008 MD İst. And. Yakası Toplantı Resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel ve sıcak bi geceydi. Herkese çok teşekkür ederim.
Biraz geç kaldığım için kusura bakmayın toplatı mekanına en uzak oturan kişi olarak ve tek fotoğraf makinesine sahip kişi olarak gecikmesi biraz normal gibi Dil çıkarıyorum
Neyse sözü fazla uzatmayalım fotoğraflar konuşsun!

resimler fazla büyüktü düzenledim seyre devam (barossatr)

[Honda Transalp 34 UFM 08]
Başa dön
traix Çevrimdışı traix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler allah muhabbetinizi bozmasın Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkolsüzmü Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

çok guzel karelerrr
eğlenceniz daim olsun
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.07.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hemen gecenin basında baklavaya vurunca gecenin devamı ekşın olmuş Delirdim Delirdim bu kez katılılmı az gördüm Şok oldum eee tabii herkes yaz da yazlıkta olunca böleee paylasım için saolun neşeniz muhabbetiniz daim olsun Bravo Bravo
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

traix, paylaşım için teşekkürler emeğe saygı diyiceeeeem içimden gelmiyor, ne bu fotoğraflar bulanık, herkesi çekmemişsin, tek tek motorları çekmemişsin bumudur yani ardaşım bir daha çekme sen fotoğraf çekme makinanla, uzun boyunla, enduranla bize hava atmaaaa:-( neyse hadi işten çıktın geldin yükledin falan falan ellerine sağlık diyeyim ayıp olmasın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık arkadaşım,paylaşım için teşekkürler Gülümsüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 24.07.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo bravo Alkışlıyorum
barbaros yine fren patlamış senin tatlıya ve güreşe karşı...
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

traix, GÜZEL Bİ GÜNDÜ AMA SADECE Ç.Ç DEN AYRILANA KADAR Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim FOTOLAR İÇİN ÇOK SAOL Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 24.07.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

traix, eline emeğine sağlık kardeşimde hani bu kadar mı resimler çok çektim diyordun nasıl yükleyecem bu kadar resmi diyordun.

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 25.07.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fotolar yine toplantı ve yine siz devamını bekliyoruz hep Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 25.07.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman da ne güzel olmuşşş, sanki birisini gördüm orada Çok gülüyorum Pata Pata Pata Dil çıkarıyorum

Hellicopy gankaaaa yüzünü gören cennetlik. Gülümsüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AAaaaa Şok oldum Helicopterman'da Gelmiş Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 25.07.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir buluşma olmuş....Resimler ve paylaşım için teşekkürler.... Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 25.07.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kirpi MD ye üyemi Çok gülüyorum elalemin kirpisi bile ÇÇ toplantısına katılıo be bi kirpi olamadık Beğenmedim Çok gülüyorum allahtan orda yuvarlanırken kirpinin üstüne denk gelmediniz Dil çıkarıyorum birde foto çeken arkadaşın kafasımı güzeldi hep sallamış makinayı Gülümsüyorum (kirpinin bile kafası güzel Çok gülüyorum )neyse bunada şükür allah bereket versin başka bir ÇÇ de görüşmek dileğiyle OK Alkışlıyorum

En son kdrygz tarafından 25.07.2008 - 01:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yasenya_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şehirden_

MesajTarih: 25.07.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkolsüzmüş hadi be Gülümsüyorum fotolar bile sarhoş gibi Çok gülüyorum sağol paylaştığın için.

dikkat agresif deli...
Başa dön
yasenya_ Çevrimdışı yasenya_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal