HalilRR,
helal sana kanka demek ondan piyasada başı boş kız sayısı arttı sen yokmuşsun meğerse saol gittiğin için..biz karar verdik arkadaşlarla her yıl yazın 3 ayı para toplayıp seni tatile yollamaya artık nereye istersen git..
HalilRR, paylaşım için teşekkür ederim.ama nereye kadar gezicen anlamıyorum
sevdiğim insanların fotoğraflarını gördüm ve gerçekten çok sevindim.
tekrardan teşekkür ederim. _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1224 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 25.07.2008 - 12:33 Mesaj konusu:
HalilRR,
Ne güzel gezmişsin ve bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Motorsuz gezerken tuhaf olmadımı yollar, araba ile giderken ben viraj görünce ne yatılır bu virajda diyorum yolda sanada oldumu _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
güzel ve keyifli bi yolculuk oldugundan süphem yok eniştede kıyak adam ha caycıı halil lim eniste gözüm bi yerden ısırıyorr
erbil demi gelecek nereye gelecek ben anlamadım ne demek istediniz erbile ayıp ya kocaman adam
halil im binmedigin bu dünyada bi deve kalmıstı yani
hayabusa erbil e yaptıgın espiri güzel olmus cok güldüm
cbr musti halil bizim dostumuz maddi yönden zarar gelmesinn uzak dur halil den
ibRRahim, ya canım kardesim memleketteyim diyon internet te giriyosun memlekette internet varmı _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 26.07.2008 - 07:52 Mesaj konusu:
Halil kardeşim;
ortalıktan kaybolup nerelere gitti bu adam derken hakikatten
güzel vede anlamlı gir gezi yapmışsın..valla canım çekti.
bozkurt kardeşler yine herzamanki misafirperverliklerini sergilemişler
savaş kardeşimide özlemişim kendisine hayırlı teskereler... _________________
arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5978 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 26.07.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
crazy_81, Valla çok sıcaktı kardeşim, 1 günün sonunda o hale geldi kollarım. Amele yanığı oldu resmen
vallaha abı bızım burda fındıklar oldu surda 10 gun sonra fındık toplamaya gıderler sende gelsene amelelerle fındık toparsın bende yanında gelcem soz _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6884 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 26.07.2008 - 12:50 Mesaj konusu:
RACING35, Siz tatil parasını bana verin, ben zaten kimseye bulaşmam
hakann, Bizde bekleriz her zaman abicim...
ibRRahim, Bana söylüyorsun da sen nerdesin şu anda
KAWAKARTAL, Aynen banada öle oldu valla. O virajları görünce içim gitti hep
Ömer Bozkurt, Abim benim, teşekkürederim herşey için. Bu arada eniştem çaycılığa başlıyor artık, çok hoşuna gitmiş nedendir bilmem
ege2004, Teşekkürederim kardeşim, öle eniştemler sayesinde bende gezdim geldim valla
crazy_81, Benim yevmiyemi ödeyemezsiniz ama haberin olsun, çok masraflıyımdır ben _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız