Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)

İZMİR, Konya, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kütahya gezim :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
helal sana kanka demek ondan piyasada başı boş kız sayısı arttı sen yokmuşsun meğerse saol gittiğin için..biz karar verdik arkadaşlarla her yıl yazın 3 ayı para toplayıp seni tatile yollamaya artık nereye istersen git.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi diğer yerlerde çok güzel olmuş yine bekleriz Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi gezi olmuş resimler süper Delirdim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, paylaşım için teşekkür ederim.ama nereye kadar gezicen anlamıyorum Çok gülüyorum
sevdiğim insanların fotoğraflarını gördüm ve gerçekten çok sevindim.
tekrardan teşekkür ederim.

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
Ne güzel gezmişsin ve bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Motorsuz gezerken tuhaf olmadımı yollar, araba ile giderken ben viraj görünce ne yatılır bu virajda diyorum yolda sanada oldumu Delirdim Delirdim
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.07.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve keyifli bi yolculuk oldugundan süphem yok Bravo eniştede kıyak adam ha caycıı halil lim eniste gözüm bi yerden ısırıyorr Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

erbil demi gelecek nereye gelecek ben anlamadım ne demek istediniz erbile ayıp ya kocaman adam Dil çıkarıyorum

halil im binmedigin bu dünyada bi deve kalmıstı yani Dil çıkarıyorum

hayabusa erbil e yaptıgın espiri güzel olmus cok güldüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

cbr musti halil bizim dostumuz maddi yönden zarar gelmesinn uzak dur halil den Sinirlendim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibRRahim, ya canım kardesim memleketteyim diyon internet te giriyosun memlekette internet varmı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 26.07.2008 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil kardeşim;
ortalıktan kaybolup nerelere gitti bu adam derken hakikatten
güzel vede anlamlı gir gezi yapmışsın..valla canım çekti.
bozkurt kardeşler yine herzamanki misafirperverliklerini sergilemişler
savaş kardeşimide özlemişim kendisine hayırlı teskereler...

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 26.07.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşine hayırlı teskereler usta Bravo
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt abi espirilerim ince olur kimse kolay kolay anlamaz,lütfen deşifre etme Çok gülüyorum

ege2004 abi teşekkür ederim,senide bekleriz bu tarafa Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 26.07.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa;
kısmet kardeşim..
inşallah birgün geleceğim oralara....

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ege2004 demiş ki:
hayabusa;
kısmet kardeşim..
inşallah birgün geleceğim oralara....

İnşallah abi bekleriz

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.07.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

crazy_81, Valla çok sıcaktı kardeşim, 1 günün sonunda o hale geldi kollarım. Amele yanığı oldu resmen Üzgünüm Çok gülüyorum

vallaha abı bızım burda fındıklar oldu surda 10 gun sonra fındık toplamaya gıderler sende gelsene amelelerle fındık toparsın bende yanında gelcem soz Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 26.07.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RACING35, Siz tatil parasını bana verin, ben zaten kimseye bulaşmam Şok oldum Çok gülüyorum

hakann, Bizde bekleriz her zaman abicim...

ibRRahim, Bana söylüyorsun da sen nerdesin şu anda Sinirlendim Sinirlendim Çok gülüyorum

KAWAKARTAL, Aynen banada öle oldu valla. O virajları görünce içim gitti hep Üzgünüm

Ömer Bozkurt, Abim benim, teşekkürederim herşey için. Bu arada eniştem çaycılığa başlıyor artık, çok hoşuna gitmiş nedendir bilmem Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ege2004, Teşekkürederim kardeşim, öle eniştemler sayesinde bende gezdim geldim valla Çok gülüyorum

crazy_81, Benim yevmiyemi ödeyemezsiniz ama haberin olsun, çok masraflıyımdır ben Çok gülüyorum Çok gülüyorum
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 26.07.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bide istanbula doğru gelsen haniii Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.07.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşınım için teşekkürler gercekten güzel bi gezi olmuş.
Başa dön
Hollowman Çevrimdışı Hollowman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal