Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Metzeler sportec M3 lastik almak istiyorum tavsiyeleriniz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Metzeler sportec M3 lastik almak istiyorum tavsiyeleriniz

Metzeler sportec M3 lastik almak istiyorum tavsiyeleriniz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 25.07.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Metzeler sportec M3 lastik almak istiyorum tavsiyeleriniz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce metzeler sportec M1 kullanıyordum.Şimdi sportec M3 almayı düşünüyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.Birde ön 120/70 ZR 17 58W TL arka 190/50 ZR 17 73W TL 850 ytl fiyat olarak normal mi yoksa daha uygun alabileceğim bir yer var mı _?şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.07.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde de kullanabileceğin 10 numara tek lastik diyebilirim kardeşim..fiyatı da normal izmir de de aynı fiyat yanlızca lastiği alırken tarihine bak unutma lastik sıfır da olsa lastiğin raf ömrü 3 yıldır ve bu süre sonrasında lastik bayatlar ve sertleşir ve şu an kullandığın lastikten bi farkı olmaz en azından virajlarda anlarsın.. Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 25.07.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiat aralıkları önemliyse bir de dunlop bakmanı tavsiye ederim Bravo
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 25.07.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şuan Metzeller M3 kullanıyorum , daha öncede kullanmıştım süperrrr Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, dostum m3 kullandım fakat pilot power daha hoşuma gitti ve çabuk bitmiyor Bravo
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RACING35, bilgiler için teşekkür ederim tarih olayı en dikkat ettiğim unsur zaten Bravo
neuremencer,Daha önce bir kere dunlop lastik kullandım pek hoşnut kalmadım Beğenmedim o yüzden dunlop düşünmedim hiç
VALEO, teşekkür ederim ozaman M3 alınsın Bravo
solcek_umut, valla bende pilot pover ile M3 arasında gittim geldim zaten sürekli pilot pover'da düşünmemim sebebi ortaları sert yanaklarının yumuşak kağuçuk olması idi bu sayede daha geç bitiyomuş lastik.Ama M3 de karar kılmamda ki tek etken sebeb metzelerin lastiklerinin ıslak zemindeki yüksek performansı malum türkiye yollarında nerde nezaman sulama yapıldığı belli olmadığı için Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, dostum bu lastiği hangi motorda kullanıcaksın
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.07.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, Kawasaki zx10r da kullanıcam
Başa dön
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 27.07.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya demiş ki:
RACING35, bilgiler için teşekkür ederim tarih olayı en dikkat ettiğim unsur zaten Bravo
neuremencer,Daha önce bir kere dunlop lastik kullandım pek hoşnut kalmadım Beğenmedim o yüzden dunlop düşünmedim hiç
VALEO, teşekkür ederim ozaman M3 alınsın Bravo
solcek_umut, valla bende pilot pover ile M3 arasında gittim geldim zaten sürekli pilot pover'da düşünmemim sebebi ortaları sert yanaklarının yumuşak kağuçuk olması idi bu sayede daha geç bitiyomuş lastik.Ama M3 de karar kılmamda ki tek etken sebeb metzelerin lastiklerinin ıslak zemindeki yüksek performansı malum türkiye yollarında nerde nezaman sulama yapıldığı belli olmadığı için Bravo

yalnis bilgin var İyi fikir , yamurlu zeminde pilot power her teste testsieger yani 1 numara secildi.
ve yamurlu zeminde m3 3. siralarda geziniyor.

benim m3 lerim bitince dün lastiklerimi degistirdim, pirelli dragon supercorsa pro taktim.
m3 gercekten güzel lastik, piste bile kulladim.
m3 icin net olarak 2 seyi söyliyebilirim.

+ virajin icinde gercekten cok stabil
- ama soguk havada, yada söyle diyim, lastik sogukken grip yani tutus cok kötü.
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.07.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FireBlade, Bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım.bu sayede bilmediğimiz şeyleri de öğreniyoruz.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız Bravo
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 27.07.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, atalarımız her zaman doğru söyler zaten kardeş Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal