Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - LEVO diyorki........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

LEVO diyorki........
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO abi bu şekliyle motorun harika olmuş Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 25.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALEO demiş ki:
LEVO, motoru siyah yapacaksan, mat olan kısımları altın rengi yap ,jantlarıda altın rengi al

Iyi fikir olabilir...güzelde uyar bence... Bravo Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

Hayabusa demiş ki:
LEVO abi bu şekliyle motorun harika olmuş Alkışlıyorum

Evet ahmet öylede bide baska renklerle takilalim diyorum o yüzdende deyisiklik yapayim diyoorum..
sence nasil olur....???

Varmi daha baska önerileri olanlar ??? Sunu veya bunu deyistir veyaa tak diyenler.....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Levo abi ,bence motoru beyaz yap .siyah motor cok var piyasada ama beyaz olunca daha bi şık duruyo be motor eminimki çok da yakışır Bravo
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karaprens_08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay vay vay çok güzel olmuş yahu Bravo Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakalım nasıl birşey çıkacak.....Sıyah bence altın rengı ıle bırleştığınde sanat eserı gıbı olacak.... Bravo
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah kırk bir kere allah nazardan saklasın Bravo
Başa dön
emirhan_41 Çevrimdışı emirhan_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 25.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Valla Abi Makinan Çok Güzel Rabbim Kazasız Belasız Kullanmak Nasib Eylesin Önce. Siyah Gsx-r A Çok Güzel Gidiceğine Eminim Hele Jantlar Bir Başka Olucaktır Ama Güzel Stickerlar Olursa İyi Olur Sade Siyah Pek İyi OLmaz Gülümsüyorum
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazda altın renkli cantlarla müthiş olur Bravo
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çok tatlı duruyor bee Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşşalla maşşallaaa Çok gülüyorum böle bi motorum olsun,tekerlekleri dönmesin Delirdim Delirdim Motordelisi
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.07.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
levent abi ben olsam kıyamazdım bunu ellemeye.. ve erbil abinin dediği çok mantıklı.. al bir tane simsiyah k9 istediğini onada yap.. ama bu güzelliğe ben dokunamazdım..
aynen demek istediğim bu levo cum...
ben olsam bende kıyamazdım,o yüzden al siyah k9 ona istediğini yap demek istedim.
neyse,sen kafaya koymuşun artık. Gülümsüyorum umarım gönlüne göre yaparsın... Bravo Bravo Bravo
ama şunu unutma ki,siyah suzukı heryerde dolu ama senin sarı corona rengi heryerde yokkk!!!! Göz kırpıyorum
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 25.07.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
oskyy demiş ki:
levent abi ben olsam kıyamazdım bunu ellemeye.. ve erbil abinin dediği çok mantıklı.. al bir tane simsiyah k9 istediğini onada yap.. ama bu güzelliğe ben dokunamazdım..
aynen demek istediğim bu levo cum...
ben olsam bende kıyamazdım,o yüzden al siyah k9 ona istediğini yap demek istedim.
neyse,sen kafaya koymuşun artık. Gülümsüyorum umarım gönlüne göre yaparsın... Bravo Bravo Bravo
ama şunu unutma ki,siyah suzukı heryerde dolu ama senin sarı corona rengi heryerde yokkk!!!! Göz kırpıyorum

@Ekamba
Aslinda dogru söylüyorsun...bende zaten deyistirdikten sonra hep öyle kullanacak deyilim, bu granajlar bende ...istedigim zaman tekrar takarim....yani benim elimde...fakat benim anlatmak istedigimi anlatamadim galiiibaaa....
Gidip dükkandan K9 almak cokk kolay...bende biliyoorum fakat olay bu deyil sen anlamadin....

Hangi renk...Daha ne yapilabilir ne takilabilir Hangi firmadan Misal...Aranizda BREMBO firen sistemi kullanan varmi ?
acaba ben alirsam 4 mü 6 dislisindenmi alayim neleri öneririrsiniz ???
Full Otomatik vites (Almancasi Schaltautomat) sistemi kullanan varmi ? daha bircok seyler vs vs. Bu gibi seyleri soruyorum...Yoksa en kolayindan gider k9 alirim olur biter... ...

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal