Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 25.07.2008 - 12:42 Mesaj konusu:
LEVO, Valla Abi Makinan Çok Güzel Rabbim Kazasız Belasız Kullanmak Nasib Eylesin Önce. Siyah Gsx-r A Çok Güzel Gidiceğine Eminim Hele Jantlar Bir Başka Olucaktır Ama Güzel Stickerlar Olursa İyi Olur Sade Siyah Pek İyi OLmaz _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7665 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.07.2008 - 13:44 Mesaj konusu:
oskyy demiş ki:
levent abi ben olsam kıyamazdım bunu ellemeye.. ve erbil abinin dediği çok mantıklı.. al bir tane simsiyah k9 istediğini onada yap.. ama bu güzelliğe ben dokunamazdım..
aynen demek istediğim bu levo cum...
ben olsam bende kıyamazdım,o yüzden al siyah k9 ona istediğini yap demek istedim.
neyse,sen kafaya koymuşun artık. umarım gönlüne göre yaparsın...
ama şunu unutma ki,siyah suzukı heryerde dolu ama senin sarı corona rengi heryerde yokkk!!!! _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 25.07.2008 - 19:10 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
oskyy demiş ki:
levent abi ben olsam kıyamazdım bunu ellemeye.. ve erbil abinin dediği çok mantıklı.. al bir tane simsiyah k9 istediğini onada yap.. ama bu güzelliğe ben dokunamazdım..
aynen demek istediğim bu levo cum...
ben olsam bende kıyamazdım,o yüzden al siyah k9 ona istediğini yap demek istedim.
neyse,sen kafaya koymuşun artık. umarım gönlüne göre yaparsın...
ama şunu unutma ki,siyah suzukı heryerde dolu ama senin sarı corona rengi heryerde yokkk!!!!
@Ekamba
Aslinda dogru söylüyorsun...bende zaten deyistirdikten sonra hep öyle kullanacak deyilim, bu granajlar bende ...istedigim zaman tekrar takarim....yani benim elimde...fakat benim anlatmak istedigimi anlatamadim galiiibaaa....
Gidip dükkandan K9 almak cokk kolay...bende biliyoorum fakat olay bu deyil sen anlamadin....
Hangi renk...Daha ne yapilabilir ne takilabilir Hangi firmadan Misal...Aranizda BREMBO firen sistemi kullanan varmi ?
acaba ben alirsam 4 mü 6 dislisindenmi alayim neleri öneririrsiniz ???
Full Otomatik vites (Almancasi Schaltautomat) sistemi kullanan varmi ? daha bircok seyler vs vs. Bu gibi seyleri soruyorum...Yoksa en kolayindan gider k9 alirim olur biter... ... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız